Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raktor

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő, mennyibe kerül manapság egy fürdőbelépő - a Gellértbe például még Erzsébet kártyával is 3 500 forint, anélkül pedig közel 5 rugó bejutni; Hévízen pedig 3…..
raktor 2016.01.08 17:20:27
Mivel a tipikus karácsonyi ételekhez (halászlé, töltött káposzta, stb.) mindenki eszik kenyeret, a karácsonyi ünnepek után a legtöbb háztartásban rengeteg marad meg belőle, amit aztán kidobnak a szemétbe.  Mivel utálom a pazarlást, most mutatok néhány receptet, amit szikkadt…..
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
Van visszaút a legnagyobb mélységekből is, legalábbis ezt bizonyíthatja a következő öt történet, melyeket két dolog köt össze: a főszereplő öt világsztár (tényleg a legismertebbek közül), akik életük egy pontján mindannyian hajléktalanok voltak. Halle Berry Halle Berry…..
raktor 2014.08.16 02:09:30
:))
A debreceni Vodafone ügyfélszolgálata véletlenszerű funkciókkal kedveskedett késve fizető ügyfelének: Nem leszek szórakoztató, dühös vagyok! Vodafone ügyfél amióta az eszemet tudom és a vodafone létezik. Mobil internet díjfizetése 5 nap csúszás okán befáradtam a Debrecen…..
raktor 2014.05.17 21:10:59
Edinának speciális problémája van, ugyanis neki pont a húszezresek hiányoznak, amivel sehol nem lehet fizetni. Ha tényleg jól hallottam, akkor pl. a Budapest Banknál júliustól napi pénzfelvételi limit lesz, úgyhogy addig vegyenek fel pénzt, amíg van. Szeretném bővíteni az igen…..
Dávid megkérdezte a Nagymezői utcai szórakozóhely egyik biztonsági őrét, hogy miért nem engedik be őket, amíg még ingyenes a bejutás éjfélig, amire előbb hasbatérdelés, második kérdésre paprikaspray volt a válasz: Gondolom sok olyan levelet kapsz, ami egy szórakozóhely…..
raktor 2014.05.16 13:28:54
//   Egész kis ingatlanos cicaharc van kialakulóban a magyar piacon, ugyanis az egyre látványosabban combosodó Balla Ingatlanok sajtóközleményben ment neki a piacvezető Duna House-nak. Persze csak annyit írtak legutóbbi elemzésükben, hogy "az egyik hazai ingatlanközvetítő lánc"…..
Azt mondják, hogy már létezik torkos csütörtök fagyiból is, úgyhogy naiv érdeklődő rákérdezett az eseményre egy halásztelki cukrászdában. Az egyszavas válasz helyett érkezett körmönfont levelet kioktatásnak értékelte, úgyhogy tovább mélyült közöttük a kommunikációs…..
Tudtam, hogy eljön ez a nap. Azt is, hogy így fog eljönni. Csak azt nem, hogy ilyen hirtelen. Felkészületlenül.Tudtam azt is, hogy fájni fog. De azt, hogy nem múlik, és ilyen erősen szorít majd arra sosem gondoltam.Azt sose tudtam volna elképzelni, hogy édesapám megöregszik,…..
porn art lányok 2010.01.07 20:39:00
 ..