Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Belya

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas Frankmezőt találtak Makónál - adta hírül az MTI. Jelentős haszon származhat a Makó térségében felfedezett hatalmas svájci frankkészlet kitermeléséből. Az elkövetkező három-négy évtizedben nem lesz devizahitel gondunk, sőt ebből az országnak jelentős haszna…..
Egy új élet A semmi 2008.12.12 23:14:00
Hogy mi tortent velem az elmult idoszakban?! Semmi, de valahogy be kell vezetni a bejegyzest. Na jo azert torten velem valami (biztos). Ugye voltam mult heten az allasinterjun, ahol mondtak, hogy ha tudom, akkor vegezzem el most decemberben a tanfolyamot. Beszeltem az etteremben a fonokkel, oszinten…..
London Hétfő 2008.04.21 23:50:00
Érdekes dologra jöttem rá a héten. Öt földi sugárzású csatorna van Londonban. Aztán egyik este csatorna hangolgatás közben találtam egy hatodikat. Ötletem nem volt, milyen adót nézek, de azt sejtettem a képarányokból, hogy HD-t. Aztán rájöttem, mi is a hatodik csati. Azon azt…..
Még csak 4 éve vagyunk EU-tagok, úgyhogy rengeteg tennivalója miatt bizonyára tudott még időt szakítani arra a Pannon, hogy megváltoztassa szabályzatát, hogy EU-állampolgárok ne kizárólag útlevéllel juthassanak szimkártyához, mert simán lehet, hogy nincs náluk:Finn vendégeink…..
London Vasárnap 2008.01.26 15:34:00
Újra itt lennék. Próbálok valami normális bejegyzést összehozni, talán sikerül. Először is, Boldog Születésnapot Mamó! Ma lenne 81 éves. :( Mindenkinek, aki kommentelte a hétfői bejegyzést, köszönöm az együttérzést. A héten szorgalmasan járogattam angolra, bár nem volt…..