Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vitrinpista (törölt)

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csepregi J. Botondnak maximális tisztelet, az év egyik legjobb cikke az Indexen a magyar futballmaffiáról. Nu, jönnek a részletek, meg egy kis kutatómunka: - "Fordulónként 3-4 meccs megvett meccs..." - "Nem is mindig a végeredményt veszik meg, mivel manapság mindenre…..
vitrinpista (törölt) 2009.12.08 17:37:44
@Droli: na ja, ebből is látszik, hogy a magyar újságírás(nak nevezett valami) még a magyar focinál is alacsonyabb színvonalú. "Meg nem erősített hírek szerint", meg "egy neve elhallgatását kérő"... na ilyenkor zárom be az noldalt/csukom be az újságot...
Ahogy a mondás tartja, nincs egy nyugodt hétvége.... Tegnap este őrizetbe vették a Budapest Airport jogi igazgatójával együtt, mindkettőjüket bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel, csalással és hűtlen kezeléssel gyanúsítják. "A két gyanúsított korábban a Budapest…..
Utazás a tojáslabdák földjére: Bill Clinton és Diana Ross; ha kell–ha nem összeomló kapuk; nevek a mezeken és három pont a győzelemért; valamint (legalább) három zseni. Azaz: minden idők talán legjobb világbajnoksága (minden idők szinte biztosan legrosszabb döntőjével).…..
vitrinpista (törölt) 2009.12.01 18:32:50
@mocsing: A "legfiatalabb VB-n pályára lépő játékos" rekordjára gondolsz ? Mert azt nem döntötte volna meg, azt ugyanis az észak-ír (amúgy MU játékos) Norman Whiteside tartja, 17 éves és 41 napos életkorral (a '82-es VB-n történt)
Ronaldo 1976. szept. 22.-én született, vagyis 1993. november 2.-án volt 17 éves és 41 napos, a VB meg ugye 1994 június-júliusban zajlott.
vitrinpista (törölt) 2009.12.01 18:52:28
@Dr Jozef Vengloš: így igaz, mégpedig egy bizonyos Ronaldo Guiaro ( en.wikipedia.org/wiki/Ronaldo_Guiaro ) kerettag társa miatt, aki két évvel idősebb nála, innen az "inho" toldalék a "kis" Ronaldo neve végén :))
  Az MDF elnöksége legutóbbi ülésén egyhangú szavazással Bokros Lajost javasolja a párt miniszterelnök-jelöltjének. A végső döntést az MDF Országos Választmánya legközelebbi találkozóján hozza meg - közölte a párt. Bokros személyében a Magyar Demokrata Fórum…..
vitrinpista (törölt) 2009.11.26 18:21:22
@Oblomov: lesz itt 100 napos pogrom, ha F.S.V.T.* visszatér, meglásd!
vitrinpista (törölt) 2009.11.26 20:11:06
@erőspista: a felsőoktatás és a közteherviselés fejezetek nagyjából rendben vannak (csak nem lajcsitól, tőle ezt nem fogadná el az ország többsége), a többi kivitelezhetetlen EBBEN az országban JELEN körülmények között - vagy ha vki 2/3-os Jobbik kormányt akar pár éven belül, az megpróbálhatja
Vastagbőr Mikor a rendőr ránéz 2009.11.26 13:01:00
A cinizmus csúcsa, vagy egy újabb mélypont? "A strasbourgi bíróság elfogadta azt a kérelmezői álláspontot, hogy a vörös csillag nyilvános használata politikai véleménynyilvánításnak tekintendő. A bíróság megállapította, hogy a vörös csillag sokrétű…..
vitrinpista (törölt) 2009.11.26 19:51:42
@Spiritmonger: én meg azon gondolkodtam el, hogy mennyire helyes vajon, hogy külön szavak vannak egyeseknek a népük körében elkövetett népirtásra, vagy az ellenük irányuló gyűlöletre... Lehetne csak simán zsidó-genocídium (mint ahogyan volt örmény/kambodzsai(belga-kongói genodídium) holokauszt helyett, vagy zsidó-ellenesség (á lá horvát/szerb/orosz/lengyel/német/magyar-ellenesség) antiszemitizmus helyett. Vagy úgy oda veszne a megkülönböztető attribútum ?
 In God We Trust (egy méretes demokrácia nemzeti mottója)  Az Indexen olvastam először Orbán legújabb alkotmányügyi fejtegetéseiről. A portál Fidesz-ügyi szakírója által írt cikk műfaját illetően kétségeim vannak: véleményes hírt sikerült írnia, a konkrét…..
vitrinpista (törölt) 2009.11.25 22:54:57
A rendőrség úgy döntött, hogy új láthatósági mellényre van szükségük a rend derék őreinek. (Hogy hány kilométert autókázhatnak majd egy nap az zsír új mellényben, egyelőre nem tudni, remélem, legalább a napi 40 km összejön!) Szóval kiírtak egy közbeszerzési eljárást.…..
vitrinpista (törölt) 2009.11.24 03:59:22
@reKorrekt: az S-sel kezdődő és S-re végződő szervezethez tartozók uniformisát Hugo Boss tervezte, a lábbelijüket meg Adi Dassler, úgy azért könnyebb... :))
Milyenek is az „Új erő” külpolitikai elképzelései és törekvései? Egyáltalán: vannak-e ilyenek? A kérdésnek különös aktualitást ad, hogy október 24-én a Jobbik nemzetközi együttműködési megállapodást kötött négy nyugat-európai radikális és/vagy…..
vitrinpista (törölt) 2009.11.23 23:24:03
@Gabrilo: A háború több pénzt vitt el AZ ADÓFIZETŐKTŐL, mint amennyit hozott A NEOKON HÉJJÁK ÜZLETI KÖREINEK, így akartad mondani, ugye ? ;)
 Amerika kilábalt a válságból!A  munkanélküliség gyakorlatilag  nullára csökkent, jelentős gazdasági növekedés indult meg, a költségvetés hiánya folyamatosan csökken – Hawaii. A belső prosperitás mellett jelentős külpolitikai sikereket is magukénak…..
vitrinpista (törölt) 2009.11.22 14:35:27
@Suppiluliumas: aki semmit nem ért (vagy csak úgy csinál), az te vagy, kedves szuplimáz...

de várj csak segítek!

szóval: ezeknek a dicső demokratáknak a korrupció: A) ha ők járnak jól vele, akkor lobbitevékenység, ami a piacgazdaság velejárója; B) ha őket abban kár éri, akkor meg politikai mutyi, ami árt az ország fejlődésének

rövidebben,hogy BIZTOSAN megértsd:
- MI mutyink jó
- Őmutyijuk rossz

örülök,hogy segíthettem ;)
örülök hogy segíthettem
vitrinpista (törölt) 2009.11.22 02:16:03
@Suppiluliumas:

"Egyszerűen, ami itt megy korrupcióban, mutyiban, a politikai és üzleti élet összefonódásában, az már elviselhetetlen, és gátat szab az ország fejlődésének."

Ahaaa, értem, szal annyira de annyira zavarja őket a korrupció (teszem azt: Strabag,Hankook,Gripen beszerzés, Sukoró, stb., stb...), és a többek közt annak is köszönhetően itt megszerezhető extraprofit is,nyilván, hogy féltő aggódásukat fejezték ki szép Magyarország fejlődése miatt.

Hát persze.
vitrinpista (törölt) 2009.11.22 02:19:24
@sqr: ja, tényleg tök rendik, hiszen csak a profit 90%-át teszik zsebre, most gondolj bele, ha még azt a 10-et is elraknák...
Szép lassan közeledik a karácsony. Sokan gondolkodnak már azon, hogy mi kerül az ünnepi asztalra és a fa alá. Kerül-e egyáltalán? A Penny erősen kezdett az október közepén kinyomott akciós újsággal, de a Tesco hamar lenyomta őket kínálat terén. Válság van, spórolás,…..
Napról-napra egyre kínosabb ... Már 14 ember van előzetesben a sajóbábonyi "tömegverekedés" miatt. Az arány 14 - 0. A tények makacs dolgok, némi zavar is támadt az Erőben, hogy ezt mégis hogy magyarázzák ki ... A TASZ és hasonló társai csak annyit tudtak…..
vitrinpista (törölt) 2009.11.21 01:38:52
@zsoltix: Magyar Obama? Az egy fehér, értelmiségi, magyar nő, meg egy jól szituált indiai vendégdiák gyereke lenne, és kb. annyira lenne "cigány" mint amennyire Obama "nigger" :-)
vitrinpista (törölt) 2009.11.21 05:22:32
@Kunó_u.1(Karin): Semennyire. Obamának semmi köze nincs az amerikai négerekhez, nem közülük való. Meg egyébként sem néger, hanem mulatt.
90 Metallica - Until it Sleeps 2009.11.20 19:41:00
Év: 1996 Nemzetiség: californiai Az év legnagyobb dobása volt, nem is bírtuk követni meddig vezette a European Top20-t az MTV-n. Az alap Metallica rajongók persze sokat fanyalogtak, mert nem fedezték fel a Load lemezen a klasszikus megszokott hangzást, ráadásul a tagok is levágatták a…..
vitrinpista (törölt) 2009.11.21 02:41:02
Nekem erről a Load albumról a "Hero of the Day" dal a kedvencem, a klipjével együtt :))
www.youtube.com/watch?v=rEETC3msD9U&feature=fvst
Amúgy konkrétan emkékszem, amikor az album kijött '96-ban, a kőrokker/halálmetálos haverom a Metal Hammerben áthúzta a főcímben a Metallica-ból a metall-t, és föléírta hogy "Alternativ(ica)" Szal nem jött be neki :-)