Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Secret Smile -Andrási Valéria

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kimcsi Busz a koreai gasztronómia legjellegzetesebb eledelét, a kimcsit népszerűsíti. A világjáró, szakácstanulókból álló háromfős csapat január elsején érkezik meg Budapestre és ételkóstolóval várja az érdeklődőket 12 órától az Izabella utca 48. szám alatt. Aki a…..
 Adott egy elborult dalszövegeket író, két humorista alkotta duó, majd ehhez adjuk hozzá a kpop-pápa JYP-t. Hogy mi sülhet ki ebből? Egy vérbeli old-school slágerparódia, instant időutazás vissza a nyolcvanas évekbe. UV feat. JYP - Itaewon Freedom  …..
Secret Smile -Andrási Valéria 2011.10.04 16:43:15
Secret Smile -Andrási Valéria 2011.10.04 16:45:03
  Vessetek a tanukik és a vérmókusok elé, de a Hands Up eredetije talán az első olyan 2PM single, amelyik NEM tetszik. De nagyon nem. (Vajon hol a hiba?) Ha már kedvet nem hozott, hogy a második albummal közelebbről megismerkedjek, talán (biztosan) megteszi helyette ezt az…..
Az INFINITE sötétebb képi világú BTD után (amit zseniális trot verzióban is hallhattunk), újabb 180 fokos fordulatot vett, visszatért a tünci gyökerekhez és újfent felzabálnám őket. (A BTD alatt nem épp zabálni akartam, egész más terveim voltak a srácokkal, valószínűleg…..
Secret Smile -Andrási Valéria 2011.04.05 16:45:44
:)
O七a力uS口und JYP, a kpop pápa 2009.12.17 00:20:00
Park Jin-young, alias JYP élő legenda. A dél-koreai könnyűzene atyja, mindenható ura, énekes, dalszerző, producer, üzletember. És legfőképp: zseni. Szó szerint az ő teremtménye Rain, a Wonder Girls, a 2PM, közvetve a 4Minute, valamint a B2ST, és nem túlzás állítani, jórészt…..
Sook-ja, Mia és Ai-ja Kim, azaz a legendás Kim Sisters karrierje a koreai háború végnapjaiban indult, majd a mai kpop lánycsapatok kvázi előfutáraként meghódították Las Vegast is. A három testvér egyike, a jazz-énekesnő Mia Budapesten él, ma is aktív, és magyar férjével…..
Secret Smile -Andrási Valéria 2010.07.27 19:12:39
@Gianni7: Remélem Én is. Azt is remélem, hogy egyszer Én is eljutok Koreába.:)
Bár Én nem szoktam kommentet írni, de mindig olvasom soraitokat, amolyan csendes olvasó típus vagyok :).Üdvözlet Neked s a Többieknek.:)
O七a力uS口und 2PM - Heartbeat 2009.11.11 11:30:00
Mától sugározzák a koreai zenecsatornák a vezetője távozásával hatfőssé vált 2PM első klipjét az emlékezetes/érdekes botrány óta. Bár a Jeabeom-saga még korántsem ért véget, egyelőre hatosban marad a fiúcsapat. Az új album címében is utal a veszteségre, de az első…..