Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bowie

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritka ügyfél K.L. ugyanis azzal kezdi a levelét, hogy évek óta elégedett a Volán szolgáltatásával a Budapest-Györgyös vonalon. Most talán elbizonytalanodott, az egyik csütörtöki járat sofőrje ugyanis annyira sietett, hogy őt és sok társát egyszerűen nem hagyta leszállni. De…..
Bowie 2009.11.20 09:04:18
Magam és feleségem is rendszeres ingázók vagyunk, nagy általánosságban elégedettek vagyunk a szolgáltatásokkal és a járművezetőkkel is.
Az Agria Volánnál is több, nagyon rendes úriember van köztük (pl. KGY, és váltótársa).
Nekünk a Color Tours-sal (VOLÁN BUSZ alvállalkozója)gyűlt meg a bajunk. Mintegy 5 hete a Gyöngyösről indult 05.30-as járat még a megállóba történt beálláshoz készült, ami tele volt utassal, akik a beszállásra vártak. Odapattant a járműhöz egy néni, aki kinyitotta az oldalsó csomagtartót, betette a csomagját de nem csukta le azt, a busz így nyitott csomagtartótetővel indult el és lekaszált a tömegből 2 főt, köztük a nejem. (Aki látott már ilyet az tudja, hogy a nyitott cs.tető gyakorlatilag fejmagasságban lengedez ilyenkor.)
Nagy riadalom, a sérülteket felsegítik a buszra, felháborodás, az egész busz ezt beszéli, de úgy néz ki nem kell mentőt hívni. A nejem a munkahelyén Pesten rosszul lesz, beviszik a kórházba agyrázkódással, több hétig ezt követően otthon van. Hogy üzemi balesetként számolják el (a munkába történő és a hazautazás annak minősül) egy jegyzőkönyv kell az esetről (így a táppénz nem 50, hanem 90%), de a sofőr nem hajlandó elismerni az esetet, azt mondja a főnöke arra utasította ne írjon alá semmit. (Azon utasok többsége sem akar tanúskodni, akinek 5 cm-re ment el a fejétől és a nejem mellett állt az eset bekövetkeztekor, mert nem akar összetűzésbe kerülni a sofőrrel!!!) Szerencsére ketten hajlandóak tanúként aláírni. Közben mintegy elmegy egy levél és telefonos bejelentés a Volánnak és a Color Tours-nak a dologról, azóta egy mukkanás se róla, se válasz, se telefon.
Ügyvédhez fordultunk, az írt felszólító levelet a Volánnak (mivel az ő hivatalos járata volt), de ők lepasszoltak, hogy semmi közük hozzá. Most ez megismétlődik a nemes és nemzetes King Long kínai buszokat közlekedtető Color Tours-sal (ugye hallottunk hogy kaphattak ezek a buszok hatósági engedélyt). Nem akartunk elsőre perelni, csak a táppénz miatt kértük a jegyzőkönyv kiállítását, de erre az aljas viselkedésre nem lehet másképp reagálni. Perelünk ami belefér, mivel az esetnek több (egészségügyi és anyagi) vonzata is van ránk nézve. Ha ez kell nekik!!!!!!