Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lszrm

7 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hitmen Of Skills és a Leszarom® támogatásával ..
avagyA szépség mindenkinek jár! A Mariann monológ: Szia! Mondom mi a pálya. Vagy ugye TE, aki azon tűnődik, hogy mihez kezdjen a tollával a szürkeállomány külső héján. Meg, van ugye Mariann, akinek a kezében ott van a tuti! Ez már eddig is oké, de ez még csak a csikolós…..
Leszarom® Project - EZ LESZ! Voltam jósnőnél és kérdeztem mi lesz 2012-ben. Azt mondta nem lesz gáz! …meg villany sem.Hmmm..!De a lényeg! Itt forró a pite! Itt látod majd azon bulik plakátjait, amik után még két napig, csak amőbaszinten kommunikálsz, harmadnap már egyedül is…..
Leszarom® Project - EZ VAN! Deméghogynemkicsit!Hogymiez?Real Life story és Te vagy a főszereplő! Hogy is? Ha egy klubbot viszel, és tuti bulit akarsz: szemelgess a vásárolható történetek között.Kereshetsz stílt, előadót, produkciót, meg négyezret idénymunkával, de ott…..
  Tisztelt Nagyérdemű! Pálya van, így a Leszarom® Brand is lép. Hammegmá’ igen, akkor előre!  Mivel azt a világot éljük, hogy a mobilt keressük a reggeli „mivannálamcsaknemhagyokotthonsemmit ” produkció keretein belül szinte először, ezért…..
 ÚJ CUCC! LESZAROM® FEJKENDŐ - KOBAKTAKARÓ      Na ez virít! Rappereknek kötelező! Bulihoz alap viselet! Ez a kobaktakaró öltözteti az arcberendezésed! A bukósisak alatt csendesen lapul, összetartja leltárban darabszámolt hajhagymáid publikus részét,…..
Értelme nincs, de nem a szokásos, azt TE is látod! Miért?! Mert nem vagy hülye! Mi több, azt is mondjuk: csináld ésszel! Miért?! Mert anyádéknak, el kell számolni veled otthon! Leltári darab vagy! Szeretnek! Így nekünk is fontos, hogy ne csináld ki magad! Tehát azt kérjük, olvass!…..
Remélem, a jövőben kevesebb hasonló „obszcén vagy bántó” kifejezést használok majd. (Ahogy a Word folyton a képembe lövi – de ha valami szar, akkor szar:@) Talán azért hanyagolom majd ezt, mert holnaptól kezdve már nem fog érdekelni semmilyen feladat, mely nonprofit…..
lszrm 2010.05.02 20:57:25
A Super Bowl alatt sugárzott reklámok legtöbbje erre az egyetlen alkalomra készült, vagyis a netes utóélettől eltekintve soha többé nem kerülnek adásba. Ehhez képest egészen megdöbbentő az a szám, amit a Kreatív Online-on, illetve az ott belinkelt, az AGB Nielsen által a 2009-es…..
az állatbarát energyLegújabb tesztelnivalómat egy helyi kis abc-ből vadásztam le 110 forintért. A doboz kinézete elég jó, tetszik a 3D hatás és a fekete-narancssárga harmóniája, ami nem mindennapi kinézetet kölcsönöz az italnak.Ami nem tetszik hogy van egy felirat rajta: Not…..
Tegnap már leírtam, hogy miért utálom én a Citibankot, de erre még sikerült rátenniük ma egy lapáttal.Csak a teljes érthetőség kedvéért:Van egy Citibankos folyószámlám. Van hozzá online banki hozzáférésem és a kivonatokat is oda kapom, nem kapom meg őket külön papíron. És…..
lszrm 2010.02.15 10:17:08
Kedves Bambi101!

Pontosan az ilyen helyzetekre van kitalálva -többek között - a LESZAROM TABLETTA!

www.leszarom.com/

Most gondold végig a veled történteket úgy hogy van nálad a Leszarom Tablettából és miközben hivatalból hülyének néznek ezt te presztízsveszteség nélkül viszonozni tudod!
Minden kedves olvasónknak szívből ajánljuk az alábbi terméket, amely a Főnix-elv alapján készült. Amennyiben rendelnél, ITT megteheted.Érdekelnek a részletek?Kattints a tovább gombra!       TOTÁL KIBORULT A BILI? A NYUGTATÓ MEG SEHOL?   Bizonyára Te is…..
lszrm 2010.02.15 06:43:28
@4TUN3:
Igazad lehet , hiszen ha belegondolok,hogy adott helyzetben hányor is használta már sok ember a kifejezést vérbő magyarsággal: fukitol!:)
Az első bejegyzésemben a kommentek között fel lehet fedezni egy-egy utalást arra, hogy ki és mit lopott. Hát igen megesik a reklámszakmában, hogy egy külföldi ötletet átimportálunk magyar földre és lesz belőle valami. De például mondhatnánk az iwiw-et is, ami másolja a…..
lszrm 2009.11.29 07:06:27