Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pianist

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"EZ OPERETT" Ahogy Peller Karcsi mondaná az albumjában..."..De szép volt szaladó fiatalságom, kacagó örömű vágyó kicsi lány-kis legény kicsi testvérkém......Kis húgom-bátyuskám, angyalom nézz reám süss reám, süss ki már, drága napsugár..." /Marica…..
 Mindannyian a foglyai vagyunk. Miért is? Egy dolog van, ami ellenünk dolgozik folyamatosan: az idő. Uralkodik felettünk, hiszen a pólyától a sírig az út nyílegyenes és determinált. Olykor ugyan azt érezzük, hogy az idő nekünk dolgozik, de ez csupáncsak egy felületes…..
Barátok...Érdekes egy fogalom..kinek ezt, jelenti kinek azt..Lassan azt mondhatom el magamról, hogy nincsenek "haverjaim", barátaim meg annál is kevesebb..Mert ugye a két komponenst szét kell válsztani, nem egyformán kell kezelni őket.A barát az az igazi, aki jóban rosszban…..
Azért vannak szép, és szívós napok is..Hát a mai az az volt..Mindkettőből kijutott..Drága autóm százas tempónál dobott egyet magán, valszínű, hogy a féltengely csapágy elment kalácsba kapányici.E miatt csak hetvenes tempóval mertem közlekedni, és a megbeszélt este 18h…..
pianist 2009.12.12 09:18:35
@zongorás: Tisztelt Hosszú Úr.
Félre értettük egymást nagyon azt hiszem :)
Nem a produkcióval volt baj, és nem a művészekkel, mert az csodálatos volt.
Csupán az botránkoztam meg, hogy itt keszehelyen is azt kell hallanom, hogy itt sincs olyan hely ahol táncolni lehet, (Ági kérdezte a közönségtől) és a műsor végén, erről beszélgettünk Gáborral a gitárossal.
Sajnos ez nagyon nagy szomorúság nekem mint zenésznek, és sokan másoknak is ahogy hallottam.
Megye szerte ez a helyzet sajnos, de még somogyban is.
Pianist
Érdekesen telt e nevezetes nap, két dolog miatt is..Az egyik az volt, hogy az autóm jobb 1-es ajtaja (anyósülés) a városban egy kanyarban önállósítva önmagát kinyíllot.Persze ennek voltak előzményei már korábban, de a zárszerkezet itt véglegesen beadta a kulcsot.Autóbontó,…..
 Edith Piaf - Non je ne regrette rien - Nem, nem bánok semmit sem...Nem történt semmi említésre méltó az elmúlt napokban azon kívűl, hogy gyakorolgattam itthol némi sanzont, Edith Piaf-tól.Imádom a hangját..Mindíg dejavu érzés tölt el ha hallgatom a dalait, ezeszer megnézem a…..
Nemsokminden sőt mondhatnám szinte semmi nem történt ma, azon kívűl, hogy zenészkolegámékat látogattuk meg , babanézőbe mentünk, nagyon ari kislánya van 2 hónapos lesz holnap.Ezúton szeretnék a kicsi Hannának erőt, egészséget, (frekvenciát) és hosszú boldog eredményes…..
Hát a ma délelőttöm egy agyfasszal kezdődött majdnem.Íme az esemény megörökítve..Nos..kijöttem a lépcsőházból, és láttam, hogy egy autó gurul..koccanik az én parkoló autómnak épp.Ohh "máj gárd" integetek kiabálok, h figyellj má ember mit csinálsz!!!De mikor…..
Üdv mindenkinek. Hát jól sikerült az este, elfogyaztottunk két üveg jóféle veresbort, és némi félüveg cherryt, illetve szecsókkal tömtük tele a majmot :) De Madár nyert, és ez jó érzéssel tölt el. :) Szóval nemrég tértem magamhoz. Megvitattuk a sláger, és a danubius…..
Szóval, hogy legyen egy szép napom végre ezért ma este (az óvodai alapítványi bál helyett amire pusztán anyagi megfontolásból nem tudtunk elmenni) egy kedves kis családot megvendégelünk, akik szintén nem tudtak elmenni erre a bálra.Összedobunk némi "kavicsot" ahogy Miki…..
Eljött az ideje, hogy blog-ot készítsek, mert már jó ideje terveztem, és úgy döntöttem, hogy ha betöltöm a krisztusi kort, akkor ez meg fog történni..megtörtént.. Mindennapjaimat, bánataimat (amiből a legtöbb van), örömömet (ami olyan mint a fehér holló nálam) szeretném…..