Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kőbánya Horizont Polgárőr Egyesület

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi írást egy olvasók küldte el nekünk:A következő szívszorító történetre hívnám fel a figyelmüket! Állatbarát ismerőseim hívták fel rá a figyelmet, hogy  van Kőbányán egy lumpenproli,  többszörösen büntetett előéletű család, - családfő egy hajdani…..
Az ajánlószelvény gyűjtés lázban ég az ország. Lépten-nyomon aktivistákba botlik az ember, pártok képviselői álnak nagy mosollyal ajtónk előtt várva, hogy átnyújtsuk nekik céduláinkat. Ha nem megy tisztességes úton, jönnek a földalatti módszerek. Fénymásolás,…..
A kerületi önkormányzat testületi munkája sok esetben családon belüli viszályhoz is vezethet. A döntéshozók rokonai, családdtagjai ugyanis nagy számban jelen vannak a Kőbányai Önkormányzatban. Ugyan olyan döntésekben vehetnek részt, nyilványíthatnak  véleményt mint…..
Kőbánya Horizont Polgárőr Egyesület 2010.02.15 17:54:20
@bam-bi: Kedves Bam-bi nem célja hanem tudatosan ezt teszik 15 éve különböző kifogásokkal,ha leírnám reggelig sem végeznék. Valahogy mindig sikerül nekik míg eltelik megint egy év,csak egy pár példa. A tisztelt Polgármester úr leveleinkre még csak nem is válaszol,a legutóbb 1db aláírás kellett volna hogy pályázaton némi pénzt szerezzünk rengeteg munkánk lett volna de vállaltuk,napokig vártunk rá,a Polgármester úr nem írta alá azt mondta ha a kerületi Rendőr kapitány aláírja akkor ő is egymásnak adogatták míg lejárt a határidő pedig direkt kértük hogy ha lehetne sürgős nem került volna semmibe csak egy aláírás és erre sem voltak képesek pedig együttműködés megállapodás létezik. Tavaly meg is szavazták hogy a Kőbánya Horizontnak igen is jár a támogatás mert van együttműködési támogatása az önkormányzattal é a rendőrséggel,azóta sem történt megint sem.bocsánat csak annyi hogy a kapitány úr felbontotta a megállapodást.azért mert volt benne egy olyan pont amiben kértük hogy aki polgárőrnek jelentkezik ellenőrizzek le hogy bűnöző ne kerüljön sorainkba!! Gondolóm ennyi elég a válaszra sajnos nem tudunk mit csinálni amit még tudunk zsebből fizetünk de sajnos ez már nagyon kevés!!! Tisztelettel Kőbánya Horizont Polgárőr Egyesület!!
Kőbánya Horizont Polgárőr Egyesület 2010.02.15 18:25:54
@vordemon: Tisztelt Vordemon mi nem zárkóztunk soha sem el a Wolf Polgárőr egyesülettől sőt csak velük és a városszéli Lopakodó egyesülettel tudtunk és szerintem ez után is tudnánk együtt dogozni,annak idején még nem volt Wolf-sem amikor megalakultunk eldöntöttük hogy csak becsületes emberekkel vagyunk hajlandóak dolgozni,ez sikerült is mer a rendőrség ellenőrizte aki hozzánk belépett, sajnos ma már erre nem hajlandó.Ezután is tudnánk együtt vagy egymás mellett dolgozni csakhogy Kőbánya vezetése szánt szándékkal valószínű politikai elszántságból teszi tönkre a Polgár őr csoportokat kitalálva különböző kifogásokat.Nem tudja senki hogy miért jó a vezetésnek ha kőbányán nő a bűncselekmények száma miért jó hogy a kismama sírva telefonál hogy nem mer kijönni a lépcsőházból mert ott isznak és duhajkodnak,vagy az az idős néni akitől elrabolják pár forintját amikor vásárolni indul,vagy pedig azok a kismamák akik elkerülik a játszó tereket mert a gyermekeket nem engedik oda mert tele van kábítószer fecskendővel vagy törött játékokkal sajnos hiába dolgoznánk együtt már nem bírjuk az anyagi terheket bárhova fordulunk mindenhol csak falakba ütközünk. remélem a válaszom kielégítő volt,ha nem bármikor szívesen válaszolok én is és gondolom a Wolf egyesület is!!!!!
Tudathasadásos állapotba kerülhet, aki kinyitja a postaládáját ezen a héten. A kopogtató cédulák gyűjtésének hetében friss politikai szórólapokkal lehettünk gazdagabbak. A legújabb kampánylapokból teljességgel ellentmondó hírek érkeznek Simon Gábor szocialista jelöltről.…..
A közbiztonsági pakkot Bajnai Gordon hirdetette meg idén szeptemberben. Ennek keretén belül többek között még több rendőrt, rendőr szakközépiskolást ígért az utcákra, továbbá a nyugdíjas rendőröket is minimálbérért továbbfoglalkoztatnák. Megtripláznák a polgárőrök…..
Kőbánya Horizont Polgárőr Egyesület 2010.02.05 17:22:13
@Kőbányai "WOLF" Polgárőrség: Tisztelt kolléga úr jó hogy észre vette hogy semmibe vesznek minket bohócot csinálnak a Polgárőrségből,minden évben van valami kifogás hogy miért nincs támogatás,csak az a baj hogy a sírva telefonáló kismamának aki nem mer kimenni a lépcsőházból,mert a rendőrséget hiába hívta válaszuk csak annyi volt nem tudnak most kimenni mert nincs ember,szegény azóta is várja hogy segítséget kap a pénzéért mert ö is adót fizet!!! de semmit nem kap érte,a Polgárőr segít és segíteni is fog ha tud de a zsebük már üres minden lehetőséget megpróbálnak de csak falakba ütköznek,még ha pályázni szeretnének azt sem lehet mert egy darab aláírásért is napokat kell várni amíg le telik a határidő pedig együttműködési megállapodás is létezik,sőt tavaly tavasszal meg is szavazták hogy lesz támogatás és azóta is várjuk hát ez van kolléga úr,sem az önkormányzat sem a rendőrség nem mutat hajlandóságot hogy jobb legyen a közbiztonság kőbányán,de egymásra hivatkozni azt nagyon jól tudnak!!Valahol valakiknek már be kéne látni hogy a Polgárőrség BECSÜLETES TENNI AKARÓ EMBEREKBŐL TEVŐDIK ÖSSZE,aki minden fillérrel amit kapnak időben elszámolnak és nem saját zsebüket töltögetik vagy a POLITIKA mögé bújnak!!!!!
A közbiztonsági csomag hatékonysága kapcsán írt bejegyzésem után kíváncsi voltam melyek lehetnek azok a kőbányai polgárőr szervezetek, amelyek nagyobb anyagi forrásból működhetnek a következő időkben. Három csoportot találtam, a Wolf Polgárőrséget (akikről már írtam egy…..
Kőbánya Horizont Polgárőr Egyesület 2010.01.05 16:33:48
@biroka: Kedves levelező társaim !! Leszeretném szögezni hogy a Köbánya Horizont Polgárőr Egyesület nem haragszik senkire!!! Nem rivalizál senkivel,acsoport eggyet szeretne jobb közbiztonságot Kőbányának!!! Mindenki végezze tudásához méltoan BECSÜLETESEN a munkáját és ne sározza be a másik nevét,A Köbánya Horizont elhatárolja magát mindenféle szeméjes dolgoktol mert nem rá tartozik!!! Ami bosszantja a tenni akaró Polgárőrőket hogy Kőbánya vezetésének miért nem fontos a közbiztonság???? Erre sajnos sehol senki nem tudja a választ!!!!
Kőbánya Horizont Polgárőr Egyesület 2010.01.05 16:58:42
@Gyurgyó: Kedves Gyurgyó!! Én nem nézem önt analfabétának sőt távol áljon tőlem,csak szerettem volna ha mindenki tisztán lát,tudja 15 év munka áll a Horizont mögött nem kevés sikerrel,amire büszkék vagyunk,mindent magunk teremtettünk saját eröböl és ha segitséget kértünk vagy kérünk a munkánkhoz,akkor süket fülekre egymásra mutogatásra találunk,különbözö okkat kitalákva tünik el a pénz,nem csak minket hanem a meglévö csoportok 90%-át nem támogatja senki,igy nagyon nehéz segiteni.A fent emlitett egyesülettel és vezetöjükkel sincs semmi bajunk mindenki vágezze a dolgát BECSÜLETTEL és akkor senkinek nem szur szemet a kivételezés!! Én ugy érzem a Köbánya Horizont letett annyit a kerület asztalára hogy megérdemelje az elismerést és a támogatást,de egyenlöre senki se nem lát se nem hall, hanem kábitja a lakosságot,össze ugrassza az egyesületeket!!!! De támogatás még sincs,tudják a legszörnyübb hogy amikor egy siró kismama telefonál hogy nem mer kimenni a lépcsöházbol,amikor egy idös néni telefonál hogy fél mert pár forintját is elvették,amikor autokat lopnak rabolnak ki és a Rendörségnek nincs kapacitása segiteni,akkor a Polgárőr kezét is megfogják hogy nehogy tudjon saját szabadidejét feláldozva segiteni.Tudják nem veszekedni kell össze fogni az aljas lumpen emberek ellen hogy az idös emberek is merjenek sétálni a kismamák is merjenek kimenni az utcára és hogy biztonságosan haza is érjen!!! Ezt szeretné a KÖBÁNYA HORIZONT POLGÁRŐR EGYESÜLET!!!!!!
Kőbánya Horizont Polgárőr Egyesület 2010.01.05 17:17:28
@Gyurgyó: Kedves Gyurgyó még valami bántja az egyesület csörét,éspedig az amit ön állit hogy kampánycsend idején az autonkbol szorolapozott valaki,tudja ez megint nem más mint aljas lejáratás mert tudja akkor az egyesület 2 autóval 24 órás szolgálatot látott el a Rendörséggen bejelentkezve,a Rendörséggel közösen éppen azért hogy a választások tiztaságára vigyázzanak minden elismerés nélkül!! Tudja ez máshol nem igy van legalább megköszönik a munkát sőt dijjazzák mi nem ezért dolgoztunk csak utolag hallottuk hogy ez ennyit kapott az meg amannyit és megköszönték a munkájukat. Még annyit a dologhoz hogy a Rendörség bejelentés alapján átnézte a gékcsit és semmit érti semmit nem talált!!!!!