Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jackson5

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csőbe húztak! Nem kicsit, nagyon! Nézted már a diákhiteled éves egyenlegértesítőjét? Kerítsd elő most! Ülj le és nézd meg alaposabban! Megrázó és tanulságos! A tanácsaim se maradnak le a végéről! A lényeges részek: Előző évi záróegyenleg – Ha évente 10 hónapon…..
Na, aki azt hitte, hogy a tiestós hírnél nem lesz izgalmasabb elektronikus zenei anyag ma, az tévedett, megszavaztatta ugyanis minden idők legjobb dance-produkcióit olvasóival a Mixmag, most pedig közzétették a 20 legjobb nevet, amin még maguk a neves dance magazin szerkesztői is…..
Jackson5 2012.01.19 18:31:55
Brian May megerősítette, hogy minden akadály elgördült az elől, hogy a Michael Jackson-hagyatékban rejtőzködő pár, Freddie Mercuryval közösen írt duett kiadásra kerüljön. A Queen gitárosa elmondta, hogy Jackson örökösei áldásukat adták arra, hogy jövőre ezek a soha nem…..
Jackson5 2012.01.18 07:52:35
@S.K.:

Fent van.

M.J. + F.M. VICTORY

www.youtube.com/watch?v=7TMhIIxOjI4
Az októberi Michael Jackson-emlékkoncert szervezői kihúzták a nemzetközi fellépők sorából a Kiss együttest, mert basszusgitárosa annak idején elítélően nyilatkozott a néhai popsztárról. A Global Live Events koncertszervező cég azt közölte, hogy a korábbi bejelentés ellenére…..
Jackson5 2011.08.17 18:57:03
@hasznavehetetlen régensherceg:

Nevesincs senkik?

Valahol te nagyon lemaradtál.

Javaslom a Billboard tanulmányozását, okulás céljából!
Michael Jackson - Michael (Sony Music) Új lemeze jelent meg a napokban Michael Jacksonnak. A szupersztár persze már másfél éve halott, de hát az ilyesmihez nem kell élni. Pláne manapság, és főleg akkor nem, ha róla van szó. Ha nagyon cinikus akarnék lenni, azt mondanám, az egészben…..
Jackson5 2010.12.20 19:38:22
@MorningGlow:
A mamachita meg a et get, let go sem az ővé, ez világos. De az általad be
másolt linkben lévő tracklistában nincsen se Keep on, se Get....
Jackson5 2010.12.20 19:49:09
@MorningGlow:
Köszi. Tényleg. Na mik vannak. pedig egy MJ forumon azt írták hogy a Dangerous albumra nem került rá ez a szám. :-(

Sajnos torrenttel nem tudtam a mostani albumot letölteni, mert a srác össze számára kiváncsi lettem ezek után. Ez a sok kamu. :-( Bár elég mély is volt ott a hangja, az is igaz!
Ma már gyakorlatilag mindenki tényként kezeli, hogy tavaly Michael Jackson úgy halt meg, hogy több mint száz kész dalt hagyott az örököseire. Állítólag ezeket azért nem adta ki, hogy halála után, egyfajta életbiztosításként gyermekei ezek kiadásából éljenek. Valami igazság…..
Tegye fel a kezét az a fiú, aki nem volt szerelmes a 90-es években! Bátortalan bénázásainkat egy életre megjegyeztük. Az okosabbja talán tanult belőle – bár van olyan, akinek ez azóta sem sikerült – és a következő tornatermi buliról már nem szemlesütve ment haza.…..
Jackson5 2009.11.22 18:17:44
B-oldal Legrosszabb klipek EVÖR 2009.11.21 07:56:00
Arra vállalkoztam, hogy összegyűjtöm a legrosszabb 10 videó klipet, mulassunk / szörnyülködjünk egy jót. Persze itt csak a profik játszanak, az amatőr zenekarok kis költségvetésű próbálkozásait nem lenne helyénvaló a nagyokkal versenyeztetni. A zsűrizésnél befolyásolt az is,…..
Jackson5 2009.11.21 12:23:06
@gosford:

Persze persze.
Blabb blabb.

Nem tudom miért nem jött le, hogy nem illik Jacksont beemelni reklámnak, ha van ehhez hasonló 1000 szar cliptechnika, amiben az illető talán nem minden idők legjobb klipjeivel rendelkezik.
Na egy igazi rajongó, ilyen hüyleséget, mint te - sose írna.
Bác nickekekt hamar létre lehet hozni!