Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csbk

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint nyilván azt sokan tapasztaltátok, sárga festék jelent meg az Aradi Vértanúk terének úttestén. A tömegközlekedési nagyprojekt keretében végzett forgalmirend-átalakítás  nyomán a Rerrich Béla tér felőli szakasz a gépjárműveknek egyirányú lett, a biciklisek továbbra…..
Kezünkbe akadt a város új biciklis turisztikai kiadványa, benne Dr. Botka László polgármester úr bevezetőjével, amiben magyar Amszterdamról, 70 km szuper szegedi bicikliútról, és irigykedő többi városról beszél. Közben rendezik Szegeden a kajak-kenu világbajnokságot, amely…..
Ahogy azt nyilván sokan tapasztaljuk, az egyetemi könyvtár előtt újabban táblák kérik a bicikliseket, hogy járművüket ne hagyják tereptárgyakhoz kötve a füvön, különben irgum-burgum lesz. Csakhogy a kerékpárok elhelyezésére szolgáló rácsos szerkezetnél nincs elég…..
Kerekasztal-beszélgetés a könyvtárak és a web2 kapcsolatáról, avagy hogyan reflektálnak a könyvtárak a technika kihívásaira?  Házigazda: Oros Sándor Vendégek: Cs. Bogyó Katalin (könyvtárostanár); Buzai Csaba (könyvtáros); Hubay Miklós (könyvtáros, újságíró),…..
csbk 2010.06.09 16:44:50
Home 10 000 2010.05.05 23:51:06
Kiszámoltam, hogy napi 10 000 leütést kell írnom ahhoz, hogy időben elkészüljek. Ez rengeteg. Azt meg igazából bele sem számoltam, hogy vannak olyan napok, amikor egyszerűen lehetetlenség írni, mert annyi programom, dolgom van napközben és este is. És mondjuk korán is kelek.…..
csbk 2010.05.13 14:01:23
 írta: Rózsakönny, 13 éves És majd eljő a halál,Lehet tél, vagy lehet nyár.Pénzed sok volt? Tán kevés?Nem számít, vége, kész!Szerető volt? Jóbarát?Ellenséged, ki csalárd? És majd eljő a halál.Lakod pad volt? Avagy ház?Őrült voltál, vad bolond?Iskolát járt…..