Regisztráció Blogot indítok
Adatok
--=Sunazo=--

16 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok itt a tavasz jó az idő csicsregnek a madarak. Egy nagyon jó együttest szeretnék nektek bemutatni ami ehez az időhöz tökéletesen megfelel és nem csak az időhöz jó hanem a pipázáshoz is tökéletes. Kitaláltátok már meik zennei stílusról van szó? Ha nem akk segitek…..
Vizipipások blogja Elektronika 2010.04.25 13:59:06
Sziasztok igértem nektek egy ilyen cikket.Gondolom sokatok semmit se tud az elektronikárol ezért az alapoknál kéne kezdeni. De mivel ez egy bemutató cikk ezért nem fogom nektek itt az alapokat elmondani. Persze ha érdekel titeket akkor részletesebben elkezdem eszt a cikket és a legalapabb…..
Vizipipások blogja Ujra Onlinee! 2010.04.25 12:43:00
Hello mindenkinek. Ujra gépközelbe vagyok és jönnek az ujabbnál ujabb cikkek. A blog mostantol nem csak vizipipáról fog szólni de legföképpen arról de szeretnék ujitani Pl: Zenne cikk, lesz a megszokott vizipipa rovat, és a legnagyob ujitás elektronika. Gondolom most nem hisztek a…..
Vizipipások blogja Password [Hack] 2009.12.27 13:00:00
Szasztok! Mivel mostanába elégkeveset vagyok gépnél és uj dohányokat nem nagyon probáltam ki mert elösször fogyon el az ami van.Egyik nap neteztem és az msn en fura dolgokat ir ki [Comunication platform error] és körbenéztem a neten.Hát van egy file amibe megvan a c.platform de a…..
LaLee's Blog Update 2009.11.25 11:31:56
 Nem, nem. Itt nem Norbi fel-a-dátumhoz programról van szó, csak egy kis előrejelzés..Lassan sikerül visszarázódnom ebbe az egészbe, ismét tudok egy kis időt szentelni a blogra, úgyhogy szólok, mire számíthattok decemberben (illetve még november utolsó…..
--=Sunazo=-- 2009.11.26 16:15:21
--=Sunazo=-- 2009.12.13 15:03:50
     Sziasztok a mai alany egy kicsitt furcsa keverés furcsa löttyel a tartályban.Most éppen szívjuk a haverommal iszonyat nagy isten keverés nem is pazarlom tovább az időt vágjunk bele.A Dohány:Erre nincs mit mondani a menta az zöld szinű molasses-el…..
Vizipipások blogja Vizipipa Fan 2009.12.02 21:16:47
Sziasztok! Merem nektek ajánlani a vizipipaforum.com/ ot egyszerüen csodálatos forum itt mindent megtaláltok ha kérdésetek van vagy kezdők vagytok énis sokat böngészem. Amúgy egy kis művelődés! System of a Down!! Tudom már egyszer irtam róla egy bejedzést de az új favorite szám…..
Bizonyára aki látogatja az oldalt olvasta a Al Waha - Medvecukros dohánytestemet.Nos aki nem nézzen utánna!Tegnap nálam voltak a haverok egy kis pokerpartyt csaptunk és, hogy jó vizipipáshoz híven nem hiányozhat az sem.Hát mivel ez a fenséges dohány volt az 1. amit kiprobáltam és…..
Vizipipások blogja WoW 2009.11.28 22:02:00
A minap akarok készíteni egy új tesztet és kellett volna hozzá kép és mit találok?Beirom a google ba hogy "Al Waha - Sárgadinnye" Erre az Al Waha dohány magyar hivatalos oldala után vagyis a google 2.nak hozza ki a blogom.És még egy hete se működik.Köszönöm mindenkinek…..
Sziasztok!A mai test alany Al Waha kókusz A mai test alany Al Waha kókuszKülső:Szerintem eléggé szép csomagolással találkozunk első ránézésre nagyon jó.Külső illata kókuszra emlékeztet de mintha valami más is lenne benne.Amint kinyitottam a dobozt erőteljesebb ilat csapja…..
--=Sunazo=-- 2009.11.28 21:55:52
Szerintem mindenki ismeri eszt az idézetett aki nem annak elárulom a legjobb reggea énekes Bob Marley mondta a legendás No Women No Cry koncert végén . Nyugodj békében. Tiszteletére ma van az évforduloja ennek a számnak halgassátok meg! Music Playlist at MixPod.com   Rocker…..
Sziasztok!Most elárulom hogy lehet dohányt keverni.Persze sokan mondhatják, hogy "könnyü hiszen beledobod és kész gyujsd meg aszt ennyi" Hát elárulom nem. Sajnos van vele azért mit tenni. Akik nem értik hogy mért nem lehet igy, nos azért nem mert ha belerakod a kerámiába…..
A múltkori Al-Sultan szőlő után kíváncsi voltam másik szőlős dohányra is, úgyhogy következzen a Nakhla szőlő ízű dohánya...         - Dohány:  A dohányt egy kifejezetten igénytelen dobozban árulják. Nagyon oda kell figyelni,…..
      Nah itt az első keverés szerintem nagyon jó nézzük miért.A Keveréseket nem fogom teljes mértékben elemezni ugye a medvecukros dohányt már elemeztem a sárgadinyéset meg szerintem mondenki ismeri az a legalapabb a két alma után.Két szempontban fogok…..
A legutóbbi Bus Driver videómban már megemlítettem ezt a másik játékot, nevezetesen a Bus Simulatort. Ebből is van már többféle, de hogy fair legyen az összehasonlítás, a 2008-as verzióból mutatok be videókat. Azt említettem, hogy a Bus Drivernek vannak jó tulajdonságai.…..
Bizony. Jó pár hónappal ezelőtt már megemlítettem, hogy tervbe vették, de most már tényleg letölthető. Minden lényeges infót itt megtaláltok Ha esetleg valaki csak most tévedne az oldalra, erről a kultikus darabról van szó   Kösz az infóért oktny8 & nemcopyz..
--=Sunazo=-- 2009.11.21 21:03:23
Nos elérkeztünk egy nagyszerű dohányhoz de elemezzük csak.Külső: Szerintem tökéletes a doboz kinézete csodálatus megszagolva tökéletes jelegzetes capuccino illat egyszerüen csodás eddig kiváló.A dohány: Szépen csomagolt egy sima zacsko és egy aromaőrző a bőre. Amit meg is…..
Egész jókis dohány elemezzük csak. Külső: Szépfekete doboz ami rögtön szemezett velem a boltba megis vettem mert jovolt az illata és a doboz is szimpatikus volt ez eddig hibátlan.A Dohány: A nedvessége megfelelö bár igyis tiszta kulimász lettem de meik dohánynál nem?? Ágakat…..
Nah vizipipás testvéreim ha jót akartok hanyagoljátok ezt a dohányt mondom is mért. Külső: Nah ezzel is vannak gondok mint egy rohadt mandarin vagyis az is van a dobozán szoval első benyomás vaccak de szaglászuk csak meg.Nolám nolám egész jókis illat csapja meg az orrom.A…..
Vizipipások blogja Start 2009.11.21 18:55:32
Nos elindult ez az oldal is mindenki nézzen körül csak olyan dohányokat mutatok be amit kiprobáltam már és saját tapasztalataimat irom le nektek.A tesztek egy 47cm es egyiptomi vizipipával végesztem hőtartó sapka nélkül és 40mm three kings öngyullado szénnel...