Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TF113

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent a Gault Millau harmadik önálló magyar kalauza. Idén a tavalyi 93-vel szemben már 105 étterem ért el legalább 11 pontot. A 2014-es év étterme papírforma szerint a friss Michelin-csillagos Borkonyha lett, az év vidéki étterme a Brill Bisztró Békéscsabáról és az év…..
BuheraBlog OpenSSL - Fejlövés 2014.04.08 10:35:00
Az OpenSSL 1.0.1-es főverziójában olyan problémát azonosítottak, ami távoli támadók számára kiszivárogtathatja a kommunikációs csatornák titkosítására használt privát kulcso(ka)t. Igen, jól olvastátok, a hibán keresztül kiszivárgohat a szerver tanúsítvány privát kulcsa…..
TF113 2014.04.11 00:03:32
Elkészült a weblapom. Kénytelen voltam saját magam elkészíteni, mert MO-on senkire sem számíthat az ember, csak saját magára. :( Az elkövetkező napokban a viszontagságaimról fogok beszámolni, hogy hogyan próbálom meg bereklámozni az oldalamat szűkös anyagi forrásokból. :) Nem…..
TF113 2009.12.13 20:47:55
Személy szerint nagyon vártam az első Webáruházak Szövetsége találkozót. Nem mintha lenne webáruházam (LOL), azonban mint webáruház készítéssel és online marketinggel foglalkozó cég vezetője érdekel, hogy mi a piac igénye.Az első 1-2 órában sajnos nem tudtam meg többet.…..
Egyre több székhelyszolgáltató jelenik meg a piacon. Ez még nem lenne baj, de sajnos olyanok is székhelyszolgáltatónak hívják magukat, akiknek az alapvető adózási kérdésekről sincs fogalmuk. Vesznek egy lakást, beültetnek valakit - jobb esetben maguk ülnek be - és várják a…..
Apránként összeszedtem mire is lehet szükségem a céghez, körbejártam mindegyiket, megérdeklődtem több lehetőséget is, hogy mi mennyibe fog kerülni és utána olvastam és utána kérdeztem ismerősöknél, kollégáknál a személyes tapasztalatokról. Fontosnak tartom, hogy…..
TF113 2009.12.06 16:25:23
Mindenre kiterjedő nyilvántartó rendszer hiányában időszakosan szoktam átszámolni, hogy épp hogy is áll a cég kasszája. Vannak célok, amik nagyjából meg vannak fogalmazva, és eléggé jó érzés, hogyha sikerül teljesíteni. Igazából nem egy kőbevésett szabályok, de…..