Regisztráció Blogot indítok
Adatok
musicminu

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Azt hiszem, csajozni nem fogok tudni ezzel a képpel Eleve nagy izgalom volt, hogy egyáltalán kapok-e meghívást a nagy össz-TC gyorsulási versenyre. Tényszerűen nézve nem vagyok TC-alkalmazott, bár minden nap bedugom a fejem a szerkesztőségbe, hogy hátráltassam a munkát egy kis…..
Nyugi, én csak a pénzért csinálom Ha az igényesebb, tehát nem kínai vagy orosz autómárkák standjain ácsorgó lányokat, illetve a franciáknál látott srácokat pároztatnánk, valószínűleg új embertípus születne, a díszletemberé. Frankfurtban megfigyeltük, hogy forradalom…..
A Cougar már két éve készül. Két szerviz vérzett el rajta, de valamelyes fejlődés azért van. Szép lett a tető, sokat rendeződött a motorház, végre egészen kényelmesek az ülések. Vannak díszlécek, krómok a műszerek körül, szól a duda, működik az index. És Sabc…..
Vitán felül áll, hogy Esterházy János a két világháború közötti Csehszlovákia, majd a náci Szlovák Állam jelentős politikusa volt, akinek életpályáját nehéz lenne egy melléknévvel összefoglalni, mint ahogy Ivan Gašparovič, szlovák elnök tette a minap egy…..
Hogy idézzem a reklámszlogent, itt a Kényelmes Kapcsolat, s ezt az AirAsia mondja. Forradalom ugyanakkor mégis, mert a ma bejelentett új szolgáltatás gyökeresen elüt a fapados modelltől. Az olcsó repjegyeket kínáló repülős cégeknél ugyanis az egyik legfontosabb…..
Az új médiatörvény elfogadása miatt aggódók a napokban olvashatták a rendkívül megnyugtató hírt, miszerint L. Simon László, a parlament kulturális és sajtóbizottságának elnöke az MTI-nek elmondta: a médiatanács csak a fokozatosság és az arányosság elve alapján szabhat ki…..
Mit tehet egy szegény író, ha olyan rest bloggerrel hozza össze a sors, aki még arra is lusta, hogy ellopja a könyvét? Nos kénytelen maga elvégezni a piszkos munkát. Kordos Szabolcs ugyanis áldását adta rá, hogy kitűnő riportkötetét (melyben a nagyközönség előtt zárt…..
Nagyobb térképre váltás Ha nem tudnánk, hogy igaz. Legalábbis hiteles szemtanúk szerint. Brit-Kolumbia tartományban, egy Boston Bar nevű helyen forgatták. Az Alexander-alagútban. 1. főút, két és fél órára Vancouvertől. Két hét alatt készült el és talán nem túlzás azt…..
musicminu 2010.05.31 22:05:32
@Ratnet: baszki nem az 50 a lényeg. legyen 62,5 és passz. A lényeg, hogy nem kell gyorsan menni, mert nagyon kicsi az R. Szűk orsónak számít. És de igen is meg csinálod bármely olyan verdával, ami megy 62,5-öt. Akár kétütemű trabival is.
musicminu 2010.05.31 21:10:54
@Ratnet: Látom a középsulis fizika már gondot okoz neked. Nem hagytam ki a gravitációt. pont ebből jön ki a minimum 50. 50 nél épp nem esik le. Nyilván ez nem egészséges, ha nulla erővel tapad, mert nem iránytható. de mondjuk 52 vel már lesz leszorító erő is.

Én úgy saccolom 75 és 100 között mehettek a kocsival. Tuti nem gyorsabban. 1 minek 2 akkor nehezebb felvenni.
musicminu 2010.05.31 21:25:56
@Ratnet: hát apa, te itt most nagyon beégsz. Sterinted a centripetális gyorsulásnak GYORSULÁS!-nak, mi köze a tömeghez? És a g nek? A tömegtől tök független egy adott bolygón a nehézségi gyorsulás a G. Egy kör pályán meg tök független a V négyzet per R. Hol látsz te itt tömeget? Akár mekkora tömeget nyomathatsz adott körpályán, az nem fog leeseni. a lényeg a minimális V, ami jelenleg 50. Többet nem magyarázok, nem érdemled meg.
Tardai történetek Nyolcvanegy 2009.12.11 13:00:00
A halál geci szomorú. Pláne, ha egy spanod adja be a kulcsot. El is megy a kedved mindentől, baszod. Még azon se' röhögsz, hogy a Bandi véletlenül kimaradt a koporsóból, azt' a hat gyökér, akik a nagy bánatra széticázták meg spurizták az agyukat, arról dumálnak a temetési…..
Egy felfújt fekete lufi az előszobában nem feltétlenül az a dolog, amitől az embernek szívinfarktust kell kapni. Persze az is igaz, hogy ha nem számítunk rá, és egy kicsit elbambulva, a munkából félkómásan hazaérve lépünk be a lakásba, ahol a földről ez a vigyorgó lufipofa…..
Tisztázzuk mindjárt a legelején: iparművészeti, esztétikai szempontból az analóg (kar)órák vita nélkül a digitális kijelzős órák felett állnak - egyszerűbben fogalmazva jobban néznek ki, vagy legalábbis dizájn tekintetében többet lehet belőlük kihozni. A karóra egyben…..