Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tvakondok

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van az utolsó nap, hogy az autósok új biztosítót választhassanak 2010-re. Ganyager ezért gyors tanácsokat és válaszokat vár tőletek, mert egy olyan baleset miatt akarja a jelenlegi biztosító a négyszeresére emelni apósának a biztosítási díját, amiben vétlen volt. Itt az…..
A megszokás nagy úr, főleg két többsávos út kereszteződésénél nem nagyon számítanak az emberek változtatásra. Ha ehhez hozzáadjuk azt is, hogy a lámpákat nem cserélték ki olyanra, amiben a zöld jelzés nyíl formában világít, alattuk pedig se tábla, se semmi, akkor nem…..
tvakondok 2009.12.02 22:25:07
A hónap elején indított ügyfélvadászatban a biztosítást eladó alkuszcégek mindent megígérnek az ügyfélnek, csak váltson. De vajon jól jár-e vele az ügyfél mert sokszor csőbehúzás a mézesmázas szerződés, amit aztán lehet fizetni egy éven keresztül.Ha valaki járt már…..
tvakondok 2009.11.26 00:32:47
Ja T@m feltöltöttem egy szép képet, a csomagtartóban egy szőkeséggel! ;)
Ben McKenzie a Zap2it.com-nak adott egy interjút, amiből kiderült, hogy a Southland a TNT műsorán januártól lesz látható, kedd este 10 órás időpontban, és mivel kábeladóra kerülnek át, nem kell már minden csúnya szót kifütyülni a dialógusokból, sőt, a sorozat realizmusához…..
Amíg a tavalyi kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) kampányban a díjukat kalkulálók 40 százaléka kötötte meg a Biztosítás.hu alkusznál interneten keresztül az új biztosítást, addig az idei arány 80 százalékot mutat.Az idei kampány során az első tíz…..
Az AEGONdirekt.hu összegyűjtötte azokat az akciókat a kötelező biztosító váltással kapcsolatban, amelyeket az internetes ár-összehasonlító kalkulátorok nem, vagy csak részben jelenítenek meg. Ezek az akciók sok esetben még kedvezőbbé tudják tenni a kötelező biztosítás…..
Öt embert ölt meg, és legalább negyvenet megsebesített az a két robbantás, amelyet az indiai Assamban hajtottak végre vasárnap. A terroristák egy rendőrségi épület közelében helyezték el a robbanószerkezeteket, az egyik közülük egy biciklis bomba volt. A világ radikális…..