Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Travis_bickle

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
Travis_bickle 2010.02.15 15:32:40
@valakimas:
Jól beszélsz! Az interspar-ban (Szombathelyen) ugyanez működik. Egyszer így vettem 280-ért fél littyós Radebergert. A pénztáros négyszáz valamennyit ütött,aztán szóltam,hogy ácsi. Azt mondta az ügyfélszolgálattal megbeszélhetem, de ő nem tud sztornózni. Az ügyfeles annyit mondott mutassam meg neki a kitett táblát, s miután ő is látta, hogy ilyen olcsón van kinn visszaadta a pénzt. Azt még hozzáfűzte,idézem :"A vevőnek annyiért kell adni az árut, amennyiért a polcon v.pulton ki van rakva. A hibás kiírásért az üzlet felel." Szerintem ez így elég korrekt. Pár hónappal később téliszalámival is előfordult velem egy ugyanilyen eset,és ugyanúgy fizettek. Sőt egyszer 3 liter tejet is visszavettek (egyik bontott!), mert az egyik a 3-ból savanyú volt és nem akartam reszkírozni a többi 2 felbontását. Ennyi....nem is vásárolok nagyon másutt.