Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mamihla

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
Mamihla 2015.09.30 16:07:32
Az idei október 23. bővelkedett szürreális pillanatokban, a Békemenetre meztelen női provokátorokat vizionáló Bencsik Andrástól a tüntetés fáradalmait a McDonald'sban kipihenő nyugat-gyűlölő Jobbik-keménymagon át a Gyurcsány Ferenc által széttrollkodott Mesterházy-beszédig.…..
Szeretett pártunknak és kormányunknak nincs humorérzéke. Hogy mennyire nincs, az tegnap a Hoffmann titkárság Hírcsárda hisztijéből világosan kiderült. Estére viszont sikerült ezt is túldobni izomból a Hogyan Avassuk Boldoggá Orbán Viktort Egyesületnek.Szeretett Vezérünk…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
Mamihla 2010.02.22 09:51:51
Már Jáksó László óbégatása, és Heal Edina keservei is kihunytak, csend volt. Aztán a Sláger hűlt helyén megszólalt a Himnusz, a közepétől, kicsit akadozva, odaát, a Danubius emlékét pedig egy harmincas évekbeli slágerrel akarták végleg eltűntetni. A Neo FM-en végül…..