Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Édri <><

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zavarban vagyok.Pakolok.A tengék helyét felváltja a forint a pénztárcámban.A vezetői engedélyemre is szükség lesz otthon.Annyi helyre elmennék még elköszönni,utoljára szívembe vésni a hangulatot.Még folytatom.....
Evergreen 2019.06.25 09:51:14
Manapság... →Rohanunk mindenhová →Meg akarunk felelni otthon, a munkahelyen, az interneten →Több alvásra vágyunk →Kikapcsolni és kikapcsolódni szeretnénk →Harmóniára, összhangra kívánkozunk →Rendezett környezetre, szennyes és mosatlan nélküli életre áhítozunk Tényleg ezek a legnagyobb…..
Evergreen Itthon-Otthon? 2019.06.19 21:27:26
A Wikiszótár egyik meghatározása szerint az otthon: → Személyes lakóhely, ahol egy család él huzamosabb időn át. Egy ház, lakás, ahol egy személy, család saját háztartással rendelkezik.Az utóbbi egy évben nem éltem huzamosabb időn át sehol, de azt hiszem nem csak emiatt vagyok otthontalan.Mi(k)től…..
Még nem sikerült megnézni a folyó túloldalán lévő mecsetet. Kivilágítva csodaszép, meg amúgy is, de nyilván kíváncsi az ember, hogy milyen belülről.Vasárnap felkerekedtünk, hogy megnézzük a mecsetet és a környék látnivalóit. Heidi elaludt a buszon, így István kint megvárt az alvó bébivel.Hú, hát…..
Evergreen Zero waste in KZ 2019.05.30 12:12:49
Egyik kedvenc témám, ugyanis ez itt kb. nem létezik. Amikor Magyarország után újra idecsöppenek, mindig lesokkolódom, mert itt még mindig osztogatják a nejlonszatyrokat boldog-boldogtalannak és mindent bezacskóznak. Láttam már olyat is, hogy egy banán ment egy zacskóba, az pedig 1 szatyorba, ami itt…..
Evergreen Tavaszi kirucc III. 2019.05.30 11:51:09
 Ezen a napon kicsit hűvösebb időre keltünk, de nem esett az eső hála Istennek, pedig gondolkoztunk zárt családi programon is (pl. cirkusz - nah mondjuk ez oroszul még izgibb szerintem), illetve egy közeli dimbes-dombos vidéken, de mivel egész délelőtt be volt borulva, maradtunk a városban.Szóval…..
Evergreen Tavaszi kirucc IV. 2019.05.21 04:22:54
Az utolsó nap az Ala Archa Nemzeti Parkba vezetett az utunk. A szobánkból tiszta idő esetén látszódtak a hívogató havas hegyek, így már alig vártuk, hogy közelebbről is megszemlélhessük őket. Túrafelszerelésünk:- 2 nehéz táska, tele felesleges holmikkal, amiket nem raktunk ki az autóban (pl.…..
Evergreen Tavaszi kirucc V. 2019.05.13 12:21:58
Ha gyalogos vagy szaladnod kell a zebrán, mert az autósok nem kímélnek  A cuki kis kalpag a férfiakon Orrfacsaró benzinszag és szmog A bazárban és az utcán is a megkopasztott csirke natúran az asztalon A szuperfincsi lepénykenyerük Az autók betört szélvédői (de mi történhetett velük?) Sok-sok…..
Evergreen Tavaszi kirucc II. 2019.05.05 11:21:23
Úticélunk Kirgizisztán fővárosa, Bishkek volt, amiről nem hallottunk semmi biztatót, ellenben érdeklődve vártuk mit hoz számunkra ez az utazás és már azért is nagyon hálásak voltunk, hogy itt bizony vannak szép nagy fák és normális parkok. Az időjárás előrejelzéstől sem kaptunk sok jót, végig esőt…..
Evergreen Tavaszi kirucc I. 2019.05.05 10:35:39
Több, mint egy éve nem írtam, nagy bánatomra. Az elmúlt pár napban annyi különleges élmény ért, hogy dokumentálnom kell ezeket. Lassan egy éve egyébként elég össze-vissza életet élünk kis családunkkal. Kazahsztán - Hajdúböszörmény - Debrecen - Nyíregyháza vonalon mozgunk leginkább Heidivel, István…..
Evergreen mint a borravaló... 2018.04.16 13:54:21
le vagyok maradva.A múlthetünk annyira zsúfolt volt + sokszor egyedül is voltam Heidivel, hogy az írás még a gondolataimban sem volt...Remélhetőleg a héten azért tudok rá időt szakítani. :)A leányzó 19-én lesz 4 hónapos. :)..
Le kell írnom, hogy tetszik, amit látok. Végre van mozgás, vélemény, tett! Szerintem legyünk igék. Cselekvést, történést, létezést kifejező emberi faj...
Evergreen A mosipelus kaland 2018.04.07 09:07:32
Mivel zöldnek vallom magam - persze van még hová fejlődni rendesen -, ezért múlthét csütörtökön vettünk egy amolyan mosható pelenka tesztcsomagot, hogy ezzel is kíméljük a környezetünket, nem utolsó sorban pedig költséghatékonyabb is, mint az eldobható társaik. A mosható pelenka előnyei:       +…..
Evergreen Itt a tavasz!!! 2018.04.05 13:25:03
VÉGRE!Itt a jó idő, napsütés, lehet a szabadban üldögélni. A húsvét és az előtte lévő napok eléggé sűrűek voltak, így a hetet nem tábláztam be programokkal, hogy itthon is legyünk kicsit és pihenjünk. Pihenés... hah. Olyan nincs, de nyilván másabb, ha itthon vagyunk, a saját kis helyünkön,…..
Evergreen Húsvét hétfő 2018.04.03 10:42:16
Azon gondolkoztam, hogy ez a blogírás lehet csak a kaki-pisi kombóról fog szólni, mivel húsvét hétfőn is e kettő körül forgott az életem. Mentünk a férjem mamájához, ahol Heidi úgy bekakilt, hogy a harisnyanadrágon keresztül is csöpögött a kaki... A Szeréna dédivel ez volt az első találkozás -…..
Evergreen Húsvét vasárnap 2018.04.02 08:17:42
Bizony az én Megváltóm él! Egész nap zuhogott az eső. Szürke, rossz idő volt. Szerettünk volna menni istentiszteletre, de a kisbabát nem akartuk hurcolni ide-oda, ki-be az esőben, szóval első programunk így a családi ebéd volt. Elég sokan vagyunk, így a káoszt elkerülve a locsolás szép rendben…..
Minden évben vannak érdekes elhatározásaim. Tavaly ilyenkor például a vegánság kipróbálása volt az egyik dilim, amit kb. 2 napig sikerült tartanom [:D] mivel a legtöbb dolog tartalmaz valami tej-, vagy tojásfélét, tehát nem volt energiám ezeket bogarászni, inkább hálát adtam, hogy nem vagyok semmire…..
Evergreen Újrakezdés 2018.04.01 08:58:54
Ismét személyes blogolásra adtam a fejem. Fogalmam sincs mennyire lesz időm írni, de megpróbálom. :)Nagypéntek alkalmából eszembe jutott ez a blog ügy, ugyanis 6 évvel ezelőtt Londonban töltöttem a húsvétot, ami szuper volt, erről is íródott bejegyzés, mégpedig itt:…..