Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BUDAPEST

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ez az ügy nem úgy lesz elintézve, ahogy általában szoktak, új időszámítás kezdődik" – mondta ma délelőtt Orbán Viktor Kolontáron. Nem volt szándékomban a szörnyű katasztrófa politikai vonatkozásairól írni, mert egyrészt ebben a helyzetben szerencsétlen lenne…..
Kapitális politikai hibát követett el tegnap az MSZP, amikor nem törődve a döntés körülményeivel és következményeivel, a parlamenti bizottsági pozíciók elosztása körüli vitában belement egy olyan kompromisszumba, amely után ma – Szanyi Tibortól Cser-Palkovics Andrásig -…..
Lassan talán túllendülhetünk a „miért rémesen szörnyű az oldal új megjelenése” témán, (aki még elmondaná a véleményét, itt örömmel fogadjuk) így azt javaslom, hogy beszéljünk ismét egy kicsit a politikáról. Van egy párt, amellyel elég régen foglalkoztam,…..
BUDAPEST 2010.03.23 11:01:14
@fontana_X: Végre valaki, aki elemez és nem zsigerből ítél.
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
Tegnap délután óta tudni lehet, hogy hat pártnak (Fidesz, MSZP, Jobbik, MDF, LMP, Civil Mozgalom) lehet idén országos listája. Seres Mária pártja ugyan még nem rendelkezik hét elfogadott területi listával, de annyi jelöltje adta le az ajánlószelvényt, hogy akár kilenc megyében is…..
Borzasztó érzés lehetett látni Gyurcsány Ferenc párton belüli riválisainak azt a baloldali rendezvényeken rendre hiányzó rajongást, szeretetet és érdeklődést, amely a volt kormányfő mai fellépését körülölelte. A döntően nyugdíjas korú és meglepően lelkes…..
BUDAPEST 2010.03.19 22:29:09
Az ún. baloldal, ha egyáltalán van értelme e jelzőnek, rászolgált a kritikára. Am azt mégis sejteni lehetett, ha a kritika halálosan komoly, a másik felet létjogosultságában is megkérdőjelezi, fenyegeti, akkor a viszontválasz is hasonló lesz. Gyilkos, aljas, nemtelen! Ezt pedig csak az állja, aki maga folttalan! Orbán Viktor és a Fidesz pedig nem folttalan. Sem múltjában, sem jelenében. Mert hogyan is tudna hitelesen kommunistázni a volt ifjúkommunista Orbán Viktor, akinek az apja a volt állampárt kommunista párttitkáraként működött! Hogyan is tudná a nagytőkét és a bankvilágot hitelesen támadni Orbán, akinek az apja kommunista párttitkárból kapitalista bányatulajdonossá avanzsált! Hogyan is tudná hitelesen kezelni a polgári oldal nyílt vagy rejtett antiszemitizmusát Orbán Viktor, aki Soros ösztöndíjjal, s a kommunista párt támogatásával Oxfordba ment tanulni. Hogyan tudna hitelesen aggódni a magyart mezőgazdaságért az az Orbán Viktor, aki hatalmi megfontolásokból évekig engedte Torgyán Józsefet garázdálkodni! Nem az a baj, amit Orbán és a jobboldal kritizál, hanem az, ahogy kritizál, s ami még ennél is fontosabb, miközben kritizál felfeslik, hogy ők sem különbek.
A farkasok a harapás erejét játék közben tanulják meg. Minél nagyobbat harap az egyik, annál nagyobbat harap vissza a másik, s egy idő után megtanulják, ha nagyot harapnak a másikba, akkor az nekik is nagyon fog fájni. A farkasok tudják ezt!
 A Fővárosi Bíróság elsőfokú ítélete szerint nyilvánosságra kell hozni a rektori fizetéseket...
BUDAPEST 2009.11.19 15:35:28