Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Cool

152 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013 legnagyobb coolsága valójában a legegyszerűbb dologról szól: önmagunk elfogadásáról. Lehetsz bárki, lehetsz bármilyen, szeress bárkit, ha a szívedre hallgatsz, szárnyra tud kapni a benned szunnyadó kúlság. Dávid először utánozhatatlan hangulatú mikroblogjával…..
Startup? COOLUP!!!!! A történelemben nem most gazdagodtak meg először szemtelenül fiatal magyarok zseniális ötletekből, de olyat 2013-ban láttunk először, hogy ezek a szemtelenül fiatalok szemtelenül COOL-ok is legyenek egyben. A Prezi atyjának köszönhető, hogy már egyetlen magára…..
Már tavaly is lehetett érezni, hogy ez a Sonya nevű coolüstökös nem csak átszállójegyet vált a Cool Listára, de ami idén történt, az még a legcoolabb álmainkat is felülmúlta! Sonya egyrészt olyan kúlságokban kapott szerepet, mint Karányi jubileumi szuperbulija, messze ő volt a…..
Sinead O’Connor. Mike Tyson. Beck. Sofia Coppola. Mi a közös bennük? Hát az, hogy mind a négyen kikötötték, hogy kizárólag Hapák Péter csinálhat róluk portréfotót! Az évek óta New Yorkban élő, szuperkúl fotós ugyan rengeteg unalmas politikusról, tüntetőkről és egyéb…..
Szeretnéd lenyomni Dávidot COOLságban? Nincs más dolgod, csak teljesíteni az ötpróbás COOLtusát! Először is készíts magadról egy fényképet Budapest legcoolabb arcainak társaságában. Utána szervezz le pár, a menőbbnél is menő együttest Magyarországra. Ha ez is megvan,…..
Hol van már Monte-Carlo? Idén a cool arcok már Londonba vágytak, pláne, miután a tavalyi Bermuda-coolmenésért felelős társaság újra klipet forgatott hozzá, melynek egyik főszereplője Murphy lett a longboardján. Mondani se kell, a klip megint felháborítóan COOLra sikeredett, Murphy…..
Cool List Hungary 2013 7. Xiao Wang 2013.12.13 13:00:00
Vannak különleges jelenségek a budapesti bulikban, vannak cool jelenségek a budapesti bulikban, és van a külön kategória: Xiao Wang. Csak akkor lehetsz biztos abban, hogy a város legcoolabb bulijára sikerült eljutnod egy este, ha felsejlik előtted a villódzó fényben Xiao varázslatos…..
Mindenki fedezékbe! Vörös fokozatú kúlriasztás van érvényben! Jácint pillanatokon belül elkattintja gépét, és ahol az ő vakuja villan, ott cool coolon nem marad. Mit is mondjunk? Az ország legveszélyesebb instagramja? Közép-Európa legcoolabb tumblere? Csuklóból kirázott…..
Hölgyek és urak, megérkeztünk a nagyfiúk coolligájába. Ugye mindenki hallott már olyat, hogy valaki a fejébe vett egy internetes ötletet, aztán addig dolgozott érte, hogy abból dollármilliós üzlet lett? És ez most nem valami amerikai film, hanem egy magyar srác, Dávid története,…..
Mi a legkúlabb foglalkozás, amit egyáltalán el tudsz képzelni? DJ? Reklámfilm-rendező? Dizájner? Inkább valami olyanra gondolj, amit tényleg csak nagyon kevesen űznek a világon, és ők is mind olyan COOL városokban élnek, mint Budapest? Igen, Márkus András tényleg kézműves…..
Szerepeltél az év legCOOL-abb, Cannes-i Arany Pálmával jutalmazott filmjében, amiből szinte kicsordul a nézőkre a vad szex. Franciaországban nőttél fel, és az arcodról is csak úgy sugárzik a nagybetűs SZEX. Ezek után a minimum, hogy kiemelt helyed legyen a COOL LIST HUNGARY-n.…..
Letisztult, elegáns, rejtélyes, cool. Ilyenek a Mei Kawa ruhakölteményei, amiket egyébként onnan lehet megismerni, hogy aki ilyet hord, az után még a világ coolfővárosában, Budapesten is megfordulnak.Emese úgy hasítja ketté a divat megcsontosodott tradícióit, mint a japán penge a…..
Sok csodaszép magyar modell van, de ez ma már kevés ahhoz, hogy automatikusan felkerüljenek a Cool Listára. Körmendi Csilla coolságának is csak egyik összetevője a szépsége, hiszen olyan otthonosan jár-kel a hazai cool szcénában, mint maci a málnásban. A legcoolabb új együttes, a…..
Kezdjük azzal, hogy ez a srác egy olyan kocsmát üzemeltet, ahol rendszeresen két korábbi COOL LIST HUNGARY-győztes tülekedik, csak hogy ők kezelhessék a sörcsapot. A Bulinegyed szélén megbúvó, csak a beavatottak által ismert Központ a nemzetközileg is legmagasabban…..
Azt mondod, egy gasztroválallkozó nem lehet cool? Akkor először is ismerkedj meg a restaurateur szóval. Aztán képzelj el egy szemtelenül fiatal és jóképű srácot, aki egyszerre futtat egy pop-up szórakozóhelyet, egy viet thai café bart és egy olyan éttermet, hogy a szakértők…..
Ha valakit eleve úgy hívnak, hogy Walters Lili, akkor már fél lábbal a Cool Listán van. Ha pedig egy olyan észbontóan cool zenekarban énekel, mint a Dorothy's Legs, akkor meg tényleg nincs mit tenni, egyenes út vezet a legkúlabb magyar emberek irigylésre méltó kis csoportjához.…..
Soundbank Gergő igazi COOLrikánként söpört végig a hazai klubszíntéren: az egy dolog, hogy a legkúlabb DJ-csapatban tolja a legdurvább kúlságokat, és az egy másik, hogy nála jobban senki sem ismeri a skandináv cool-szcénát - még maguk a svédek sem! De azért álljon már meg a…..
Amikor két éve Perlaki Márton legutóbb szerepelt a COOL LIST HUNGARY-n, azt írtuk, hogy már New Yorkban is kezd befutni. Aki egy kicsit is jártas a nemzetközi csúcsfotográfia világában, az már akkor pontosan tudta, hogy a végső győzelem csak pillanatok kérdése. Ő azóta is a…..
Volt egyszer egy dunaszerdahelyi srác, aki elhatározta, hogy a legcoolabb magyar filmesek közé akar kerülni. Telt-múlt az idő, és ez a fiú kitanulta a legcoolabb technikákat, összeszedte a környezetében a cool iránt fogékonyakat, és egyik reggel arra ébredt, hogy nincs olyan…..
Még a COOL Lista előtti rémesen uncool időkben elképzelhetetlen volt, hogy egy magyar zenekarról bárki is elhiggye, kanadai vagy norvég cool arcok csinálják, és nem két magyar srác. Ma ez már nem így van, és amikor először meghallottuk a Polar Dear együttes észbontóan kúl…..
Egy dologról beszélt mindenki Detroitban és Berlinben 2013-ban: a New Hungarian Electronicáról. A világszerte egyre COOL-abbnak számító új irányzat zászlóshajója a Farbwechsel kiadó, az ő koronaékszerük pedig Mikolai Martin, aka S Olbricht, aki tavaly még a SILF tagjaként került…..
Sajnos a legtöbb magyar énekesnő mindent megtesz azért, hogy pénzre váltsa tehetségét. Példát vehetnének pedig Erikáról, aki még az X-Faktornak is bemutatott, pedig annak a szennyműsornak a producerei a térdükön csúsztak, annyira szerették volna, hogy náluk énekeljen, de…..
Egy régi hollywoodi mondás szerint a magyarok az anyatejjel szívják magukba az animációs filmkészítés tehetségét. Már úgy nézett ki, hogy ezt a szuperképességünket is elveszítettük, ám jött Vácz Peti, aki egy nyulat és egy őzet olyan cool magabiztossággal formált…..
Barbara egyszerűen más ligában játszik, mint ebben az országban bárki. Nem is azért került fel a COOL LIST HUNGARY-ra, mert idén éppen Pharrellel bulizott, Cannes-ban pedig a lába előtt hevert az egész világ. Hanem azért, mert néha hazatér közénk, és a Bulinegyedtől a Balaton…..
Akinek a vérében van a COOL, az pontosan tudja, hogy nem minden a szereplés, és nem kell mindig reflektorfényben lenni. “Engem az a fajta kreativitás érdekel, amikor a hozott anyagból kell kihozni a legtöbbet”, mondja Lili, aki ezért nem színész, rendező, vagy producer-sztárocska…..