Regisztráció Blogot indítok
Adatok
clockworkorange

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mérhetetlen hülyeség”—ítélte el a világ kétségtelenül legjobb szövetségi kapitánya, Raymond Domenech csapata nyilatkozatát, amit mellesleg ő maga olvasott föl. „45 percen keresztül próbáltam lebeszélni a csapatot arról, hogy elkövessék azt az…..
Elegem van a sok kis pöcsből, tudatlan faszjankóból! Azt hiszik, hogy tudják a frankót, holott fogalmuk sincs evolúcióról, ökológiáról, környezeti hatásmechanizmusokról, az energiák forrásáról, a természet törvényszerűségeiről, az élet élet mivoltáról, a…..
clockworkorange 2010.04.26 23:20:07
"Bioetanol-gyártó üzemet készül építeni Magyarországon a Fagen amerikai óriásvállalat, az üzem várhatón Dunaföldváron lesz." (Forrás: Index, de a hírt az MTI-től vette)Na szóval az energiakérdés az egyik legégetőbb (haha) kérdés nemcsak Magyarországon, hanem az…..
Kérem tegyék meg tétjeiket! Mennyi ideig tud élni még az ember a Földön? Illetve Önök milyen nagy ökoszisztémákat rombolnának le, ha tehetnék? Az élve eltemetés milyen cizellált formáit dolgoznák még ki? Ön hogyan rövidítené meg az emberi faj életidejét? Kérjük írják…..
Hová tűntek az erdészek? Íme az új erdei ormányos fajta: Favágó Ormányos (egy finn cég „reklámfilmje”). Irtsuk ki a természetet együtt, minél hamarabb... Én mélységesen nem értek egyet ezzel a technokrata felfogással. Szálaló erdőgazdálkodással és…..
clockworkorange 2010.03.31 09:36:55
Az a baj a hírekkel, hogy csak jönnek és jönnek, válogatás nélkül, egyik a másik után. Ezáltal olyan egyenragúan értéktelennek tűnik mindegyik. Pedig 3 olyan kaliberű hír volt elrejtve az elmúlt napok Indexében, ami igen csak érdekes, mondhatni LÉTfontosságú. Álljunk meg egy…..
clockworkorange 2010.02.10 16:46:25
Kreácionisták ismét ne figyeljenek. Nem tudom, hogy az úristenbe (lehet, hogy oda?) képzelik ők az új fajok megjelenését. De mi most maradjunk a tudománynál. Ha továbbra is ilyen ütemben melegednek a tengerek és óceánok (amiről egybként már szóltunk), akkor az az evolúció…..
clockworkorange 2010.01.12 18:57:20
- Anyu, mit hozott a Mikulás?- Nem láttad, kislányom? Ott van a csizmádban!- Egy darab almát és némi diót?- Igen, kislányom! A Mikulás környezettudatos lett. Semmilyen csomagolóanyagot nem használ, nem hoz külföldi gyümölcsöt, nem hoz olyat ami az adott évszak idényén kívül…..
A világ vezetői teljes kudarcot vallottak a tegnap este véget ért 15. ENSZ klímakonferencián, Koppenhágában. A Metropol napilap címlapján a világ vezetői kaján mosollyal az arcukon nyugtázzák a klíma megmentése érdekében tartott konferencia kudarcát. Az USA és az EU rövid…..
"Egy ENSZ-dokumentum szerint a klímaváltozás érdekében tett összes erőfeszítés eredménytelen lehet, ha a tőzegmocsarakat nem sikerül megőrizni, és az ott tárolt hatalmas szénmenyiség a légkörbe jut. Az összefüggés ugyanakkor fordítva is igaz: a tőzeglápok megőrzése…..