Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szombathpetya

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  El tudsz képzelni egy falut utak nélkül?  Ha érdekel, Hollandiában van egy ilyen falu ahol se utak se autók nincsenek ez a falu: Giethoorn. Giethoorn jelentése "kecske szarv", 1170-ben egy nagy árvíz pusztított ezen a területen, a később ide települők sok…..
A Viasat3 tavaly kezdte ezt a jófejségből 5-ös szériát, amiben szegény családok kapnak új esélyt az életre egy új lakás/ház formájában. Megrázó pillanatokban, könnyzacskó-feszegető jelenetekben nem volt hiány a reality első évadában, csütörtök este 22:10-kor pedig…..
Magyar Opera Fórumok 2007.07.17 14:40:00
Ha beszélgetnél az Operával kapcsolatban, keresd fel az alábbi fórumok egyikét: My Opera fórum (hivatalos Opera fórum, angol felülettel) Prohardver fórum Index fórum (Indapass-os) SG fórum HWSW fórum Opera Mini fórum Ha segítségre van szükséged az…..
A TÁRKI legfrissebb kutatása szerint a magyarok 34,3 százaléka az RTL Klubot választaná, ha egy évet kellene eltöltenie egy lakatlan szigeten és csak egy tévécsatornát nézhetne. A második helyen a TV2 végzett, jóval elmaradva konkurensétől (11,7 százalék), és igen közel a…..