Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delaney

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Merkelen kívül van valaki, aki meg van döbbenve? Fogjuk meg egymás kezét, alkossunk Guinness-rekorder élőláncot a béke és a tolerancia jegyében, utasítsunk el minden erőszakot, fogadjunk be válogatás nélkül mindenkit, és ugassuk le, akinek esetleg nem tetszik, hogy lassan több…..
delaney 2015.11.22 00:02:32
@Szőkeherceg-bombanője: én viszont nem tudok se humanitárius lenni ebben a kérdésben, se befogadó.
Olyan településen élek, ahol ezrével jöttek át ezek az emberek. Nem menekültek, hanem százas férficsoportok, akik elől menekültünk este a házainkba, a saját hazánkban. Akik a rendőrök arcába röhögtek gúnyosan és közben a többszázezres telefonjaikat nyomkodták. A párizsi merénylők közül is 1 ezen a környéken szivárgott be az unióba. Bocsáss meg, nem tudok nem kirekesztő lenni. Józan ésszel én nem értem, hogy azok után, hogy közel 200 párizsi nem tért haza egy péntek esti vacsoráról, koncertről, hogy közel 300 orosz sosem ért haza a nyaralásából és még sorolhatnám, hogyan tudunk még azon gondolkodni, hogy de azért csak jó dolog ez. Lehet a most beözönlő emberáradatban 1-2 olyan is, aki az ISIS elől menekül. Elenyésző számban. A baj az, hogy menekülnek (állítólag, mert 80%-uk biztosan nem) egy háború, egy terror elől, de nem tudnak elbújni előle. Mert magukkal hozzák. Velük jön. Ide is, közénk is. Behozzák magukkal a háborújukat Európába és mi veszünk oda, nekünk is lefújják a meccset hamarosan. Mi itt nem ébredünk, százával vesznek oda az ártatlanok, akik nem egy iszlám világban éltek, de meg kellett halniuk, mert a rengeteg bevándorló behozta magával azt a "kultúrát", azt a szokásrendet, amiben élt és éltek az ősei. Itt most két teljesen ellentétes világ ütközik össze és pont az mutatja, hogy ezt az embertömeget lehetetlen beintegrálni, hogy a sokadik itt élő generáció fog neki általában gyilkolászni. Soha, azaz soha nem lesznek képesek átvenni az itteni értékrendet. Alkalmatlanok rá. Már egészen kis populációkban is. Nem hogy abban a napi tízezres tömegben, amelyben most érkeznek.
Az viszont, hogy még mindig ott tartunk, hogy refugees welcome és hogy de azért legyünk humanitáriusak, azt mutatja, hogy Európa lehet meg is érett arra, hogy elpusztuljon a jelenlegi formájában. Sajnálattal mondom ezt, mert imádom az európai történelmet, kultúrát, de életképtelen lett a nyugati országok döntő többsége.
Járt nálunk a napokban egy belga EU parlamenti küldöttség, akik elmondták, hivatalos statisztikai adatok, nem csúsztatások, hogy náluk a nagyvárosokban, az iskolákban 53% a minimum aránya a muszlim gyerekeknek. Azaz 53%-a muszlim a gyerekeknek abban az iskolában, ahol ez a százalék a legalacsonyabb. Természetesen bandákba tömörülnek, iszonyatos lelki terror alatt tartják a nem muszlim (azaz semmit sem érő, hitetlen) gyerekeket, akikből majd felnő egy teljesen lelkibeteg, sérült generáció. A gazdagabb szülők elviszik a gyerekeiket vidéki iskolákba, ott még kisebbek az arányok. Lehet azt mondani erre, hogy csudijó, hogy ismerkednek egymás kultúrájával a gyerkőcök, de ez csak az elmélet, a valóság meg az, amit azok az emberek ott megélnek.
Majdnem minden drámáját berendelte az NBC, azaz folytatódik a The Blacklist, a Chicago Fire, a Chicago PD, a Law & Order: SVU és a Grimm is, viszont a Constantine a várakozásoknak megfelelően végleg kikerült a pikszisből. Nem tudni, mi lesz a sorsa a Hannibalnak, ami egyelőre a…..
Három hónap után csak sikerült valaminek átlépni az ingerküszöbömet (OK, volt egy csomó más is, csak időm nem), úgyhogy arról írnék röviden, hogy valami nagy-nagy baj van a betegek* fejében. Itt van mindjárt ennek a szegedi lánynak az esete, akit vakbélgyulladás miatt kellett…..
itt vagyunk hapci....vagy b betűkkel tudnék írni  lecsapott a vírus és eltalált minket Samuval........whááááááá...utálok beteg lenni Apukám azt mondta,hogy szerinted Zsófi ki szeret ...és elgondolkoztam én gimiben szerettem mert akkor nem kellett suliba menni mondjuk ha nem…..
delaney 2013.03.25 11:04:53
Van két plakátunk a TNT egyik nyári üdvöskéjéhez, a Memphis Beat-hez, amiből mi két epizódnál többet nem bírtunk, de ettől még lehet, hogy nagyon fasza sorozat. Jason Lee mondjuk jó arc. ..
A Chuck az egyik olyan amerikai sorozat, amit annak ellenére élvez az olasz, a maláj és a japán sorozatfüggő, hogy a poénok, és popkult utalások felét sem érti, vagy csak nagyon halványan dereng neki, hogy min is kellene röhögni a nagyon elvont pillanatokban. A sikert nem kis részben…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.02.28 09:30:00
Tegnap este/ma hajnalban Oscar-gála volt, takarékon a blog egy ideig. Az HBO-nak nem kellet a Diane Keaton főszereplésével készült Tilda című sorozat - a pilotot nem tartották elég jónak. A hollywoodi bloggernőről szóló történetet a Deadline.com alapítója, Nikki Finke…..
Breaking news: a Barbie és Ken mintára fröccsöntött Éden hotel-szereplők beszélni is tudnak, bárcsak ne tennék. Hat videónk van, nyugi, rövid mind.           ..
Már régebben kiszúrtam a Ma Reggelben sűrűn feltűnő Bándy Péter demokratás újságírót, mert mindig annyira szívből védi a kormányt, és újságíróhoz alig méltó módon kérdez alá a kormánypárti vendégeknek, de eddig sosem kerestem rá, hogy miért is van ez. Nem Góliát…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.03.09 09:30:00
Állítólag ezek a tinik lesznek az MTV Skins-remake-jében a főszereplők, nahát. A sorozat amerikai verziójától azt az őszinteséget, szókimondást és színvonalat, amit a brit nyújt, nem várhatjuk, így bele sem fogunk nézni. David Archuleta, az American Idol tavalyi (?)…..
comment:com The Day of the Beckett 2010.01.27 10:00:00
A Castle az ABC hétfő estéjének legkellemesebb meglepetése: az első évados tétova lépések után vége a borotvaélen táncolásnak, a sorozat határozott léptekkel halad előre a Simlis és a szende című klasszikus által kitaposott ösvényen, és hétfőn este 3.1-es ratinggel, 10,5…..
A TNT nem mérlegelt, hanem mindhárom berendelt pilotját sorozatra kérte be, ebből kettőt még a 2010-es naptári évben be is mutat, míg egy átcsúszik 2011-re. Turnerék úgy látszik, vissza akarjá szerezni a legnézettebb kábeladó címet a USA Networktől (sok sikert), mert újabb…..
delaney 2010.01.23 01:12:09
@Nadine: nekem is :) Noah Wyle összetéveszthetetlen (igen, többek között az orra miatt is :) ) örülök, hogy benne lesz megint valamiben.
Hát igen, másfél hónapba telt, majdnem kettőbe, mire sikerült újra összeszednem magam. Az albis probléma relatíve gyorsan megoldódott. Az utolsó bejegyzésemet (hétfő) követő napon (kedd) 2 látogatást sikerült beszerveznem (szerdára), ebből az egyiket még napközben lemondták,…..
Úgy hallottuk, tehát ez nem hivatalos információ, hogy a CBS idén csúcsra járatott sitcomja, a hétfői nézettségi versenyben rendszeresen első vagy második heéyen végző The Big Bang Theory első évada a Cool Tv-re érkezik, mégpedig még télen, de csak 2010-ben. A szinkron már…..
delaney 2009.11.20 13:19:17
@Flankerr:
a How I met your mother szinkronja, mint jólsikerült?? Ahol a 30-as szereplők kaptak középiskola alsós tónusú hangokat? Aki hallotta már Josh Radnor orgánumát, hogy Neil P. Harris-ről ne is beszéljek, meg nem bírja hallgatni azt a jellegtelen, gyerekes hangszínt, amit adtak nekik a magyarítás során. A fordítás lehet jó és élvezhető, de a hangválasztás kritikán aluli, legalábbis a HIMYM-nél biztosan.