Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bibi...

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvenc Kolorunkat mostanság mindenféle eltűnt milliókról faggatják, őt pedig lefoglalja a hülyébbnél-hülyébb magyarázatok kitalálása, így nem ér rá nyilatkozni. Sebaj, az OCÖ nélküle sem pihenhet, Kozák János helyettesíti a vezért a médiában (is). Meglépte azt, ami már…..
Bibi... 2009.11.21 14:07:38
@PublicEnemy:

Szia...
Nagyon értelmes véleményt nyilvánítottál ne tudom ezt hol tanítják ?
Nekem is van véleményem, amit ki is nyilvánítok ha kell, de én azt tisztes kulturált keretek közt teszem. kicsapta a biztosítékot a fogalmazásod....tudnék neked szépeket mondani én is , de nem teszem. hisz elég sivár értelemre vall a szókincsed
Bibi... 2009.11.23 14:10:00
@sakalvokal:
Szia... látod látod itt is össze futunk.....!

Az itt lévő fórumozók többsége nem a kisebbséghez tartozó hanem egy bizonyos párt elkötelezett híve. de gondolom ez neked is lejött.
Aki másként vélekedik mint ők...azoknak itt nincs szavuk. épp ezért ,én a véleményemet és az ok fejtésemet ott nyilvánítom ki , ahol az teret is kap. Ugye tudod mire gondolok !

Kedves Seduxen rád pedig tényleg rád fér a nyugtató !!!!
mért olyan hietetlen hogy a cigány származásúak közt is van értelmes tanult ember ?
Sajnos ezért tartunk ott, ahol tartunk nem lesz egyetértés amíg a szélsőséges, rasszista megnyilvánulók csak a saját érvüket hajhásszák !! persze tisztelet a kivételnek.
Kozákról pedig én is sokat tudnék mesélni, és nem csak mendemondákat hanem valós tényeket ami mind a cigányság ösztönzésére irányul. Aki ezt kétli nyugodtan keressen meg és mondok róla bővebb infót is.
Ja és álnév mögé bújva könnyű a számítógép mögött okosnak lenni, de a valós életben a közszereplők sokat kapnak meleget- hideget egyaránt. És Kozák tartja a hátát ha kell, mert amíg itt mocskolódtok és írtok róla addig is fenntartjátok a hírét a médiába.