Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O. Tomi (törölt)

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Se egy vessző, se egy pont, semmi! De legalább jó éjszakát kívánt. Hát nem aranyos, hogy megmentett saját magától?A kép innenA srác a volt pasim egy nagyon jó barátja, ha nem a legjobb. Én szerzek neki munkát a munkahelyemen, és egyre többet vagyunk együtt, de még bennem nem…..
O. Tomi (törölt) 2011.02.01 08:36:14
Focista létére nem volt az a tipikus bekepzelt bunkó - aztán egyszercsak jól leordított.Sport (egyedi): Reviczky Zsolt (Népszabadság) - EgycsomóbanSziasztok!Sokszor olvasgatom a blogot, sokaknak ajanlottam mar, köztük a törtenetben szereplö fiunak is, (de) remelem (nem) olvassa.…..
„Kibékült az exével. Honnan tudom? Felhívott pár nappal később, hogy szálljak le a csajáról” – nehéz eldönteni, hogy következő levelünk segélykiáltás vagy csupán egy önkielégítő helyzetjelentés. A fiatalember sokat csalódott már a nőkben és arra a…..
Ez a tegnapi gitáros srác posztja arról, hogyan várt kilenc napon át egy lányra a Mechwart téren. Dóri, ha ezt olvasod, jelentkezz!Sziasztok,Belelendülve az első történetembe és nosztalgiázva a régi dolgokon, eszembe jutott még egy történet.Talán ezzel kicsit jobban elárulom a…..
Ez mindig érdekelt: miért mindenki az msn-t használja ismerkedéskor?Vége annak, ami még el sem kezdődött… Üdv minden Szakítósnak! Egy kedves lány ismerősöm (17) történetét írom le nektek, nevezzük V- nek az illetőt. Amit leírok, azt a Vele folytatott…..
O. Tomi (törölt) 2011.01.07 17:28:53
Megint magasabbra csúszott a szemöldökünk, pedig láttunk már érdekes dolgokat az Interneteken. Az oldal külalakját tekintve készítője valószínűleg békésen billeg a szokásos gyógyító webgömbös félkegyelmű és a kötött pulcsis humoros számítógépes arc…..
„A hazakísérős, lépcsőjelenetes, búcsúcsókos befejezés helyett a lány részéről csak egy gyors szia a végeredmény. A srác tesz még néhány határozott kísérletet, és még egy sziát ki tud harcolni” – következő elbeszélésünk egy helyes lányról szól, aki…..
Csajozós blog Így kezdem 2010.12.18 17:29:00
A csajozás titka a jó szociális érzék. Ha jól tudsz bánni az emberekkel, jól érzik magukat a társaságodban, akkor könnyű dolgod lesz.Persze figyelni kell rá, hogy ne ess bele a "csak barát" kategóriába. Eszkalálni kell a csajt, hogy érezze, nem csak barátkozni akarsz…..
Eva's SzExpressztábor 2010.12.25 12:00:00
Két fantasztikus nővel töltöttem elmúlt 5 napot! Az egyikbe jól bele isestem!Mégis kivert kutyaként állok, és bámulom a hazatartó vonat lehúzottablakát.-Hogy cseszhettem így el, felnőttkorom hajnalát?Az érettségi és a felvételi jól elvette a nyarat! Máskor egy jó…..
értékellek mint embert I like you 2010.12.30 12:00:00
Kiszórom az idei rövideket, tessék még egy. hali angolul lesz, mert vegyes tarsasagban tortent, ha le tudjatok ugyesen forditani, csak tessek. hely: buli, kicsit reszegen, egy tag, akit parszor mar lattam, es mar egyszer elmenekultem elole a hulye nezetei miatt, hosszan a szemembe nez, es…..
O. Tomi (törölt) 2011.01.01 03:48:56
Azt hittem, a Jedi-képzés a csúcs. Tévedtem! "A PUA, azaz Pick Up Artist jelentése: Ismerkedő és vonzalomteremtő művész, férfi. Röviden: Ismerkedő Művész, avagy Nőfelszedő Művész. Az valóban igaz, hogy a PUA világgal érintett férfi a pickup-ra, azaz a nők…..
O. Tomi (törölt) 2010.12.05 16:48:36
O. Tomi (törölt) 2010.12.25 19:35:09
Hogy kell csajozni, csajozás minden mennyiségben: forum.pua.hu
meg itt van a srác blogja is, mely az ismerkedésről szól legfőképpen: www.Mex-Deluxe.com
Hát én ezt az elméletet ilyen formában ismerem: ha az első randin nincs csók, akkor nincs értelme reménykedni. Kész vége, barát-zóna, bohóc utca, értékellekmintembert, stb. Levélírónk szerint meg éppen fordítva, ha nincs csók, éppen az jelenti a folyatást. Bokréta…..
O. Tomi (törölt) 2010.12.25 19:24:03
Másnaposan a tanulmányi versenyre? Büdös chips utáni csókolózás? Mosómedve-smink és bőrgatya? Mikor játszódik ez a történet? A kép innen   Sziasztok! Íme süldő tinikorom legszégyenletesebb szakítása.   Szereplők: Z, 16 éves fiú, és jómagam, szintén 16…..
O. Tomi (törölt) 2010.12.25 19:22:54
Távkapcsolat, két-három hetente találkozás, csámcsognivalóan nagy korkülönbség, felejtős. (A következő mai posztban lesz játék, karácsony van, lehet nyerni ajándékot, figyeljetek csak!)Ezzel a matricával gyertek szenteste - ha nyomtatjátok, úgy is jó :) Hogyan lehet azzal…..
O. Tomi (törölt) 2010.12.18 19:30:42
O. Tomi (törölt) 2010.12.25 19:20:03
O. Tomi (törölt) 2010.12.25 19:21:13
Én költő vagyok és harcos. Ő álmodozó és katona. Majdnem passzolnitudott volna. Majdnem. A kép innenSziasztok! Muszáj megírnom újra és újra, ugyanazt. A szakítást. A Velevaló szakítást. Ami mindenhová visszavezethető, csak ahhoz nem, mitakartam. Pedig én mondtam ki. De…..
O. Tomi (törölt) 2010.12.18 19:31:52
Mit kell tenni akkor, ha lecserélnek egy fiatalabbra?    Ilyen matricákat keressetek a városban, ilyennel lehet majd jönni szenteste.   Sziasztok! Szeretnék elmesélni egy történetet. Nem olyan nagy durranás de igaz és szomorú. Sokat olvastam a blogot és sose hittem volna,…..
O. Tomi (törölt) 2010.12.18 19:31:17
Hosszú, szomorú történet következik. Két dolog: még tart a fürödjélle-játékunk itt, illetve ne feledjétek, szenteste találkozunk.Szenteste @ 400, gyertek Két ember, munkahelyen.Barátok, mindent megosztanak egymással, mert mindketten ugyanabban a cipőben járnak – csak a…..
O. Tomi (törölt) 2010.12.18 19:30:11
A vita tovább gyűrűzik: lehet-e egy kapcsolatban meztelen nős képeket bámulni, vagy sem? A kép innenAz előző kapcsolatomnak öt éve lett vége. Történt ugyanis, hogy az én drága egyetlenem pornográf képektől hemzsegő weboldalt üzemeltetett, amin jót csámcsogtak a haverjaival,…..
"Van az a vicc, hogy mi az F-el kezdődik és Sz a vége, és a nők szőrzetében túrkál. Megvan? Nem, nem az, hanem a másik, a FODRÁSZ. Bár az a pasi, akihez én mentem, inkább volt FASZ mint fodrász mester. Gyönyörű volt. Tényleg.Egy sminkeseknek, és fodrászoknak tartott szakmai…..