Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kasza László

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ha megértjük a dolgokat és időt is szánunk rájuk, miénk a világ..." (tőlem)Kommentelni a Marketing Commando FaceBook üzenőfalán lehet!30 Like (Tetszik) kattintás és jön a következő (Gábor 29-et ér…..
Van egy német oldal, úgy hívják lederzentrum.de , ahol is mindenféle profi bőrápoló és restauráló kenceficét és eszközt árulnak gyönyörűen videókkal bemutatva a használatukat, részletes leírásokkal, stb… Felettébb bizalom gerjesztőek na meg Herr Tschik is rendelt már…..
Kasza László 2009.11.21 09:45:00
@Dagiszabi:

Szerintem is ki kellett volna kérned legalább telefonon valami szakértő segítségét!

Mondom ezt mint bőrfestő:
www.mercoory.com/bor-festes

Mi a Kasza Bőrműhelynél az az igazság, hogy valóban nem vagyunk/voltunk 100%-osan megelégedve a Lederzentrum termékeivel... De nem is csak a termékekkel, hanem inkább a technológiával.

Édesapám szűcs volt, és tőle "örökölve" sikerült felkutatni egyéb lehetőségeket, festékgyártókat, vegyi anyagokat, melyeket sikeresen kombináltunk a Lederzentrum technológiájával. (Ennek a Lederzentrum nem örül...) :P

Mindezek mellett bőrkárpitozással is fogalkozunk---> ez azért fontos, mert azt a repedezett bőrt szakmailag meg lehet állapítani, hogy érdemes-e kozmetikázni, vagy "meg kell csinálni". Erre az a lehetőség, hogy nem kell az egész ülést átkárpitozni, hanem elég azt a szabásilag egységnyi darabot cserélni. Eztán az üléseket újrafesteni.

Ráadásul szivaccsal festeni... háát...

Hamarosan teszek fel autós referenciaképeket is, itt bútorokat tudtok nézni:
(ahova az van írva, hogy teljes áthúzás, az nincs festve, a többi igen, ráadásul garanciával)
www.mercoory.com/referenciaink