Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mavin

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az m1-en, a csütörtöki DTK show-ban (21:25) láthatják először a magyar tévénézők Rakonczay Gábort azután, hogy hatvan napnyi kenuzást követően kikötött a közép-amerikai Antiguán. Az MTVA közleménye és D. Tóth Kriszta a Blikknek adott interjúja szerint is véletlenül jött…..
mavin 2012.04.01 15:22:13
@F. Fred Palakon: hogy mennyire jól látod! tiszta hülyének néznek mindenkit!
comment:com Megújul a Ma Reggel 2012.03.30 15:30:00
Átalakul m1 (m2) reggeli közéleti-politikai magazinműsora a Ma Reggel. A felmérések, nézői igények alapján megújuló műsor hangvétele politikusabb, témaválasztása közéletibb, struktúrája átláthatóbb lesz. Reggel 6 és 8 között a nap legfontosabb híreivel, exkluzív…..
Azért annak, hogy az ember ágyba kényszerül egy enyhe influenzával, van egy nagy előnye: jut ideje megnézni a közszolgálati tévé reggeli műsorát, benne Obersovszky Péter performanszával. Basszus, ehhez képest a HírTV meg az EchoTV stábja korrekt, jóindulatú, balra nyitott és…..
Ahogy azt már március elején megírtuk, a köztévé interjúsorozattal is készül az április 11-ei választásra. Az Estében egy-egy országos listát állító párt listavezetője (vagy akadályoztatása esetén az általa kijelölt politikus) mutathatja be választási programját egy 25…..
Felháborodással vegyes izgalommal indítottam el a videólejátszót, amikor arról hallottam, egy tényfeltáró újságírót az első, belemenős műsora után kirúgtak a Duna tévétől. Ahogy írtuk, Apáti-Tóth Kata Szijjártó Péterrel, az MSZP könyörtelen korbácsolójával, majd a…..
mavin 2009.12.01 23:06:02
@clownfish: így van! (beírom megint, mert elszállt a kommentem) nem az a baj, hogy felkészült, és nem is az, hogy közbevág, ha politikusék mellébeszélnek, de a pofavágás, plafonnézés, körömpucolás és egyéb idegesítő gesztusok tilosak egy profi riporternél! merthogy az is véleménynyilvánítás! az pedig huszadrangú, hogy (egyébként tényleg) úgy néz ki, mint elhízott anettka! :)
comment:com Hírek pogácsa mellé 2009.11.30 11:35:00
Ma távozik hivatalából Majtényi László, az ORTT elnöke. Utolsó munkanapjára még összehívott egy testületi ülést, ahol - ha határozatképes lesz a tanácskozás - foglalkozhatnak a két országos kereskedelmi televízióra kirovandó óriásbüntetésekkel is. Természetesen Mónika…..
Reggeli beszélgetős műsort indít a Duna tévé is. Úgyhogy a Mokka, a Jam, és a Ma Reggel mellett újabb közéleti, politikai témákat feszegető műsor próbál nézőket csalogatni a reggeli kínálatban. A Reggelit ugye nem vesszük ide, hiszen az inkább bulvár, mint…..