Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kritikus____

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.11.23 23:23:24
Novemberben még elindul az új nyereményjáték. Szerintem benne van a pakliban, hogy ez lesz az eddigi legviccesebb. Igaz, ebbe is kell majd azért munkát fektetni. Ne siessétek el. Kell hozzá egy jó ötlet és némi videószerkesztési tapasztalat. A következő alany meg a "Mutasd…..
Sokan nem értettek velem egyet, hogy bekerült a sorozatba és ezt tudtam előre is. Részben igazuk is van, mert élvezhető darab. De úgy gondolom nagyon korrektül bántam a játékkal és szívesen is tettem, mert megérdemli. De ignorálni azt a tényt, hogy vannak kínos hibái, az…..
Kritikus____ 2009.11.21 01:10:54
hmmm... letöltöttem a bus drivert és kiküszöböltem a hibákat. 1.fékezésnél nem kell tövig nyomni hanem lent bal oldalt van egy jelző amin a fékezés erősségét mutatja.
mindig a piros csiknál kb a háromnegyedénél kicsit többet kell fére nyomni és ezt sokszor.
2.ha olyan kanyar van hogy az ívet nem nagyon látod be akkor az ívben az ellentéte irányba kell indexelni(persze nem biztos hogy nem ütközöl).
3.nem baj az ha csak darabosan átlátszó mindig(kiv. ha nem a buszon csodálkozol:]) látod előre a járműveket. ha meg nem akkor míg bevillan addig sávot váltasz(persze csak ha lehet).ezzel a technikával általába(97%-ban)mindig sikerül 100% os időt elérni.
4.az idő...hát igen ezt nehéz betartani(mint ahogy te is Freddy jelezted)de nem megcsinálhatatlan. sőt szerintem ha valaki ügyesen vezet akár még könnyebb(nem könnyű, csak könnyebb)is lehet, de ez sofőrtől (pardon játékostól)függ.
5.a szivatós kereszteződés..(DE VAN OLYAN AMIT Freddy MONDOTT (-300p)) azt is meg lehet oldani.de csak akkor ha valaki nézi is a térképet.5-6-7 mp elég a zöldhöz hogy sikerüljön átmenned mert a kereszteződéstől kb 1 cm re számítja!(elég nagy hülyeség)
valamikor meg teljesen csontra átérek.
6. kereszteződésből való hajtű kanyar (nem a 180 fokos ne értsétek félre) arra nem jöttem rá de valószínűleg a kanyartól ellentétes sából kell bekanyarodni, nem tudom(nekem nem szokott sikerülni mert a házaktól már ha van nem szoktam látni az EGÉSZ utat nem olyan jó taktika)...
7.hetediket már csak a poén kedvéért irtam:D