Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papucs_állatka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leszállt az éj, gyorsan jött ma a sötétség, s hamarost lett öregeste a szobában. Mámi nem tudta pontosan megítélni, rossz volt a szeme, pedig szűkítette is, hogy jobban lásson. Lassan forgatta a fejét, karmos végű, tapadókorongos lábaival óvatosan araszolt előre a szűk résben,…..
A Parla-menta nevű virág igen ritka, négyévente csupán egyszer nyílik. Így mikor eljön a nagy esemény ideje, az erdő apraja-nagyja kíváncsian előbújik egy óriási, nyüzsgő hangyabollyá változtatva a kicsiny tisztást.De van valami, ami együtt jár Parla-menta virágzásával,…..
papucs_állatka 2009.11.24 23:29:24
Egy farkast kivertek a falkájából. Miután megunta a kódorgást, meg a gyomra korgását, leült egy bokor tövébe, és orrát magasra emelve szaglászta az erdőn túlról érkező, sokat ígérő illatokat. A nádasban élt távoli rokona, és ellensége, az aranysakál, vagy ahogy az…..
A kis kolibri az állatkertben lakott mielőtt elindult felfedezni a világot. Mikor a szökés tervét kiötölte, elmesélte legjobb barátjának, a majomnak, aki inkább úgy vélte, a jelen életéből kell kihoznia a legtöbbet. Hívta a szarvast, de az biztos volt benne, hogy gyönyörű…..
papucs_állatka 2009.11.21 19:43:04