Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apo09

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ISHQ - DEEP SPACE OBJECTS. 2012. (Virtual Space)   Az angol Ishq (polgári nevén Matt Hillier) a jelenlegi ambient mezőny talán legkiemelkedőbb és legtermékenyebb művésze. Tematikájában eltérő lemezeit különböző címkék alá helyezi el. Egyik ilyen cimke a Virtual…..
Pálinkafőző, romantikus vendégházak, éttermek és bormozi - a déli part legizgalmasabb helyeit gyűjtötte össze a 3. Balatoni Gasztrotérkép. Még egy év sem telt el azóta, hogy az északi parton több vendéglátó- és szálláshely úgy döntött, együttes erővel megszüntetik a szezon fogalmát, vagyis egész…..
  „Egy asszony, aki azt ismételgette, nagyon fél, és azt kérte, a neve ne is szerepeljen cikkünkben, azt vette észre, hogy az egyik „betyár” be akar mászni hozzá. Többen kiabálni kezdtek, a férfiak visszafutottak az utca másik végéről, ebből alakult ki a…..
A bátyám melózott, megunta hamar, Elment, már nem is tudom svéd-e vagy magyar "Mi az az apátia? – nem tudom és nem is érdekel" Szinte pontosan egy évvel ezelőtt amikor Ibrahimovicsról a 94. percben bepattant, csak ültem a lelátón, és már csalódottságot sem…..
 Fidesz –párti beszédet tartott a köztársasági elnök újévkor.Ha az hangsúlyozza, változásra van szükség, s a szocik a béka segge alatt vannak, s a választás a változás eszköze, akkor nem lehet másra gondolni, mint a nyerésre álló jobboldali koalíció…..
A T-mobile website-ja (pontosabban a website-nak az a része, ahol az ügyfél maga intézhetné a dolgait) reggel óta (illetve ki tudja, mióta) halott/haldoklik.Hiába na, azért egy szép, napos, ámbár teljességgel átlagos csütörtök délelőtt nyilvánvalóan extrém szerverforgalmát…..