Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsofff (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinek a pap, kinek a papné - Petőfinek a Tisza volt a magyar folyó. József Attilának és nekem a Duna. Nem mintha József Attilát Petőfi elé helyezném (mint ahogyan mögé sem)...A Tisza Trianon előtt teljesen magyar folyó volt, míg a Duna csak bejött és kiment - mégis! A Duna mellett…..
1920. június 4-én aláírták a Magyarországot az összes első világháborús vesztes közül a legjobban megcsonkító trianoni békét. Nemzeti gyásznap ez - és szégyen, hogy hivatalosan még nem minősítették annak. 1990-94 és 1998-2002 között sem!...Nem ismétlem el a terület- és…..
Tisztelt Ávósok!Bár én a számítógéphez amatőr vagyok, de felokosítottak, és azóta nagy ravaszul meg tudom én is nézni, honnan kukkolgatnak ide (kezdek büszke lenni, a blog alig két hetes, de szépen nő a látogatottsága).Nos, Tisztelt Ávós Urak és Hölgyek: felhívom az Önök…..
Öregszem. Nem érzem ugyan a dolgot - sörpoci növöget, gyerek már könyvet is olvas, de ezek nem vészes tünetek - mert a hímtag még teljesen rendben, memóriazavar nincs, és nagyszülők korátlaga is irigylésre méltó volt (pár napja halt meg az utolsó nagymama 92 évesen, Isten…..