Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Döncike

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó, nyilván senki nem kap a szívéhez, ha arról hall, hogy a dobozos tej nem száz százalékosan tej ‒ ott az a sok tartósítószer, meg víz, meg "inkábbnemakarjuktudnimi", de az a Homár kérges szívét is megdobogtatja, ha csak 51% benne a valódi tej. A Pista által…..
Döncike 2011.01.26 16:35:40
@bélabú: tejiparban dolgoztam 6 évig, tudom miről beszélek
Döncike 2011.01.26 16:51:38
@bélabú: konkrétan, légyszíves
Döncike 2011.01.26 16:59:24
@pepin_nymburk: igazad van, de a többségében szerintem savóból készül, főleg ahol keménysajtgyártás is folyik, elvégre a melléktermék adott, így nem olyan költséges mint a tej
Jászberényi Sándor, a Népszabadság és a Magyar Narancs egykori újságírója egy perc csenddel akart tiltakozni az új médiatörvény ellen a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, ott ahol december 21-én Mong Attila egyszer már megtette ezt: a médiatörvény megszavazása után…..
Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter szerint az elfogadott médiatörvény "egyértelműen sérti az Európai Unió szerződéseinek szellemét és betűjét. Felveti a kérdést, hogy egy ilyen ország méltó-e az EU vezetésére." Meg még olyat is mondott, hogy "a…..
Döncike 2010.12.22 15:09:43
@zero: mert mondjuk pl. tegnap egész nap kinn virított az index címlapon vastagbőr idézetként, hogy kirúgták a Mong-ot, holott mindannyian tudjuk, hogy ez nem igaz. Legalábbis egyelőre.
Döncike 2010.12.22 15:13:16
@Káposztakukac: ezt eddig is értettük, valami újat, ha lehetne
Döncike 2010.12.22 15:21:22
@Trebitsch: nem hinnéd, de fején találtad a szöget! Pontosan.Ő baszottul nem foglalkozik sem velem, sem Magyarországgal, sem a mi kis médiatörvényünkkel, nagyon helyesen. Tett egy polkorrekt nyilatkozatot a szóvivőjén keresztül, oszt csókolom. Ha legközelebb összefut Orbánnal meg sem említi neki, mert nem érdekli. További szép napot mindenkinek és Boldog Karácsonyt!:)
Mintha lett volna már az "Amerikai Magyar Népszava Szabadság" nevű, Amerikában megjelenő hetilapnak weboldala, de mindenesetre új, magyar nyelvű portáljukat a médiatörvény elfogadásával szinte egy időben élesítették. Az Amerikai Népszava nem tartozik a magyarországi…..
A múlt heti Fringe-epizód egy időre az utolsó is lesz, amit láthatunk, hiszen jön a rettegett téli szünet, aminek kedvenc sci-fi-sorozatunk esetében csak január 21-én lesz vége. A visszatérő, és akkor már péntekre költöztetett epizód címe Firefly lesz, ami lehet véletlen is, de…..
Mármint nem arról van szó, hogy Szalai Annamária villantott volna a Ma Reggelben, hanem a Bors találta meg a google egyik leggyakoribb keresőszava nemzeti verzióját: tárogatás! Micsoda találékonyság, azt a kirelejzumát neki! És szögezzük le gyorsan, mielőtt megszavazzák az új…..
Nu, elérkeztünk ahhoz az epizódhoz, amitől az írók és a készítők olyannyira el voltak ájulva jóelőre, hogy a folyamatos és állandó önvállveregetésbe már a kezük is belesajdult. Korai volt az öröm, jelentem, az 1x10 pont olyan szétesett, illogikus, hihetetlen és hiteltelen…..
Na ezeket kell a kéménybe krétával felírni, már ha hozzám hasonló sorozatfüggő a kedves olvasó. Lesznek visszatérők és búcsúzók, újoncok és kaszavárományosok, vígjátékok, drámák és realityk, no meg sportesemény és gálaműsor is dögivel. Téli tévés naptár,…..
Döncike 2010.12.01 23:08:32
Nem volt nehéz kitalálni, hogy a mostanában egyre több pénzt pilotokra költő NBC be fogja rendelni az egyik legkorábban pilotra bekért Undercoverst, aminek persze az sem ártott, hogy az Aliast, a Fringe-t és a Lostot is maga mögött tudó JJ Abrams az egyik készítője. Az első…..
Döncike 2010.05.05 19:09:46
@cnino: ezt PONT TE mondod?Nézd már végig mit írtál!A "hogy" előtt vessző, a "tisztelt cikkíró" nagybetűs kezdés, felkiáltójel, majd utána új mondat.Ez az, ami elsőre bassza a szememet, de lehetne még csemegézni..
Döncike 2010.05.05 19:11:37
Döncike 2010.05.05 21:23:35
Újbuda (!), 11. kerület, Etele út, fényes nappal:   "Az ismeretlen elkövetők kora délután a XI. kerületben, az Etele úton járókelők szeme láttára megtámadtak és brutális módon bántalmaztak egy férfit, hogy elvegyék tőle a táskáját. A sértettet hátulról…..