Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tymmmy

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
Elhatároztam, hogy rendszert csinálok belőle, berakom a mestert is a blogra, akárhányszor ad ki valami újat. Már csak azért is, mert többen mondták, hogy amit ő csinál az "szar", és ezen változtatni akarok. Ő nem szar, ő egy zseni. Még akkor is, ha ennél volt már jobb…..
  Itt az évadnyitó videó, megint szembesültünk azzal, hogy a forgalmazók szeretik hülyének nézni a vásárlót, és a játék készítői szívtelen alakok... Az új intró az én művem, de a zenét Balázs küldte nekem, amit még egyszer itt is megköszönök.A két másik…..
Pár napra hazajöttem,mielőtt megint indulik az új nyaralásba, gondolom picit felélesztem a blogot.Folyamatosan kapok képeket, tippeket, ezért beraknék egy párat.Do0m nevű kommentelő megint talált egy frankó EVM borítót, ennél most már tényleg igaz, hogy 2 játék az egyben.;)Ezen…..
Na jó, tényleg nem akartam semmilyen hírt a mai Stella nappal kapcsolatban, de mivel az utóbbi napokban kaptam már legalább két tucat e-mailt hogy "ugye készülsz valamivel?", ez az egyetlen módja, hogy ne jöjjön több. ;) Igaz várhatnék holnapig, de talán akkor olyanok…..
Mit lehet erről elmondani?A játékról nem találni az interneten semmit, a hátsó borítón van a fejlesztő internetcíme, azon is letagadják, hogy valaha is közük lenne ehhez a szarhoz...Szégyen. Az ilyen játékok után gondolkodik el az ember azon, hogy megéri-e ez az egész…..
  Hogyan tud egy (rossz) freeware játék még így is simán lepipálni egy játékot, amiért pénzt fizettem? HEAT-re gondolok. Tudom, az is ingyenes elvileg, de a szemetek mégis kiadták, hadd vegye meg a hülye vásárló.Ez volt a szándékom a bemutatóval. A játék rossz, de nem…..
Tymmmy 2007.06.27 19:45:07
    Itt van minden idők legrosszabb játéka.De ténylegAz egészben tudjátok mi a legszörnyűbb? Hogy garantáltan volt olyan, hogy egy szülő ezt megvette a gyereknek ajándékba...Ja, és egy jelenetnél a rossz és helytelen angol kiejtés/nyelvtan szándékos ;) Mielőtt még…..