Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simon és garfunkel

34 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pamacs és penge Sentinel leather 2011.02.23 13:53:00
 Madame Scodioli nem pihen a babérjain, az utóbbi néhány hónapban két új borotvaszappannal is előrukkolt. Közülük a Sentinel az, amelyiket már ki is próbáltam. Az első egy teljesen neutrális, illatmentes (unscented) változat, amelynek a működése értelemszerűen ugyanaz,…..
Te figyelj haver... ! Ábel 2008.04.24 21:02:47
Ma regel f10kor fiam született!!!! 2780 gramm és 49 cm. Elmondhatatlanul boldog vagyok és azt szeretném, hogy ezt mindenki tudja!Hello Föld! Új lélekkel gyarapdtál!..
Kenderzsupp Egy slukkra fél gramm 2008.04.04 18:34:00
Ami az agykontrollosoknál a villámolvasás, az a szmókereknél a villámszívás (teljesen értelmetlen, de lehet vele villogni). A videókat gyártó fiatalember láthatóan egész életét arra a nemes célra tette fel, hogy minél rövidebb idő alatt minél több THC-t juttasson a…..
most olvasom,hogy elpusztult a világ legmagasabb lova. 203 cm volt a marmagassaga. szomoru eset, mert mindosszesen 4 éves volt. elgondolkoztató, hogy mi az amiből nincs még világ-leg. Van pl farsangi fánkból, rántottából, biztos, hogy lennie kell tökből és számtalan egyéb…..
Sas József mégsem kap Kossuth - díjatSas József már a nem jogerős ítélet előtt is bűnös ember volt. Megbocsájthatatlan az a tevékenysége, ahogyan a hungarikumnak számító magyar kabarét sikerült kínos ripacskodássá zülleszteni. (Igaz, ebben vannak bűntársai is. De a…..
Te figyelj haver... ! PCR dal 2008.01.10 16:27:19
Vannak az életben olyan dolgok, amin csak egy subkultúra képes jót nevetni/mosolyogni. Az alábbi videón például főleg a molekulár biológusok subkultúrája vihog. Megjegyzendő azonban, hogy a PCR technika talán már gimnáziumi tananyag, vagy ha nem az akkor még pár év és mindenki…..
Te figyelj haver... ! szabadság 2007.11.28 15:56:00
    eljött végre ez is! tra-tra-tra-traaaaaaaa! betoltam a doktorimat a titkárságra. most még várok 2-3-4-5 hónapot és meg is védhetem (remélem). ezenkívül még kiderült egy pár dolog:1, december 31-ig van allasom, 2, van meg 19 nap szabadsagom, amit a leges-legujabb…..
    nem akarom elmondani részeltesen hogy kik, milyen fórumokon és hányszor hangoztatták az autómentes belváros jövőképét. arra sem akarok részletes statisztikai adatokat közölni, hogy mennyire túlsúlyos a népesség Magyarországon,meg hogy a mozgásszegény életmód…..
Te figyelj haver... ! madarak 2007.11.17 21:56:00
úgy tűnik ezen a héten a madarak vannak soron. de ez a kép nem feltétlenül a madár miatt került ide. engem igazából az alkotó "személye" fogott meg benne: webkamera. ez már olyan science-fictionos. mintha Asimov egy jósalta vált volna valóra itten. Lassan már az alkotás…..
Te figyelj haver... ! madár 2007.11.12 13:18:00
a madarak okos állatok. álljon itt egy példa ennek igazolására. ..
Te figyelj haver... ! novemberblog 2007.11.11 12:22:00
hiába volt minden eddig, úgy tűnik sosem lesz már kész a doktorim. azért még adok magamnak egy esélyt, november 3dik hetéig egészen pontosan. az a nagyon nagy baj, hogy korlátolt és gerinctelen emberekkel vagyok körülvéve. ennek köszönhetem az eddigieket és az elkövetkezőeket is…..
Te figyelj haver... ! Cabaret 2007.10.26 10:37:00
http://index.hu/politika/belfold/hidpp1026/ezen már nem finomítok jobban. a fogócskázások korának vége. remélem.....
Te figyelj haver... ! Finisch 2007.10.21 21:21:35
HAHHHhhhh....! egy humorosnak szánt fordulattal akár kezdhetném úgy is hogy én teljesen készen vagyok, a doktorim, meg majdnem. a részletekről nem írok, talán csak majd később, ha elültek az viharok amik bennem tombolnak ezzel kapcsolatban. nem volt egyszerű, bár a múlt idő…..
Te figyelj haver... ! rég voltam 2007.10.15 23:24:00
a cím apropójából a következőket jegyeznem meg halkan:1)szívás az élet2)sose írj doktorit!vazz. a kettő dolog, mármint a szívás és a doktori írása erősen korrelálnak egymással. immár eljutottam arra szintre, hogy magyarul sem tudom megfogalmazni azt a mit le szeretnék írni.…..
Te figyelj haver... ! kezes lábos 2007.09.26 16:02:00
a "jó" időre való tekintettel el kell menni hétvégén etyekre enni meg inni. kár hogy hónap végén rendezik, mert ilyenkor a becsületes diplomásnak szinte már csak kenyérre és tejre van pénze, más földi hiúságra már nemigen. de azért kigazdálkodjuk majd valahogy! az…..
    az a nagy büdös helyzet, hogy amióta széthullott a "nagy csapat" azóta egyre kevesebb a kocsmázás. ami egy részről persze jó, mert nem iszom el a fizetésem tetemes hányadát, nem fogyasztok rendszresen alkoholt és a többi és a többi, cserébe viszont…..
Te figyelj haver... ! betegség 2007.09.12 11:56:00
    a helyzet a következő: itthon ülók kardigánban és mackónadrágban és mellettem lassan égig érő halmokba gyűlnek az elhasznált papírzsepkendők. néha "köhintek" egyet-egyet, olyankor úgy érzem, hogy a torkom ki fog szakadni a helyéből. Ezenkívül…..
    elhiszem, hogy most már hónap-tanilag ősz van, de azért mégiscsak túlzásnak érzem a tartós 10 fokot. és én még nem is olyan régen azt hittem és hirdettem, hogy mediterrán ország lettünk. hát nem. felül kell bírálnom ezt a kijelentésemet. indián nyarat…..
Te figyelj haver... ! ősz ? 2007.09.04 19:56:00
    ez már a második este hogy itthon vagyok és nem máshol programozok. ritka az ilyen, nem is tudom mikor volt utoljára. tilosrádiót hallgatok online aminek eredményeképp egyre kevésbé van kedvem itthon ülni (bár most éppen az estimese megy...). de mára ez marad.…..
Te figyelj haver... ! péntek 2007.08.31 15:49:38
    egészen egyszerű péntek a mai. mindig is kedveltem az egészen egyszerű péntekeket. amikben nincsen bonyodalom, nincs túl sok izgalom, vagy csavar. pláne nincs benne semmi dráma vagy őrület. szép lassan folydogáló péntek van amiről már így fél négy környékén…..
    Az elmúlt hetekben többször is történtek olyan dolgok, amik arra indítottak, hogy ragadjak klaviatúrát és gyorsan jegyezzem fel a blogba az utókor számára. amint látható az indíttatás nem volt túl erős, vagy valami más lehetett a levegőben, mert a bejegyzések…..
"Körülbelül száztíz-száztizenöt év múlva, egy szép nyári napon, soron kívül megkondítják majd az ország összes harangjai... Le se lehet írni, milyen jó dolog lesz akkor magyarnak lenni!" Na ezt Örkény István írta egyik örökbecsű egypercesében, melynek már a…..
Te figyelj haver... ! Borfalu 2007.08.20 14:29:00
    Borfalu, felvonulási tér, azaz újabban 56osok tere. kicsit olyan ez mint rendszerváltás után, amikor a pestiek egy része állandónan majakovszky meg tanács körútakat emlegetett, mások köztük én is, pedig már úgy ismerték a körutak nagy részét, mint erzsébet…..
Te figyelj haver... ! uborka szezon 2007.08.14 16:08:48
    nagyon az van. már több napja (hete?) nem csinálok semmit. azaz hogy csak lógok a neten és közben arra gondolok, hogy dolgozni kellene. szerencsére a főnökök nyaralnak. akkor lesz gond, amikor hazajönnek :). addig majd alakítok valamit. mindenesetre nem esik ez így…..
Te figyelj haver... ! csak gyorsan 2007.08.12 18:26:00
    az a helyzet, hogy most tértünk vissza balaton keneséről. most voltam először a balcsinál idén, de persze most kellett leesnie a teljes a nyári csapadékmennyiségnek is. miután nem bővelkedem a szabadnapokban, ami részben a saját döntésem, igyekeztem kihasználni…..