Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hitelonline

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rövid lejáratú forinthitelek három százalékponttal emelkednek, de a hosszabb lejáratú követelések teljesítése is többe kerül majd. A jegybank adatai alapján a lakosság körében jóval nagyobb a devizahitelezés aránya, de a forinthitelek állománya sem…..
Adósságkiváltó, vagy adósságmegváltó? Persze, majd egy másik hitel lesz a megváltó :-))) HAHA :-))Nagyon népszerű termék, ezért biztos úgy tekintenek rá...Na jó, tegyük fel, hogy1. A jelenlegi hitelünk kamata rosszabb, mint az adósságrendező hitelé2. A jelenlegi…..
hitelonline 2010.06.19 10:41:13
@KSG: Az adósságrendező hitel esetében a bank már a szerződéskötéskor bekéri a kiváltandó hitelekre vonatkozó hitel egyeztető dokumentumokat, aminek információt kell tartalmazni a kiváltandó hitel fizetési múltjáról, és az "elődbank" pontos elvárásáról az összegre, a tartozás kiegyenlítésének módjára, határidejére vonatkozóan. Csak így adósságrendező az adósságrendező hitel, másképp nem adják meg.
A Személyi kölcsön ingatlan fedezettel jellemzői: Szabadon felhasználható bármilyen célra,Ha másképp nem tud a vállalkozása hitelt felvenni, ebben az esetben is hitelhez juthat,Nemcsak magánszemély, hanem vállalkozás is igényelhetifutamidő 1-25 év lehet,alacsonyabb…..