Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angel.o

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Atomjó pasit láttam a buszon. Basszus, megfordult a fejemben, ezt vajon külön designer, a divattervező anyja, vagy ki a franc öltözteti?! Mert önmagamtól erre én nem lennék képes… S ismét bebizonyosodott, hogy a ruha teszi az embert elsőnek. Vagyis ez emeli ki a tömegből. S…..
Rion-gay Gays everywhere 3. 2010.01.27 20:41:00
  "Inkább bassz meg valakit, minthogy elbassz valamit!" Ma elég jól keltem. Majdnem hogy magamtól! 10 perccel az ébresztés előtt felébredtem, de azért még visszaaludtam arra a pár percre, mert egy fejlődő szervezetnek ugye szüksége van az alvására! ;) Ma reggel a vonaton azzal a meleg pasival…..
Mindig nem fogtam fel, de sikerült átmennem az Eü. vizsgán. Már csak a forgalmi van hátra. Nagy kő esett le a szívemről. Bár elég fárasztó volt az egész, inkább az, hogy sokat kellett várni. Ráadás, mikor már jól ki voltam fáradva, s sorra kerültünk, eléggé szétszórt…..
Ma egy új arc vett fel MSN-re. Pontosabban már tegnap, de csak ma tudtam vele beszélni. Helyes srác, dumálgatni nem akadály, de egyik sarkalatos pontja, hogy idős hozzám, ezen kívül messze is lakik. Az ilyen pasikat úgy nem tudom megérteni, miért a világ másik felén keresnének…..
angel.o 2010.01.23 09:46:26
@««ω||Poρσv||ω»»™: Megértlek, de abban azért vitáznék (ha meg nem sértlek), hogy nem tudhatod előre, melyik megismerkedésből lesz esetleg valami komolyabb, 17 évesen még az ért nagyon sok minden áll előtted és ha már most azt mondod, hogy "Jobb egyedül" ... szerintem ez nem vezet jóra. Valóban sok energiát igényel egy másik ember, meg kell ismerni, csomó dolog, ami bejön és csomó, ami nem. Sokan jönnek, sokan mennek ... az ember folyton mérlegel ... elég egy apró hiba, ha rosszkor követi el, máris becsapod az amúgy is csak résre nyitott ajtót ... aztán hol van még az együttélés! Tapasztalni kell, hogy tudd, mit akarsz, hogy tudd, mit várhatsz.
Persze, az első, hogy a saját utadra lépj, aztán a többit meg úgyis úgy csinálod, ahogy Te akarod! :oD
Rion-gay Upszika! 2010.01.22 17:31:00
Timi jól indította a napom! Reggel arra kell szívbajt kapnom, h rezeg a telefonom. Szinte közvetlenül a fülem mellett rezgett. Bár ne, tom hogy keveredett ilyen közel hozzám, mikor egy karnyújtásnyi távolságra szoktam magamtól tenni... Mondom, ki az a majom, ki korán reggelről zaklat telefonon…..
angel.o 2010.01.23 09:21:42
@Rion-Gay: Egyáltalán nem OKÉ!
Neked is ugyanúgy jogod van a magánéletedhez, ahogy bárlki másnak és ezta szülőknek is tiszteletben KELL tartani!!!
Szép lenne, ha ilyen alapon pl. a szállodatulajdonos berohangálna a vendégek szobájába, mert hogy ez az ő háza ... persze, oda megy, ahova akar, de ha a szobádba akar menni, mielőtt rádtöri az ajtót, előtte kopogjon! Ez alap szerintem...
Rion-gay Csütörtök 2010.01.21 19:38:00
  Változatlanul a mai napom is a gép előtt töltöttem. Ma nem tanultam. Igaz vizsgám is majd csak jövő hét vége felé lesz. Elkezdtem a másik blogommal foglalkozni. A fél napom elment vele még a 143 sablon közül kiválasztottam, mi leginkább tetszett. Ismerkedek még vele. Nekem bejön már…..
Rion-gay Ahaaa 2010.01.19 19:41:00
Hát volt ma is összeröffenés anyummal. Megint elbőgte magát, amivel engem csak még jobban felszokott idegesíteni. De veszekedés közben elröhögtük magunk egy párszor. Először azzal szembesített anyum, mikor elmondtam neki, h menyibe fog kerülni a 3 vizsgám, s közöltem vele, h ezért jövő héten megyek…..
Mint már régóta tudjátok, van egy kedves „kis” háziállatom, akit általában rendszeresen említgetek is egy-egy bejegyzésem folytán. Igazán összefoglalót viszont nem is írtam még róla. Egy macskával való együttélés, mit mondjak igen embert próbáló is tud lenni…..
Megnéztem a filmet. Amit mindenki istenít, s ajánl. Meglepődtem. Megfogó, átérző, mély lelki drámát fedeztem fel. Két alkalommal lestem végig a filmet, mert az elsőnél nem láttam a könnytől semmit. Bőgtem mint egy anyátlan buzi:D Valahogy nem tetszettek az interneten lelt…..
angel.o 2010.01.19 19:19:41
@««ω||Poρσv||ω»»™: ... nem beszélve arról, hogy pont akkor történt ez a filmben ugye, amikor Bobbynak a legnagyobb szüksége lett volna rá! Valahol ez sztereotípia, de van azért alapja ... sajnos! És igen, tulajdonképpen innentől álságos minden későbbi - egyébként szimpatikus - megnyilvánulása Davidnak! Sok minden benne van ebben a filmben, nekem is meg kellett nézni párszor, mire azt mondhatom, nagyjából mindent megértettem.
angel.o 2010.01.19 19:26:21
@««ω||Poρσv||ω»»™: Hátt ... sajnálom! De gondold meg, hogy más szemétsége,hülyesége miatt magad bünteted azzal, hogy így attól is elzárod magad, aki esetleg komolyan gondolná ... a sok rossz tapasztalat ellenére nem szabad feladni a reményt, hogy jönni fog egyszer Valaki, aki megérdemli! Csak figyelj jól!
Néha én is tudok „ultranagy” beégéseket produkálni, akár itthon, akár nyilvános helyeken. Utóbbi az sokkal cinkebb mint bármi más. A héten történt velem egy ilyen atomcink beégés:D Meg kell, hogy osszam veletek, kapaszkodjatok meg, hiszen valószínűleg kitörő…..
Rion-gay Anyum + jövőkép(ek) 2010.01.16 13:00:00
  Tegnap bejött a szobámba, s kedvesen megkínált finom belga csokival, pontosabban bonbonnal. Nagyon szeretem. Édes szájú vagyok, szeretem a finom csokikat. Szo! Bonbon majszolás közepette elkezdtünk beszélgetni, s nem volt veszekedés, marakodás, tök jól elbeszélgettünk, annak ellenére, h én…..
  Nem tudom mi legyen. Valaki azt mondja, h túl sok bejegyzést teszek közzé és nagyon rizsázok, nem a lényeget írom le. Valakinek meg pont ez tetszik, h milyen részletességgel írok, s h megosztom gondolataim. Van, aki már alig várja, h írjak, van aki panaszkodik, h annyit írok, h nem tud…..
Rion-gay Burkolt co 2010.01.12 20:57:00
Kezdem akkor, Hétfő estével. Megérkeztem az aliba, s Gé szokásához híven köszöntött, h szia homikám! :) Oh mondom, mi ez a kedvesség? Másik lakótársamtól meg elkértem egy jegyzetet, s miközben lehajoltam, h elővegyem… a jegyzetet… Gé beszólt kedvesen, h „milyen jó feneked van…..
Rion-gay Go 2010.01.11 17:00:54
Indulok vissza Egerbe. Nagyon feszült vagyok. Majd felrobbanok. Az este alig tudtam aludni. Csak forglódtam. Hajnal 3 után tudtam csak elaludni. Szétvet az ideg. Pozitívan gondolkodok, és bízok magamban, de sajnos már ez sem vigasztal, a múltkori egyes vizsga után.Néha egy kis hányinger is…..
Terjed a pletyi, így hát én se maradok már ki belőle! ;) Szo! :) "A Stop Avatar Movie bloggerei [1] szerint erősen diszkriminatív a tavalyi év legdrágább és legsikeresebb scifije, az Avatar [2], mivel James Cameron [3] steril jövőképében nincsenek meleg katonák a…..
Rion-gay Megnéztük! 2010.01.09 21:34:00
  Hát igen. Túl vagyok ezen is. Megnéztük anyuval a filmet. Sírtam rajta Én is, Ő is. Kész. Ő ült az ágyamon, én meg a székemben. Kicsit háttal voltam neki, mert nem akartam, h lásson sírni, de hát lehetetlen volt elkerülni. Nagyon rossz, s nehéz volt visszafogni…..
Rion-gay Filmajánló 2010.01.06 11:24:00
 Kétszer néztem meg a bemutatót, mert az elsőnél már megint elbőgtem magam. Nagyon jó film lehet. El is keztem a letöltését. Köszönöm az ajánlást! :) Szo ajánlom figyelmetekbe. Főleg azoknak, akik hasonló helyzetbe vannak édesannyukkal, mint Én. ..
  Jól indultunk. Megtörtént az, amit a múltkori bejegyzésemben megírtam. Elkezdtünk normálisan beszélgetni. Ismét a konyhán és ismét reggelről, mikor az ágyból kikelvén lementem a kávéért. Már nem is emlékszem, h h kezdődött az egész, de végig higgadtan, s kulturáltan beszélgettünk, minek a…..
angel.o 2010.01.03 22:38:51
Abba is van sok igazság, amit Xpander írt! Tén yés vaó, hogy az éremnek ezesetben is két oldala van, de azt meg kell érteni, hogy az, hogy valaki meleg, az ténykérdés, ha tetszik ez a szülőnek, ha nem, akkor is így van! Nem lehet tenni ellene, max., hogy "beáll a sorba" és hogy végre nyugta legyen és a szülők is boldogok legyenek, szerez valami szerencsétlen nőt magának, elveszi fleségül és eljátsszák, hogy boldogok! De kérdem én naívan, milyen párkapcsolat az, ami hazugságra alapul??? Mert ha a feleség tud a férje melegségéről, hanyatt homlok fog más felé rohanni! Ha nem tud, jön a másik presszió, mért nincs gyerek? Ha lesz gyerek ... valamilyen csodával határos módon, akkor abba bele se' merek gondolni, minek lesz kitéve, hogy anya hisztis, mert a férje nem odaadó, apa nyűgös, mert egész máson jár az esze, mint egy házas embertől "elvárt" ... és ez a kulcsszó, az ELVÁRÁS!
A másik csapáson haladva, tehát a szülő tudomása és hozzáállása viszont nem ténykérdés, véleméynünket magunk alakítjuk, de hogy mi alapján, mi az a forrás, ami információt szolgáltat, az nem mindegy! Az emberek többsége a Maónikából, meg a Balázs-showból vonja le a következtetést, ez meg ránk nézve enyhén szólva is GÁZ!
Tehát csak oda lyikadok ki, hogy ha már így alakult, neki kéne a hozzáállásásn változtatni, persze, hogy ez nem megy egyik napról a másikra ... Ajánlom az "Imák Bobbyért" (Prayers for Bobby ) c. 2009-ben bemutatott filmet, minden hasonló helyzetben lévő szülőnek meg kéne nézni, mielőtt ... baj lesz!
Rion-gay News 2009.12.29 13:05:00
Az American Idol felfedezettje nem kér bocsánatot a melegcsókért  Az American Idol második helyezettje ott emelte melegcsókkal az est fényét, ahol Jennifer Lopez elvágódott: az American Music Awardson [1]. A…..
Rion-gay Buli 2009.12.29 19:23:00
Jaj! Nem tudom mi van velem, de nagyon bulizhatnékom van!  Várom Xaviert, h jöjjön már fel msnre. Fél nyolc és még sehol sincs! :/ Addig is írok nektek. :)Várom már a szilveszteri bulit! Együtt bulizok majd Hugival, Livivel, meg lehet Anett is velünk lesz. Most írt rám egyik…..
- ÁÁÁÁÁ!!! Geryyyyyyyyy!!! – sikított fel Réka - What a fuck?!- válaszoltam a megdöbbenéstől, s tátott szájjal néztem a bárpult irányába, ahol elkezdett hullámozni a tömeg. Sikítás, ordibálás, sörösüveg törés, asztal, szék borulás, emberek a földön.…..
Rion-gay Voalá! 2009.12.27 12:36:00
Tü-tü-dü-dűűűűűűűűű!!!!!!!! Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Íme a meglepetésem, mit "*Dobpergés, trombiták, fanfárok!* Bejelentem, hogy elkészült a Rion-design! " Hálás köszönettel tartozom ezért a Drága Xavier-omnak,  aki valójában…..
    Hát nem volt valami szép és megható, ahogyan azt vártam tőle. Úgy volt, h anyával megyek, de jött apum is, s kint a kapuban taliztam Hugival is (aki valójában a szomszédom), s így együtt mentünk az “éjféli misére”. :) Fent a baloldali kóruson, ahol lenni szoktam, nem…..
Rion-gay Juj! Its hot! 2009.12.25 15:46:00
Hát! Öhöm!... Nem is tudom hol kezdjem... Talán ott, h kaptam egy széééééééééééép tartalmas levelet. :) Íme: "Szia Igazából csak azért írok, mert fel idegesített ez a sók szarság, amit összehordasz. nézd, te egoista fasz szállj le közénk és nem kell a fellegekbe járnod nem vagy te különb…..