Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kálmán bácsi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tollner József tanárt, a pátyi önkormányzat képviselőjét, aki faluja sorsát szívén viselve becsületesen küzd a pátyi ingatlanpanama ellen, nemrég kampányszerűen rágalmazni kezdte a pátyi ingatlanmaffia hazugságokat terjesztő névtelen szórólapok bevetésével. Minden jó…..
Kálmán bácsi 2010.04.08 22:25:34
@robinzone: Ha él patyi, akinek fontos a tisztesseg, az ma elmegy, es irtozatosan pofanvagja porkolabot.

Mi pátyiak, akiknek fontos a tisztesség, ma elmentünk Tollner Józsihoz megköszönni amit értünk, a településünkért, a jövönkért tesz. Megköszönni neki, hogy állja a sarat, állja a pofonokat, amit családjának is kiasztanak ezek a nemtelen, és aljas magukat képviselőnek nevező emberi hulladékok.

Ajánlom mindenki figyelmébe a pátyi testületi ülések miliőjét, ahol egyesek mindent megengedhetnek maguknak. (video: patyicivil.hu/?p=3284)
bodoky Közpénzt vagy életet! 2010.03.01 14:01:00
Az Index zsarol, a közvélemény lázad, a két nagy párt sumákol Sávoly-ügyben. Hová lesz harmincötmilliárd?Racing Management: Nem zsaroltunk. Csak üzleti tárgyalások zajlottak a Grupo Miltonnal, állítja a zsarolással vádolt cég. Ők is perelnek...
Kálmán bácsi 2010.03.01 17:48:56
@brennero: Ugye milyen jól működő módszer. Most hogy a Ti fejetekre öntik ezeket a megjegyzéseket remélem észbe kaptok és elfelejtitek végre "az ingatlanspekulánsok által irányított civilek" dumát.

Egyébként ezt olvastad már? patyicivil.hu/wp-content/uploads/2010/02/sajtokozlemeny_cipo.pdf
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
Kálmán bácsi 2010.02.22 21:35:30
Golfpályáról beszélnek, de gigantikus lakópark- és plázaprojektet indítottak befektetők Pátyon. A földterületeket a terézvárosi ingatlanpanamában szereplő belgák vásárolták fel, a terveket a Balatonring spanyoljai készíttették.Update: A pátyi polgármester és a befektető…..
Kálmán bácsi 2009.11.20 19:39:02
@burian: Sajnos én magam nem ismerem az ezzel kapcsolatos törvényeket. Kérlek írd meg hol található ez meg. A természetvédők kifogásaik között nem említetteék ezt a pufferzóna kérdést az egyeztető tárgyalásokon. Egy körforgalom viszont belógott az erdészet területére. Ezt kiszedték a tervezők. patyicivil.hu/wp-content/uploads/2009/10/jegyz%C3%B6k%C3%B6nyv_egyeztetes_valaszok.pdf
Kálmán bácsi 2009.11.20 22:21:49
@s-anyi: Kéretik a kollega háza mellé egy ilyen beruházást telepíteni! Remélem élvezi majd amikor 15-20éven keresztül betonkeverő autók dübörögnek az ablaka alatt. És ha majd elkészül élvezi majd, hogy az unokája a puccos fizetős iskola ajtaját csak kívülről csodálhatja. Élvezi majd a rengeteg autó bűzét zaját. Igen vannak ilyen mazohisták, és lehet is ilyen "giga izét" álmodni. De ez nem Pátyra való.
Kálmán bácsi 2009.11.21 18:23:23
@StopSzmog:
Emiatt nem érvényes a 200 méter! Ez a szabályozási terv előbb indult mint ahogy a törvény hatályba lépett!

(3) Amennyiben a településrendezési eszközökben foglalt szabályok ellentétesek az e törvényben foglaltakkal, úgy a törvény hatálybalépését követően indult ügyekben e törvény rendelkezéseit kell alkalmazni.

(sajnos)