Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moncsa21

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Horrorfilmek 2010-ben 2009.12.12 15:54:00
Tengernyi horrorfilm érkezik jövőre, lesz jó néhány remake és folytatás is. Amihez van előzetes vagy poszter azt csatolom és az amerikai bemutató dátumát adtam meg (ha már kitűzték). Az alábbi összeállításban nem szerepel 2010 összes horror,a ez csak egy válogatás, de azért…..
moncsa21 2010.03.20 20:40:46
@koimbra: köszi a válaszod,csak azért kérdeztem mert a g portálon valaki azt irta h van ginger snaps 4. mondjuk elég hihetetlenül irta akárki is irta mert én eddig nem találtam rola semmit.ezekszerint te sem.pedig nagyon szeretem ezt a trilogiát.föleg az elsö részt.és a kör 3at és átok 3at látta már valaki???
Jó estét mindenkinek. Kezd kialakulni a leadás körüli feladat. Bár ma a folyosón is MÁK ellenőrök ültek, holnap mindenki aki mozogni tud ezzel fog foglalkozni. A területi vezetőknek elkészültek a meghatalmazások. Ük fogják csoportosan beadni a kérelmeket. Itt a levél:…..
A "Négyek" ma a Szociális Minisztériumban tárgyaltak délután, ahol jelen volt a MÁK képviselője is. Ma megjelent a Magyar Közlönyben a Kormány rendelete és egy határozat ezzel kapcsolatban. Itt lehet megnézni, elolvasni:…..
moncsa21 2009.12.10 23:14:45
@szm71: szia.én dabroncrol vagyok
moncsa21 2009.12.10 23:20:13
@pénztelen: szia!dabroncrol vagyok.Te?Remélem h megkapjuk a pénzünket,az lenne a legszebb karácsonyi ajándékunk!Te dolgozol?ja bocsi h igy ,,ismeretlenül" kérdezösködök:))
moncsa21 2009.12.10 23:32:32
@szm71: te dolgozol?Töled is bocsi h ,,ismeretlenül" kérdezlek.azért teljesen nem vagyunk ismeretlenek mert ismeretlenül is ismerjük egymást.na ezt jol leirtam!!én dolgozok,meg a másik munkatársam is mert Dabroncon 2en vagyunk.Nagyon nehéz pénz nélkül,de remélem ennyi szenvedés után megkapjuk ami megjár.ha augusztusba voltatok gyülésen amikor össze volt hivva az összes gondozonö,akkor lehet emlékeztek rám,hosszu szöke haju vagyok,alacsony.ahogy bejöttünk a terembe jobbrol ültem az utolso elötti padba egy szemüveges növel.na mindegy ezt is jol le irtam.lehet a mai oldalra kellett volna irnom h eltudjátok olvasni.mert lehet ezt már nem is olvassátok.eddig csak olvasgattam a hozzászolásokat,gondoltam én is csatlakozok.olyan vagyok mint 1 éjszakai bagoly.miota megjelent ez a blog azota mindig ezt figyelem és nagyon késön fekszek le.
Sikerült Beával beszélnem, nem érkezett a számlára pénz. Hétfőn délelőtt hívni fogja a Pénzügyminisztériumot. A MÁK-ot ma hiába hívogatta, nem ért el senkit.Nem tudom már, hogy ki irányítja ezt az Országot....Nincs jegyzőkönyv a kezünkben a Kabinet üléséről. Nem kaptunk…..