Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kedveslélek

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a hírdetést körbehírdettem, erre ma olvasom, h az előző blog kommentjébe mit írtak... Vkinek az a baja velem, h a 2007júniusi (vagy 2006júniusi volt?) osztálybulin egy játékpisztoly volt a kezemben és azt a képet látta iwiwen... Hát gyorsan le is töröltem... …..
Főzést és Bébiszitterkedést vállalunk (de nagyon szívesen mennénk és megyünk bárhova, imádjuk a gyerekeket - főleg a kicsiket, és a Judit nagyon jól tud főzni) a Nyári Szünetben, minimum 1 hétre!Érdeklődni lehet: jekyll-fan@freemail.huSzalma Lilla [azaz én] és Gácsi Judit…..
DECEMBER 8-ÁN MEGYEK MOZART!-RA ÉS MEGVAN A SZEREPOSZTÁS!!! IMÁDOOOOOOOOOOMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!! DE TÉNYLEG!!!!!!!!! (ELMÉLETILEG) AZOKKAL FOGOM LÁTNI ISMÉT, MINT 2008. FEBRUÁR 15-ÉN!!!! A KEDVENC MOZART!-SZEREPOSZTÁSOM!!!!!!!! IMÁDOOOOOOOOOOMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!Napi szereposztás…..
Nem vagyok jól... Azaz nem fáj semmim (vagyishogy CSAK a fejem fáj), de tényleg hulla vagyok... Mindjárt be fogok aludni itt a gép előtt az irodalomlecke-kezdeményem felett...Tegnap tesin is szarul voltam - azaz volt hogy ott tartottam h "akkor most összeesek-e vagy még egyben…..
Nah és mostmár átköltöztem erre a blogra, remélve, hogy mostmár végre békén fognak hagyni a Nemkívánatos Személyek, akik nagyon jól tudják, hogy akármit írnak, azt kitörlöm, így az előző blogom (Katt ide érte) telekommentálták és nem győzöm (egy idő után ez már csak…..