Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Áááááállat R8 (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De nincs itt semmi baj. Az új ötös itt van, kicsit drágább lesz, mint a kifutó E60, és még mindig hátul teker, mit sírtok? Audi, ön jön. Mai cikkünk blogposztja...
Áááááállat R8 (törölt) 2009.11.30 15:57:49
@akira2:

Ilyen kategóriás autóba szerintem dízel való. Sportkocsinak kevés, boyracer-ek hülyeségeihez erős, és nekem valahogy az a felső-középkategória az utazásról szól, amihez utazóautó kell. A három literes dízel BMW motor meg ehhez tökéletes: lóerő és nyomaték is van, keveset fogyaszt, de mellette azért haladni is tud szépen.
Az asszonynak tetszene, neki is három literes dízelje van, csak négykarikásban.
Áááááállat R8 (törölt) 2009.11.30 19:15:45
@JC-II.:

Miért halt volna ki...? Nagyon strapabíró, masszív, erős motor. Azt viszont nem értem, hogy milyen "régebbi"? (2006-os, facelift utáni A8-asban dolgozik nálam.)

Az új E-osztállyal nekem az a "bajom" (nem is bajom, mert nekem aztán mindegy milyen, nem veszek Mercedest), hogy kívülről semmi baj vele - az új Coupe például gyönyörű szerintem. Belül szép meg finom a bőr, jók az ülések, de néhol olyan az anyaghasználat, mint egy fapados Astrában. Nem csak látszatra, tapintásra is. Tízmilliós árkategóriában szerintem ez elég nagy baj. 100 kilométer erejéig volt szerencsém utazni benne múlt héten, nem volt valami meggyőző számomra. Ez az 5ös sokkal-sokkal minőségibb benyomást kelt már képek alapján is.
Áááááállat R8 (törölt) 2009.11.30 20:07:45
@JC-II.:

Ezen különösebben nem fogunk összeveszni, mert igazából ez az E-Classe - 5er - A6 kategória nem nekem szól, én azért hál' istennek még feljebbről válogathatok, csupán néha utazom bennük kisebb távok erejéig.

Viszont azt firtatnám, hogy nincsenek köztük különbségek, mert tapasztalataim szerintem igenis vannak - ha nem is nagyok, de apróbbak mindenképpen. Egy kicsit is értelmesebb ember nem nyalja be kérdések nélkül a marketingmaszlagot, saját maga is látja, hogy pl. a Q5 beltere sokkal minőségibb a GLK-énál. Bízom benne, hogy 30-40 éves emberek tudnak önállóan ítélni.

Az E-osztály - 5ös BMW viszonylatban pedig veszem a bátorságot, és képek alapján mondok véleményt, lévén az új 5ös-ben igen nehezen ülhettem volna ezidáig :-) A BMW beltere képek alapján is sokkal értékesebb szerintem.

"Ezek a sztárfotók nem mindíg a valóságot tükrözik...A szépségverseny résztvőit sem biztos hogy érdemes másnap reggel közelről megnézni.:)))"

Jogos, ezért kell kipróbálni őket... ;-) Mármint az autókat :-) Az E-Classe engem nem hengerelt le.
Belsőség Egy korszak margójára 2009.11.18 06:21:00
Nem is olyan régen, a GTS megjelenésekor mondhatta el kommentelőink nagy hányada, hogy mekkora hülyeség is 115 ezer eurót kiadni egy ilyen autóért, mikor azon a pénzen már mennyi mindent lehet venni, mennyit nyaralhat az ember, hány gyereket felnevel stb. Értelmetlen? Nos, sajnos ők…..
Áááááállat R8 (törölt) 2009.11.21 15:57:41
@tekniq:

Alkalomadtán majd próbálj ki egy valóban komoly összkerekes autót.

Nem akarok reklámot csinálni, de a V10-es R8 például egyesek szerint (Jeremy Clarkson: Duel [2009]) élvezetesebben vezethető, mint az M3-as, ami ugyancsak egy műremek. Nem kötelező elhinni, de azért a hátsókeréken túl is van világ, nem is akármilyen.