Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yaken2

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne oltsál! Tudsz-e nemet mondani? 2009.11.16 23:38:00
Lance Corporal Joe Glenton hivatásos katona az angol hadseregnél. A 27 éves fiatalember Afganisztánban szolgált – most pedig akár 10 év börtönbüntetés vár rá, mert ellent mert mondani a hatalomnak. A katona valószínűleg látott egyet mást, mert hazalátogatása után…..
yaken2 2009.11.20 22:57:21
A H1N1 EGY ÉVEK ALATT GONDOSAN MEGTERVEZETT BINÁRIS KATONAI IDEGMÉREG-FEGYVER!

"Az Omninvest által kifejlesztett Fluval-p vakcina 50 mikrogramm etil-higanyt (Tiomerzal) tartalmaz. A Cevalpam 5 mikrogrammot, de a gyártó a rosszhírű Baxter AG. A Pandemrix szintén 5 mikrogram etil-higanyt tartalmaz, és a gyártója GlaxoSmithKline Biologicals.

Miért kell a "magyar" oltóanyagba 10-szeres mennyiségű etil-higany? Az etil-higanyt tartósítószerként alkalmazzák, de a Fluval-P tartalmaz még a veszélyesebb vegyületek közül alumínium-klorid-hexahidrátot, trinátrium-foszdát-dodekahidrátot, dinátriumhidrogén-foszfát-dihidrátot és kálium-dihidrogén-foszfátot is. Fokozott elővigyázatosságot ajánlanak (anafilaxiás reakciótól eltérően) túlérzékenység esetében, a nyomokban visszamaradt tojásfehérjével, formaldehiddel, gentamicinnel, neomicinnel, vancomicinnel és ciprofloxacinnal szemben."

"Ne találgassátok tovább, mert egy magyar kutatócsoport feltörte a H1N1 vírus hatásmechanizmusát kódját 2009. szeptember 20-án! Az alapvírus csak egy gyenge megbetegedést okoz, tünetei enyhék, lefolyása gyors, alapvetően nem veszélyes. Az oltás után viszont egyesül a vírus a vakcinában található bináris párjával, a másik részével és azonnal blokkolni kezdi a szervezet antitestjeit és adott körülmények között kiiktatja, védekezésre képtelenné teszi az immunrendszert. Azok, akik valamilyen rendellenességgel születtek, míg mások, akik időskori betegségeik miatt váltak folyamatos gyógyszerfogyasztókká, az oltás követően - és feltételezve a H1N1 heveny fertőzöttséget- éppen a gyógyszerek által biztosított relatív védettségüket veszítik el azáltal, hogy annak hatását a vakcina és a vírus együttesen blokkolja. A szervezet ezáltal sokkot kapva lényegében összeomlik. Magas láz után tüdőembólia lép fel, amelynek "szövődménye" maga a halál. A következmények tekintetében azt lehet megállapítani, hogy a beteget valójában a saját betegsége öli meg, de minden esetben kimutatható nála a H1N1 vírus is, amely azt kitrükközte. Mindebből azt a konklúziót vonhatjuk le, hogy a vakcina végez az emberrel. Már 20 évvel ezelőtti betárolt vérminták is 92%-ban ugyanilyen reakciót adtak (Skandinávia).

A hadiparban ismertek a bináris idegmérgek és robbanó anyagok. Két komponensüket külön tárolva teljesen ártalmatlan szerek, de elegyítve biztosan ölnek, robbannak.

A H1N1 laboratóriumi próbája egyszerű. A fertőzött vérhez adjunk egy "halálos dózisú" vakcinát. Legalább 32 Celsius fokon 2 órán belül minden antitestet elpusztít (még a jókat is)! Ezért él és terjed melegben is és gyilkol!"

Az alkalmazást tekintve a fő cél Magyarország, ahol háromszoros haszonnal kecsegtet a H1N1 zsidó-komcsi horda általi alkalmazása és a vakcinázás.

1. kiírtják a betegeket, ha gyerek, ha felnőtt.

2. nem kell kórházi ápolást fizetni, sem gyugdíjat

3. az így felszabaduló helyekre vonulhatnak be a holokauszt-túlélők.