Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qimiz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Igazgatói levél 2007.05.24 11:37:00
Elképesztő, hogy hogyan próbálják meg az ember kedvét elvenni az ivástól. A levél végén említett kis puhapöcs pedig szégyellje magát...
qimiz 2007.06.03 00:17:59
meglehetosen kiabrandito olvasgatni a velemenyeket... ennel es a masik igazgatoi levelnel is. adott egy "elit" iskola, ami szinvonalban atlag folottinek modhato, adott hozza egy tanari kar, ami nagyreszt joindulatu es kepzett tanarokbol allt/all, es egy igazgato, aki nagyreszt ugy viselkedik, ahogy egy ilyen hagyomanyokkal rendelkezo iskola igazgatojahoz illik. a masik oldalrol pedig egy lazado, cinikus, gunyolodo diaksag, jelenlegi es volt nlg-sek (ide tartozom en is), es nem nlg-sek. lami pal igazgato konzervativ es kereszteny szemleletu, de ezt semmikepp nem ronam fel hibanak. teljesen normalis, sot elvarhato, hogy egy igazgato nevelesi celzattal hozzon bizonyos intezkedeseket. ha az osztaly nagy resze lereszegedik az osztalykirandulason, nem meglepo hogy eltiltjak a kovetkezotol. az sem, ha az igazgato "hegyibeszedet" tart a diakoknak es levelet ir a szuleiknek. ha nem tenne, nem volna tobbe hiteles. mas kerdes, hogy az igazgato ur mar hiaba remenykedett abban, hogy nagy hatasu lesz a levele, illetve az elbeszelgetese az osztallyal. de megprobalta, mert ez a kotelessege. egyaltalan nem ertem, miert kell ezen kiakadni.

ugyanakkor hozzatartozik az igazsaghoz, hogy a level kicsit mashogy irja le a valosagot, mint ahogyan volt, tuldramatizalja a helyzetet. a legjobb pelda erre az, hogy egy diak "visszakovetelte" az italt az osztalyfonoktol. valojaban az a diak odasetalt a tabortuznel ulo osztalyfonokhoz es megkerdezte, visszakerheti-e a tole elkobzott uveg bort. termeszetesen a valasz nemleges volt, ezzel akkor le is zarult a tema. mindezt onnan tudom, hogy ott voltam es volt alkalmam vegighallgatni. voltunk paran akik nem ittunk aznap este, mert nem volt kedvunk. (inkabb uldogeltunk kint a huvosben, vihar volt, es gyonyoru villamok voltak aznap este.) kesobb emiatt meg is kaptuk, hogy milyen szanalmasak, gyavak es streberek vagyunk.

mindebbol azt akartam kihozni, hogy ertelmetlennek es erthetetlennek talalom, hogy a hozzaszolok tobbsege viccnek talalja a fenti levelet, es buszken emlegeti, hogy bizony o is reszeg volt ezen meg azon az osztalykirandulason. ez nem erdem, ezzel dicsekedni nem kell. attol sem lesz valaki kemeny legeny hogy beirogat ide (es az iwiw-re az nlg forumba), becsmerli es leszolja a tanarokat. lehet negativ velemenyt megfogalmazni egy tanarral kapcsolatban, de ilyen formaban ez tisztessegtelen. a megfogalmazott kritikak tobbsege pedig (szerintem) eretlen gondolkodasra vall... aki akar, "hulye streber nlg-s"nek is titulalhat fentiek alapjan, de mar az is valami, ha vegigolvasott. nyolc evig jartam abba az iskolaba, a tanarok egy reszet kifejezetten kedveltem, akiket kevesbe, azokhoz is igyekeztem pozitivan viszonyulni. nem mindig sikerult, de soha nem jutna eszembe nyilvanos forumokon nevukon nevezve tragar szavakkal becsmerelni oket. ezt szanalmasnak tartom. koszi a figyelmet. johetnek a beszolasok.