Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esja

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feladat mára: egyél valami olyan finomat, amit már régen ettél! Mindegy, hogy sós vagy édes, de valami olyan legyen, amit nagyon-nagyon szeretsz :) Ez parancs. Pl.: Epres-rebarbarás crumble (gyümölcsös morzsa) "Crumble, azaz sült gyümölcs ropogós morzsaréteg alatt –…..
Esja 2011.07.27 14:08:51
ágy - asztal - tv I'm back 2011.07.11 10:48:00
Sziasztok! Megjöttem! Hiányoztam? Ti nagyon! Az elmúlt pár napban tudatosan töltöttem nagyon kevés időt a gép előtt, inkább bejártam tolnátbaranyát :) Remélem mindenki túlélte valahogy ezt a 7végi hőbuborékot (bevallom én ma hajnalban már kikúsztam a teraszra és…..
OurFashion Megnyitott a Camaïeu! 2011.04.21 09:29:00
Aki követ minket a Facebookon, az már kedden olvashatta, hogy a Camaïeu megnyitósán jártunk a Westendben, ahol hivatalosan is útjára indítottak a francia cég magyarországi boltjait: 6 budapesti, egy győri és egy nyíregyházi üzletet. A divatbemutatóval egybekötött eseményen az egy…..
Kedvenc színésznőm és divatikonom Catherine Deneuve hivatalos Facebook rajongói oldala szerint 50 perce érkezett meg Budapestre, egy titokzatos munka miatt.Ennek örömére felidézem egyik filmjét, ami a divat szempontjából a legemlékezetesebb: Ez a Nap szépe, amiről korábban már…..
Esja 2011.04.23 18:46:55
Remélem igen, és felfedeztetek benne minket is: egyrészt a Flair is beszámolt a Fashion Guide bemutatkozásáról, másrészt pedig a félévente megjelenő, aktuális trendekről szóló összeállításuknál ismét megkérdeztek minket, hogy kik a szezonban a kedvenc tervezőink, trendjeink…..
Sziasztok! Az Én történetem ott kezdődik, amikor első kisfiunkkal lettem terhes. Már 1éve dolgoztam egy kereskedelmi Kft-nek Debrecenben, amikor terhes lettem. Mivel nem könnyítettek a munkámon, és napi 13 órát dolgoztam (1 nap pihenő 1 nap munka), és enni is kint kellett, úgy…..
Esja 2011.02.16 11:45:27
@enamel: Végtelenül egyszerű vagy trollkirálynő. Szerintem az szüljön, akiben benne van az anyai ösztön, ami elég sok nőből hiányzik, na az ilyenek ne szüljenek, akkor se ha tele a buksza. :)
Esja 2011.02.16 11:00:52
@enamel: Mindent megtesz a cég? Pénzt kap a semmiért? Te melyik írást olvastad?
Egy könyvet sem olvastam el, és egy filmet sem láttam, mégis ott ültem csütörtök este, egy orvosi vizsgálat utána  Waste End mozijában, a Halál Ereklyéi első részét nézve. Ezt minek neveznétek? Jómagam kíváncsiságnak, hiszen hirtelen felbuzgott bennem az érdeklődés…..
Szervbusztok kedves ólvasok! Az én nevem Haraszti Dénes és most csak vendég iró vagyok ebbe a blogba. És eggy jó kis fel kérés álltal ki rúcanok a fúttbal világába is eggy cik irásának erejéíg. Íme a fógalmazásom remélem tetszceni fog mínden valakinek. A…..
Mi az eredmény, ha összeadod Gallianot és egy néhány pohárka tequilát? Látom ott a hátsó sorba Julika jelentkezik...tessék, mondjad Julikám. "Mickey Rouke!" Leülhetsz, ötös. Ehhez hasonló vicces és ötletes párhuzamokat vonnak a Fashematics.com szerkesztői a divat,…..
Vitathatatlanul a ’70-es évek napközis sikerebédje a bableves, piskóta csokiöntettel volt. A bableves ilyenkor háttérbe szorult a piskóta csokiöntet mellett (volt úgy is, hogy gulyás volt vagy húsleves). Már délelőtt pletykák keringtek az iskolában, szünetben a testvérek…..