Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cinki

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A PRO4 ma este indítja útjára első pucér időjósos műsorát, amit ugye akár hiánypótlónak is tekinthetünk a Németh Lajosok és dekoltázzsal riogató, de vetkőzni nem hajlandó Gaál Noémik országában. A műsor maga egyszerűbb, mint egy építőkocka: bögyös csajok vetkőznek le…..
Cinki 2012.12.31 13:14:34
@Csigataposó: :-D Ez egy mozgalom kezdete! A jelmondat zseniális. Több csöcsöt!
A történetnek még nincs vége, de néhány tapasztalatot már érdemes összegezni az Orbán-hatalmat láthatóan váratlanul érő diák- és hallgatói ellenállási mozgalom kapcsán.1. (És a legfontosabb.) A magyar kormány bizonyította alkalmatlanságát arra, hogy irányítsa ezt az…..
Mondjátok meg őszintén, az ország több ezer alpolgármestere közül hánynak a nevét ismerjük? Még lehet, a saját lakóhelyünknek sem! De itt van ez a tejfelesképű Zsiga Marcell, Miskolc második számú ura, ő képes volt a nevét országosan ismertté tenni nulla azaz negyvenhétezer…..
A sokat emlegetett és eredménytelenül kritizált, a választói jog gyakorlását lényegesen körülményesebbé tevő új választási törvényt végül elfogadta a FIDESZ-KDNP. Nem voltak illúzióim, a saját pitiáner érdekek láthatóan lényegesebbek, mint a sokat emlegetett demokrácia…..
sorok között Forradalom helyett 2012.11.21 17:50:00
Természetesen nem lehet kizárólag a jelenlegi kormány számlájára írni, hogy lassan már a Balkánra sem vagyunk elég jók. Az elmúlt 20 év kormányainak együttes közreműködésre volt szükség ehhez az eredményhez. Lengyelország és Szlovákia példája bizonyítja, hogy az ortodox…..
   Van Budán, a Nyéki-hegy oldalában egy különös erdőfolt, melyről még nyáron volt szó az Urbanistán: állítólag Nagy-Magyarország alakja van. A Diktatúrák árnyékában című könyv szerint szándékosan telepítették ilyenre Trianon után…..
Van az a pont, amikor egy műsort nézve az ember kezdi magát kényelmetlenül érezni a képernyő előtt. Jó esetben erre minél később kerül sor (a Marslakóknál meg a lehető leghamarabb), sajnos a The Voice harmadik adásában úgy négy perc kellett hozzá. Ami, ahhoz képest, hogy még…..
Cinki 2012.10.27 15:41:04
@agyvezér: Először is, hasonlóképpen vélekedek. De! Akkor a külföldi dolgokkal foglalkozz, ok? Ne nyomjad az okosságot, belföldön is sokan nyomják. Köszi!
hogyvolt Éden hotel - 2x02 2012.03.07 07:30:00
Nna, a bemutatkozáson túl vagyunk, nem foglaljuk össze az előző rész eseményeit, erre van a hogyvolt. A tegnap esti kibeszélő kommentjei ne riasszanak el senkit, bőven van még hely a szerveren a biteknek. T69.2 SE sárga miniruhában áll a kör közepén a nyitóképen, körbeveszik…..
Cinki 2012.03.06 22:12:36
@dddaaaa: :-D
Cinki 2012.03.06 22:15:38
Cinki 2012.03.06 22:18:33
@dennis rodman: Hát igen...
hogyvolt Éden hotel - 2x01 2012.03.05 21:16:00
És, kérem szépen ismét nyitva a trópusi babaház és egy elmegyógyintézet súlyos keverékének is tekinthető Éden hotel, amiben egy tanárnősre vett figurát hozó és egy nagyon gonosz sztájliszt kezében vergődő (egykori?) modellnő terelgeti az eseményeket, nők vannak meg…..
Cinki 2012.03.05 22:53:24
@sogeking: @Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ok, köszönöm az infókat. Komolyan, egy agyleszívós, melós nap után még jól is jön az effajta kikapcsolódás. Vagy olvassak mondjuk Rejtő Jenőtől valamit...?
Cinki 2012.03.06 21:29:41
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
Igazi nagy dobás a LEGO-tól, tulajdonképpen magát formázza meg a cég egy készletben. A fröccsgép LEGO-ból, ami a LEGO-t fröccsönti. (via Greg36)Kockázat nélkül veszélyes vizeken. Megfogott ez a vitorla!Erik, a viking. (Figyeljétek a habokat, na nem a szirének miatt!)Péter…..
Délelőtt linkeltünk egy végigjátszást az általunk is nagyon várt 5771 Hillside Houseról. Abban lapul egy kis videó a LEGO legújabb fejlesztéséről, a csengőszóról, amit nem tudom mindenki látott-e. Szerintem nem, pedig nem nehéz belátni, micsoda mérföldkő ez harminc évvel a…..
Cinki 2011.05.06 15:48:16
@hatvannyolckilencvennégyeske: Én versenyeznék egy jót!
ÉPÍTŐVERSENYT!!!
A Sláger rádión a nap legjobb párbeszéde az volt, amikor a műsorvezető bókolni próbált a promóciós igazgatónak, "és te mindig olyan vidám vagy, ezért szeretünk", mire a promóciós igazgató csaj visszanyesegette a föltoluló érzelmeket: "erre azért rásegít a…..