Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirr murr barátja

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfő este hat órakor a Parlament elfogadta azt a törvénymódosító javaslatot, ami alapján az, akit 6 hónapon belül kétszer azon kapnak, hogy életvitelszerűen az utcán tartózkodik, 150.000 forintig terjedő pénzbírságra vagy akár elzárásra is büntethető. A javaslatot annak ellenére szavazta meg 293…..
Komolyan mondom, néha sírni tudnék kormányunk kommunikációjával kapcsolatban. Nem is sírni, inkább zokogva fejelgetném a falat.Nem, most nem a médiatörvényről szeretnék említést tenni, sőt még csak nem is a kormány közvetlen kommunikációjáról. Hanem a jelenlegi kormányhoz…..
Ezzel a jelszóval készített tripla címlapot a német férfi életmód és stílusmagazin a Geil. A magazin már a piacra lépéskor felhívta magára a figyelmet, hiszen se autókat se meztelen nőket nem tartalmaz mégis elmondásuk szeirnt a valódi férfi a célcsoport. Utazási, életmód…..
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
A nagyobb fesztiválok között minden évben a VOLT szokta leghamarabb bejelenteni az első fellépőit, idén sincs ez másként. A két legnagyobb név eddig a ikonikus rock&roll-zenész Billy Idol, valamint a nemrég friss lemezzel jelentkezett Massive Attack (képünkön), akik legutóbb a…..
Oké, bevallom, csak azért adtam ezt a címet, hogy minél többen kattintsatok ide, ugyanis az egyik kedvencemről, Lily Cole-ról lesz szó.És hogy miért is vagyok érte annyira odáig? Mert ennek a lánynak meseszerű az arca - széles, lapos, kerek, távol ülő szemekkel, eperlevél…..
Biztosan előfordult már mindenkivel, hogy véletlen megszabadult olyan fájloktól, melyektől nem lett volna szabad. Esetleg valamilyen hiba miatt adatvesztés következett be a szívünknek oly fontos fájljaink között. Ilyenkor milyen jó is lenne visszapörgetni az időt és biztonsági…..
A Homár komolyan meglepődne, ha jövőre a teljes magyar lakosság jelentős hányada nem állna át megélhetésszerű fantomszámlázásra, illetve csoportos pénzbehajtásra. Ezen kívül ugyanis nem sok értelmes biznisz marad. A Vateránál már rá is keményítettek a filléresítésre,…..
Jól olvastátok lányok. Még le sem esett az első hó, de a világcégek már elárasztottak bennünket a tavaszi sminkkolekcióiknak képeivel.Az Yves Saint Laurent a sminktermékeinél is bevezeti a levélcímzéses dizájnt.A Lancome is elképesztő kollekcióval állt elő: csodás színek…..
mirr murr barátja 2009.10.27 20:17:56
Mármint utoljára holnap közlekedik a nyári szombatonként és vasárnaponként járó nosztalgia-UV-szerelvény a Hűvösvölgy és Kamaraerdő között. A BKV augusztus 15-én vezette be ezt a szolgáltatást, és nagy-nagy öröm, mert áttörés. Noha Lisszabontól Prágáig sok nagyvárosban…..
  Csak azért, hogy lássuk, hogy tol ki magával az, aki annyira ragaszkodik a sörközeli közhelyekhez, hogy meccsnézés közben nem hajlandó felállni a kanapéról. A sörkilövő frizsider megoldja, hogy ne kelljen felemelniük a zsíros amerikai seggüket a kanapéról –…..
Én álltam már a barrikád mind a két oldalán. Voltam megcsalva és én is csaltam meg már a párom. Egyikre sem vagyok büszke. Az aki engem csalt meg az Szilveszterkor tette. Az egész Karácsonyt együtt töltöttük a gyerekekkel. Mármint az Ő gyermekével és az én gyermekemmel.…..
mirr murr barátja 2009.08.18 19:29:21
@Anti-atomanti: ja, elhagyható, de ha írsz, akkor cél az egyértelműség. mint erre bizonyság a sokk komment, a posztírónak jelen esetben nem sikerült egyértelműen leírni, ki sz@patott kit.
Házasok vagyunk, gyerek nincs. Nagyon szeretem a férjemet, ő is engem. Rendes egzisztenciánk van, új vállalkozásunk már tervben , több közös üzletünk fut így is, érzelmileg is minden tökéletes. Kívánni sem lehet nála jobb, megértőbb társat. Szexualitás terén vannak…..
mirr murr barátja 2009.08.14 14:02:40
@zsüber: mi lenne a harmadik kistestvér neve..? john / jane doe
mirr murr barátja 2009.08.14 14:13:51
@babraba: hát nem, van még a
- 4. típus, a közömbösök, akiknek te kellesz
- 5. az osti csődör, akivel az ágyban jó, de Ő BESZÉLGET mással utána - és sajnos az esetek többségében nekünk nőknek valljuk be, ez kell néha :D
- 6. a cseppet sem osti csődör, akikhez mi bizonyulunk ostobának (ezek is kellenek ugye)
és még lehet tovább variálni.

igen, a te pasid ufo :)
mirr murr barátja 2009.08.14 14:22:23
@jazmin90: ezé' mondják anyáink ugyebár, hogy nem kell elsietni a dolgot. mert aztán rájövünk, hogy rosszul döntöttünk (utalok itt az egy hónapos idiótára).
Történet egy álláshirdetés leleplezéséről, miss mazo jóvoltából. Továbbra is várom az ötleteket, javaslatokat az álláshirdetésekkel kapcsolatban Március környékén még bőven álláskereső voltam, marketing-PR területen végeztem egy éve, ezért próbáltam a…..
masszázsblog A szagom buktatott le 2009.08.13 09:02:00
Az igazán profi masszőrlányok kínosan ügyelnek arra, hogy ne hagyjanak semmilyen szagnyomot a vendégükön: nem parfümfelhőben várják, semleges tusfürdőket tesznek a kád szélére és illatmentes anyagokkal kenegetik. Ezzel együtt előfordulatnak balesetek is, jó hogy elsősorban a…..
mirr murr barátja 2009.08.13 15:31:05
@okoska100: nah, még fukar is vagy, THAY-on ugyebár minden baromi olcsó... vigyázz, nehogy te fuss rá ott egyszer a makkra véletlenül. :D
mirr murr barátja 2009.08.13 15:41:54
mirr murr barátja 2009.08.13 15:57:31
@okoska100: okés csak ez a párbeszéd így kezdődik ugye alapesetben:
-szivem, ma szopattam egy tizesért a masszőrömnél, van kedved hozzá neked is?

de miért, és az normális, hogy kurvázni jársz egyébként? bár persze felesleges vitát nyitni azon, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás...
Olvasónk a Déli pályaudvaron érdekes eseménynek volt szemtanúja. Az egyik takarító egy gyanúsan barna WC-kefét abban az ivókútban mosott tisztára, melyből az utasok (így én is) inni szoktunk. Nincs külön hely erre? Vagy csak lusta volt elsétálni odáig? Kedves MÁV-figyelő!…..
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..