Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paulusscalavus

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Falu! Gépjármű-re!   Csaba lőtte Bahreinben ezt a gyöngyszemet, ami bizony az, aminek látszik. Hatajtós pick up, konkrétan egy Great Wall Blue Ocean. A Great Wall csodálatos dolgokra képes az innen-onnan kölcsönvett technikát és formát használva. Elég, ha csak a jelenlegi…..
Aki a napokban nekifut a szokásos éves KGFB-kalkulációnak, valószínűleg találkozik majd - vagy már találkozott is - a jövőre érvénybe lépő változásokkal. Nem új dolgok ezek, lehetett tudni egy ideje, hogy amolyan "nesze semmi, fogd meg jól!" típusú változások ezek.…..
Autófília Újra Swiftbe ülni 2009.11.25 09:00:00
Újra Swiftbe ültem. Saabrina (SAAB9000) köszöni, egészséges, nem ez volt az ok. A cég ahol dolgozom több telephellyel rendelkezik. Szigetszentmiklóson dolgozom, viszont Székesfehérváron lakom, ahol szintén van telephely. A két telephely között így praktikusan én vagyok a…..
Új rovat indul a DesignPumpán DIY, avagy Do It Yourself, azaz "csináld magad" kategóriában. A pontos elnevezésen még pöcsölünk kicsit, az már biztos, hogy nem célunk nettó buherarovatot létesíteni, hiszen valóban ötletes és házilag is megvalósítható megoldásokra…..
A hónap elején indított ügyfélvadászatban a biztosítást eladó alkuszcégek mindent megígérnek az ügyfélnek, csak váltson. De vajon jól jár-e vele az ügyfél mert sokszor csőbehúzás a mézesmázas szerződés, amit aztán lehet fizetni egy éven keresztül.Ha valaki járt már…..
Nem hittem a szememnek, amikor a mai vaterás hírlevelemet megkaptam. Oké, az ötvenezres állólámpás Merci egy médiahack volt, azt mindenki tudta, de ez nem.Fűzöld kocka Zsigulátor, 1,3-as, 44 ezer kilométer van benne. Garantáltan sérülésmentes, közel hibátlan, állítólag…..
Ingyen cuccok Allianz Casco 2009.08.10 16:10:00
Link: mikro.hirekmedia.hu/090731_allianz6/..
paulusscalavus 2009.11.22 19:25:25
Ismét lehet ingyen Sim kártyát rendelni: Link: www.vodafone.hu/10ev/#/sim/..
A kortárs városi bringások nyilván nem vennék kerékpárszámba a Michigan városában működő Joey Ruiter Studio koncepcióját, de gondolom egy száz éves kétkerekűvel sem szívesen rombolnának végig a városon. Pedig. A belvárosi közlekedésre tervezett "kompakt" redukció…..
    Pl ezen az oldalon kilehet számolni a kötelező biztosítás összegét. Megnéztem, és végigjátszottam (mint a birka). Mire megtudtam mennyit tudnék spórolni, egy nagycsomó személyes adatot lekértek fölöslegesen (jobb helyeken adathalászatnak…..