Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gilcs

3 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sziget fesztivál egy kicsit keresztbe tett a dalmegosztásnak, de ami késik, nem múlik, úgyhogy íme egy csokor az utóbbi időben megjelent hazai zenékből. A listán szerepelnek híresebb és feltörekvő előadók is, előbbieket MARGE, a Kiscsillag, Bankos, a Gutenberg Halott és a Paddy…..
Gilcs 2015.09.08 00:39:35
@NZperX: Jól esett, köszönjük! The Stickfigures
FB.:www.facebook.com/thestickfiguresofficial/app_204974879526524
Gondolom, többen ismeritek a lenti képet, az egyik leghíresebb artwork, ami valaha játékhoz készült, a nyalókás lány a GTA IV borítójáról: De nézzük csak meg közelebbről a hölgy jobb kezét! Egy, kettő, három, négy... öt ujj, és valahol még egy hüvelykujjnak is kell…..
Gilcs 2011.02.20 03:06:04
Meeting People Is Easy így is jó 2010.05.20 13:19:00
Most, hogy Vitya (melyik?) elárulta nekem a youtube videjók beágyazásának titkait, megosztom ezt a remekművet, ami gyönyörű példája, hogyan lehet izgalmasan feldolgozni egy elektronik számot akusztikusan. Figyuzd csak a végét?     ..
Kedveseink!   A május 20-i próba (a jövedelemadó bevallás határideje, igen) során a következő dolgok történtek velünk. Leporoltunk egykét régit. Csiszoljuk az újakat. Meghallgattunk egy kedves lányt, aki énekelt nekünk, és nagyon nem kizárt, hogy ő lesz a Smells Like Street…..
Gilcs 2010.05.30 11:14:13
Ezt a linket most kaptam, marha jó, hallgassátok:  Egy belga lánykórus zongorakísérettel.....
Gilcs 2010.05.20 13:09:43
A zenekarral márpedig nem történt túl sok minden az elmúlt (2+2=)5 hétben. Mindennek van oka állítólag, így ennek is, de úgy néz ki, hogy lassan rendbejönnek a dolgok.   "After years of waiting nothing came And you realise you're looking, Looking in the wrong place."…..
Na, hát ezt akartátok, most megkapjátok. Pesty László Feketedoboz szerint az internetre való, hogy Desewffy Tibor MSZP-közeli szociológus azt merte mondani a székely himnuszra, hogy középszerű műdal. Mindezt a StoryTv-ben, ráadásul úgy, hogy a műsor felháborodott vendége volt…..
csak nem úgy, mint a Jonny gyerek....   (figyelő fületek a szám végi szólóra vessétek)        És akkor lehet, hogy meg is van az eddig mellőzött Hail To The Thief-ről az egyik első feldolgozásgyanús szám? Gellért?..
Gilcs 2010.05.05 01:00:07
Utánajártam youtube segítségével, hogy megállja-e a helyét az a zenekarban kialakult feltevés, miszerint egy női énekes más hangnemben csiripeli Thom énekszólamát.Első ránézésre nem feltétlenül. A Black Star c. szám vizsgálata során 3ból két felvételen csontra ugyanabban a…..
Ha jól emlékszem, akkor a Street Spirit első feldolgozási próbálkozódása valamikor 2003 környékén lehetett, amikor még mint Rosencrantz valamiért csak Ervin, Gellért és én voltunk a hangszobában, és (jött az ötlet, irány a Tátra) mivel a szám a szívünk csücske volt már…..
Gilcs 2010.03.09 13:01:33
Mindenféle okokból kifolyólag billentyűst keresünk a zenekarba.   Egyeztetés személyesen, kapcsolatfelvétel itt, elvárások lejjebb  :-)     ..
Buda, zöldövezet, higgyétek el, ott se volt könnyű felnőni, például hozzánk csak 95-ben vezették be a kábeltévét:)  Akkoriban láttam egy Blur klippet (Beetlebum) és a kötelező metalos éveim után egyszer csak rájöttem, hogy valami ilyesmi az én zeném. Nem sokkal később…..
Azt már tudjuk, hogy van.De lássuk, hogy mi volt előtte. Tamás:       Fresch Co;  Halászlé Reggel; KÉKÁron:          DownRabbit, Ejmiakőtyúkanyókendaszobábanlakikitt…..
Meeting People Is Easy először 2009.12.04 21:13:00
 Kedves magyar tanárom mondta egyik irodalom órán, hogy bárcsak úgy tudná olvasni az Odusszeiát, mintha először tenné, bárcsak újra átélné a katarzist, ami akkor érte, és ami mára megismeréssé, gondolattá, értékké lett. Nem értettem őt, talán hülyének is…..