Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bumbinet

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Forma-1-re az utóbbi időben sokan sokféle jelzőt aggatnak. Kétségkívül kevésbé látványos már, mint volt, sokszor fordul unalmas körözésbe egy-egy futam, és a tévéképernyőn keresztül lassan nem is tudatosul bennünk, hogy valójában mekkora tempónál zajlik mindez. Ezt…..
bumbinet 2011.02.10 18:22:19
@Remol: jól van na, benéztem... nem vagyok büszke rá!
legközelebb jobban figyelek :)
bumbinet 2011.02.10 18:25:35
@csiky944: legyél büszke magadra!
Sportgéza: Engels vasárnap Barcelonában fejezte be 365. maratonját, és tette meg 15 400. kilométerét. A 49 éves belga egy évvel ezelőtt ugyanitt kezdte őrültnek tűnő tervet, egy év alatt futott Portugáliában, Belgiumban, Kanadában, Mexikóban, Nagy-Britanniában, Görögországban…..
Múlt héten írtam arról, hogy a Kiskörút széttúrásának konkrét oka van: nemcsak azért bontották fel az aszfaltot, mert volt néhány felesleges munkagép-kapacitás, vagy mert feladatot kellett adni a válság idején tétlenségre ítélt építőipari dolgozóknak, nem: egy…..
bumbinet 2010.11.09 13:12:41
@Mikrobi: A netikett szerint illik végigfutni egy fórumot, mielőtt kérdéseket teszünk fel! A konkrét esetben 10cm-es pontossággal vázolta fel Charlie Brown a teljes keresztmetszet beosztását pár kommenttel feljebb...
bumbinet 2010.11.09 16:50:20
@Mikrobi: azért egy egyszerűen letudtad egy kis félrebeszéléssel! politikus vagy talán?
miért nem lehet egyszer belátni, ha hibázik az ember?
bumbinet 2010.11.09 17:02:45
@BDzsH: az idézett origo cikk 2008 közepén íródott. nem tudom így van-e, de azóta azért változhatott is a helyzet!
 A következő, kedélyesen megírt esetet önmagában elolvasni is szórakoztató kihívás. Hát még megfejteni. A szociálisan szenzitív szakember tulajdonos kispórolta a zajszigetelést a parketta alól. Luther&Newton kontra Tulajdonos   A fölöttem lévő lakás…..
bumbinet 2010.10.25 20:04:58
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
bumbinet 2010.09.22 16:03:57
@Martian: ha megfigyeled a videót, ez soha nem csúszik a dobon...
bumbinet 2010.09.22 16:12:23
@Serio: Döbbenet vagy Serio4 Hatalmas tapasztalatoddal lefikázod az állítólag kerékpáros blogot, és leírod, hogy az agyváltóssal lehet terhelés közben váltani. Közlöm veled, hogy esetleg lefelé váltani lehet, de felfelé biztosan nem tudsz terhelés alatt váltani. Addig nem is vált, amíg le nem veszed a lábadat...
bumbinet 2010.09.22 16:29:06
@zozy79: Zozy is megállapított, hogy en nem fejlődés no...hiszen bonyolultabb. támogatom az elemző hozzáállást, a kritikai hangvételt, de egy-két kommentelő döbbenetes magabiztossággal dobja a kukába a találmányt a feltalálóval együtt. vagy két perc közli, hogy lett volna jobb.
persze, nyilván analfabéta volt, aki kitalálta, és nem is gondolta, hogy a kis gördülési sugár hamar kifárasztja a dobon futó huzalt. igen, erre nem gondolt a fejlesztő...mert fogyatékos.
azért lélekemelő a kommentelők gépészeti felkészültsége: ránézésre megmondják páran, hogy tartóssági problémák lesznek itt, meg ott. felfoghatatlan számomra ez a pökhendiség. ugyanúgy ért ehhez is mindenki, mint a focihoz...
az ország szégyene ez a kommentfal!
Hungarian Cycle Chic A la Vogue 2010.09.08 06:26:00
Olyan csodás outfitet fotóztam ma, gondoltam ehhez egy jó szöveg is kell, nem elég egy kisebb kísérőszöveg; este szokásos fashion webmustrába kezdtem és a Vogue oldalán belefutottam egy cikkbe, ahol a biciklis divatról írtak, azt hiszem, ha már itt is ezt nyomják, akkor tényleg…..
Mottó: „Hazug embert könnyebb utolérni, ha sánta. (Vagy ha áll.)” Wagner B. György   Amikor nyár végén megjelentek szép pesti köztereinken az első kampánymorzsák, köztük pedig új színfoltként szeretett szegedi viccpártunk régi-új szlogenjei, az összhatás…..
Elhunyt Bodoky Tamás (†38) szabadúszó oknyomozó újságíró. Több, helyi és országos ismeretségű politikus és vállalkozó korrupciós ügyeinek a felgöngyölítése neki köszönhető. Többek között a milliárdos adófizetői pénzherdálással járó sávolyi Balatonring…..
<--- Vissza az első részhez10. Dalton főút, Livengood, Alaszka, USAEz az autópálya az 1970-es években épült, párhuzamosan a transz-alaszkai csővezetékkel, amely az alaszkai olajmezőktől Livengoodig fut. A Dalton Higway leginkább egyszerű vonalvezetéséről és a környező táj…..
Blogunk törzskommentelője fantasztikus saját blogján, a Kurvaszaron üt egy nagyot egy híres családon, megoldás ott. ..
bumbinet 2010.05.13 10:37:12
@Birtalan Balazs: lécci segíts, nem esett le!
                                   A Ray Ban - AviatorA nagy múltú cég 1937-ben dobta piacra a világ máig legismertebb…..
A hirado.hu értesülései szerint nem az általunk is említett Szabó Győző lehet a Tűzvonalban új Bordás őrnagya, hanem Nagy Ervin. Az oldal információit egyelőre senki nem erősítette meg. Annyi biztos, hogy a Tűzvonalban producere Szabó Győzőt szeretné Bordás szerepére, a…..
Mindegy, hogy a dzsungel mélyéről, hatalmas sziklákról vagy egy sebes folyású folyóról  van szó az emberek hidakat építenek, hogy legyőzve a természet állította fizikai akadályokat átjussanak a túloldalra.  A hídépítés egyidős az emberiséggel, kezdetben a…..
Belsőség Bullshitezni a mesterrel 2009.11.30 21:19:00
  Még ma is futurisztikus Az elektromos éra jön, de nem félek tőle. Az elektromos hajtás sokat segít és megoldást jelent a városi közlekedésre, de a városon kívül szükség lesz egy hibrid megoldásra, ezen belül pedig a belsőégésű motorra. Ahol 500-700 kilométeres…..
Ha röviden akarnék fogalmazni, azzal intézném el a régóta dúló autós-kerékpáros vagy leginkább kerékpáros-nem kerépáros vitát, hogy sajnos a biciklisek között ugyanolyan arányban vannak seggfejek, mint az autósok/nem bringázók között, úgyhogy emiatt tök felesleges éppen…..
bumbinet 2009.11.26 16:56:00
@Condottiere:
"Hmmmm vajon ilyenkor télen mivel közlekednek környezettudatos kétkerekű barátaink? :)

Persze tudom ám én, hogy csakis tömegközlekedéssel, ez nem is kérdés. :)))))) "

miért kell magadat égetni elyen primkó komment-tel?
senki nem állítja, hogy a bringás nem ül autóba, hogy a kocsit elkell égetni.
csak van aki a józan használatot pártolja!
értem?
bumbinet 2009.11.26 17:04:32
@Condottiere:
ezt sap válaszolta, aki minden normális kommentelőnek vállalhatatlan!

attól, hogy sap egy kretén szélsőséges, még a te kommented is gáz volt.

tudod?
bumbinet 2009.11.26 17:18:09
@Condottiere:
nem tudom miért várod el, hogy ha valaki bringázik, annak -10 fokban, meg latyakban is azzal kell mennie. senki nem írt alá kizárólagos szerződést a bringaboltjával, és van józan ész a világon.

-20-ban és sem bringázom, jégen úgyszintén. eccerű ez.

a kerékagyas kommenteket meg ne vágd a fejemhez, mert azokat nem én írtam!