Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kispapp

111 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014.01.01-től az eddigi tagi funkciók ingyenesen elérhetőek a felhasználók számára is (adásvételi, publikus oldal, statisztika, bővített kalkuláció). A módosítások részleteiről lentebb olvashatsz. Elérhető új extrák Adásvételi szerződés generálása: Időnként…..
Dióhéjban   A canon 430 EX II és a Canon 580 EX II a két legjobb vaku, amit a Canon eddig alkotott. A 430 EX II a Canon 580EX II kistestvére. Néhány funció kimarad belőle, és a felépítése is egyszerűbb, de alacsonyabb áron kapható. Határozottan könnyebb és kisebb, ami…..
kispapp blog 07.23 Július 2010.07.12 23:42:00
Észre sem veszem úgy múlnak a napok egymás után. Ide meg nem írok semmit. Jó hozzá kell tennem kb aludni járok haza. Napközben meló, munka után pedig szokásomhoz híven a Cuppó fagyizó környékén vagyok megtalálható, vagy valahol Zamárdi területén. Mivel a fesztivál jegyről…..
Ma csodálatos napunk volt, kezdésnek 11kor megérkezett a 100fős csoport. Kicsik, nagyok. Ha jól emlékszem Balatonfenyvesről jöttek. Tanárnénikkel kommunikáltam mert a többi 1bites volt. Sikerült nevelőnek benéznem egy hetedikes lányt. Hiába, túl vannak fejlődve ezek a…..
kispapp blog 06.24 Napi események 2010.06.24 23:01:04
Jobb híján ma arról fogok írni, milyen emberek is fordulnak/fordultak meg az új munkahelyemen a Kalandparkban. Eddig a prímet a lánybúcsút követő legénybúcsú volt. Lehet írtam róla mindegy, legalább jobban megmaradnak a történtek. 20fő körüli társaság egytől egyig női…..
Na igen látszik, hogy nyár van, no persze nem az időjárásra nézve, mert non-stop esik az eső, fúj a szél stb tiszta őszi idő. Hanem abból, hogy ahogy csúszunk bele a nyárba, úgy csökken az itthon töltött órák száma napokra lebontva. Blog is eléggé elvan hanyagolva, de lehet…..
Holnapra talán sikerül magamat kicsit kipihenni, eléggé hosszú volt ez a hétvége. Péntektől vasárnapig minden este sütögetés miegymás. A kajálás és az alvás fordítottan arányos volt azt tudom mondani, úgyhogy ma nem is szaporítanám a szót, holnap képes beszámoló lesz.....
Nemtudom írtam-e, otthagytam a panziós melót. Valahogy nem jött be. Az éjszakás résztől meg pff totál kivoltam, aludni sem tudtam, de közben pihenni kellett volna mert másfél nap múlva volt a tour de pelso, amiről majd beszámolok. Senki nem volt, egész éjjel neteztem, de azt is…..
Elmúlt napokban kicsit elhanyagoltam a blogot. Az előző post-ot is nekiálltam írni, de valamikor este 10 és éjfél között a laptopommal az ölemben elaludtam. Nem lehet azt mondani, hogy megszakadok napközben, de ide megyek oda megyek, teszek-veszek, estére csak elfáradok. Szombaton…..
kispapp blog 05.30 Képek 2010.06.04 00:44:44
Ezt a rövidke postot 30-án írtam csak elaludtam közben és el is felejtettem, hogy nekiálltam... Akkor íme!Tegnapi nap eléggé hosszúra sikeredett, 8kor már tekerni voltam, majdnem 12volt mire hazaértem, utána parton ügyességi verseny bonyolítás. Nem is ragoznám... Ma Ádándon…..
Tihanyba indultunk bringázni. Kompon ismerős. Felmentünk a "híd"-ra. Akarod vezetni. Naná. Nem egy bonyolult dolog. Ja azt elfelejtettem, hogy nem én voltam aki vezette, hanem a Gabesz. Próbálgatta, húzkodta a kart, jobbra-balra. Az ökörhu..ozás ahhoz képes egy egyenes vonal,…..
Egy órás fekvéshez képest hét körül ismét kipihenten ébredtem, csak soha nincs kedvem olyan korán felkelni így inkább még lustálkodtam 9ig. 10-re beszéltük meg, hogy megyünk tekerni. Országutizás mind a két részünkről kilőve, küllőproblémák miatt. Akkora nyolcassal meg…..
Kispapp 2010.05.27 08:05:09
Megpróbálom rövidre fogni, eléggé fáradt vagyok így 00:08perckor. Az elmúlt napokban sikerült egész sokat mennem. Közeleg a verseny. Vasárnap Fonyódig terveztem, hogy megyek, de Boglárnál ááhh nincs kedvem tovább menni, elég lesz ez a közel 60km. Éppen akartam felkanyarodni a…..
Bő egy hét után ismét sikerült végre bringára ülni. Az időjárás nem éppen volt alkalmas arra, hogy km-eket gyűjtsek a két hét múlva levő versenyre. Egész héten egyszer tudtam magam rávenni, hogy görgőzzek. 45 percig "bírtam", hiába egyhelyben elég unalmas…..
Tegnap a Bakonyban Kab-hegyen megdőlt az országos szél rekord, 162km/h-s széllökést regisztráltak.Az özönvízszerű esőnek vége, de az árvízszempontból legveszélyeztetettebb északkeleti régióban további komoly esők lehetnek. A szél ma még viharos lesz, de lassú melegedés…..
Meglepően néztem, blogom látogatottsága megtízszereződött!!! :) Ma is útrakeltem, hogy fényképeket csináljak Zamárdiról.Íme a képekTovábbi képek ITT..
Kispapp 2010.05.17 21:07:17
"A vihar miatt kidőlt fák akadályozzák a vonatközlekedést a Balaton déli partján. A MÁVINFORM vasárnap reggeli tájékoztatása szerint a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon több fa is a felsővezetékre dőlt. Ezért Balatonaliga és Balatonszentgyörgy között…..
kispapp blog 05.13 csütörtök 2010.05.13 21:37:00
Az elmúlt pár napban aztán tényleg csak a bringázásé volt a főszerep. Úgy néz ki egész jól sikerült készülgetni a Tour de Pelso-ra. Már nemtudom pontosan melyik nap merre voltunk. Közben visszaolvasom Matyival az msn előzményeket, mert jobb mint egy bringás napló... :) Ami…..
kispapp blog 05.10 éppen hétfő 2010.05.10 00:24:00
Délután bográcsgulyás-t főztünk Tominál. Azok az illatok. "I like it, aha aha" Úgy bekajáltam utána, hogy alig bírtam mozogni. Este még kis kártyázás, gondoltam nézek valami filmet de szerintem kimarad... Inkább gyorsan letöltök előkeresem a Macy Gray cd-t és azt fogok…..
kispapp blog 05.09 laza vasárnap 2010.05.09 11:41:00
Ez a tegnap. Huhh. Kezdődött délután egy jókis bringázással. A másfél órásra tervezett tekerésem, megközelítőleg majdnem három óra lett. Egy kis eltévedés az erdőben szántásban tekerés miegymás. Olyan tanya mellett tekertem méteres gazban ( ahol szétcsípett a csallán,…..
kispapp blog 05.06 csütörtök 2010.05.06 20:37:06
Szerda este... Tomi átjött, nekiálltunk egy filmnek, Hold... Érdekes, valahogy nem kötött le pedig az alapsztori nem rossz. Elég hamar vége lett, vagy csak nekem tűnt rövidnek? Közben vagy két zacsi szotyi elfogyott, Tomi már mondta rakd el, mert nemtudom abbahagyni. Olyan mint a chips.…..
Nyakig betakarózva fekszem az ágyban, 16:52 van. Remélem nem kell megismerkednem Tüdő Gyula kisebbik fiával, Tüdő Gyuszival. Sok jót nem hallottam róla. Hazaérkezés után egyből gyors fürdőt vettem mamiéknál, mert én a bojleremet nem állítottam forró vízre. Minek, egyedül…..
kispapp blog AVATAR - 04.30 2010.04.30 16:26:46
Beszereztem az AVATAR-t HD(720p)-ben DTS-sel. Kiderült, angol. Sebaj. Megtudtam magyarul nincs és nem is lesz DTS-hanggal. Power DVD kiakadt a 8Gb-os file-tól. BS player-ből nem sikerült digit jelet kihoznom. Win DVD vagy mi a neve nem ismerte fel a formátumot. A harmadik lejátszó amit…..
Pocsékul aludtam az éjjel, fájt a torkom. Fél kettőkor aludtam el, de valami 5kor már fennt voltam. Alig bírtam visszaaludni, igaz a bekapcsolt laptopon gyorsan megnéztem mikor megy busz Földvárra mert 10kor jelenésem volt egy hotelben meló ügyben. Hamar visszatudtam aludni, 8:30kor…..
Követlehetlenül mennek a napok egymás után. Eléggé hosszasan kell visszaemlékeznem melyik nap mi is volt. Az ok hogy egyik nap Tihanyban voltunk másik nap Joe-kör-ön nade fejben vissza kell számolnom hogy is volt...? Hétfőn már nem is tudom mit csináltam délelőtt, de valószínűnek…..