Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adóellenőr

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek volt jobb dolga annál, mint hogy a médiatörténeti éjfélt várja, az most meghallgathatja, hogyan búcsúztak felvételről a Slágeren, és hogyan fulladt be a Danubius. Basszatok bele, rock and roll! ..
adóellenőr 2009.11.19 14:52:06
@Pikk Dáma ♠ / bip-bip: Igen, a Sztár Fm-et én is szoktam hallgatni, ott hallani Illést is meg Fonográfot, meg John Lennont. De pont 16-án hajnalban mondta be a budapesti SZTÁR FM (102,1), hogy "arculatváltás lesz és ebben a formában megszűnnek" szóval nem tudom ezekután ott is mi lesz, szerintem ott is rossz világ jön... és ott sem lesz I'm The Walrust...
adóellenőr 2009.11.19 15:19:01
@Balance Of Power: @Pikk Dáma ♠ / bip-bip: Azért ez az olvasás is felhígult, ma már egyre nagyob albumok jelennek meg mindenről, ma már a gyárilagos félcolos csőről is kidnak könyvet, mondjuk marha nagy képes album formájában, iszonyú nagy képekkel... de sokért lehet eladni. És ma egy csomó könyv igénytelen papírból készül és igénytelen nyomás, borzalmas borítóval, ami szakad szét már újonnan. Ha a kezembe veszek egy antik könyvet ezerszer igényesebb, pedig nem voltak olyna technológiák, mint ma. Minthogy tök jó, hogy egyre több diplomás van, csak ugye mamár az nem végez el egy fősikolát, aki nem akar, de ez nem azt jelenti, hogy olyan színvonalas tudáxt kap, mint mondjuk 10 évvel ezeleőtt, amikor még keményen tanulni kellett, ha be akartál kerülni egy egyetemre, ma már az nem kerül be valamelyik felsőoktatási intézménybe, aki nem akar. De mondhatnám pl., h én még imádom a bakelit lemezt is pedig fiatal vagyok, mert igényes, olyan dinamikája van, amilyen a cd-nek nincs, persze a CD meg másért jó. Az Mp3ról, meg inkább ne is beszéljük... az a zenehallgatás alja. De örülök, hogy ma már csomó minden megjelenik újra bakeliten is... tök szép borítóval és füzettel... na az örök érték marad, meg a CD is, az mp3 soha.
adóellenőr 2009.11.19 15:38:08
@Balance Of Power: jujj bocsánat, azt elfelejtettem hozzátenni, valóban praktikussági okokból én is néha hallgatok Mp3-at, ritkán, autóban, repülő úton stb. De otthonra igenis megveszem az eredeti cd-t, bakelitet a kedvenceimtől, és arról húzom be mp3-ra. Mondjuk az is tény, ha valakinek egymillió kedvence van, azt nehéz megvenni mind, annak marad a letöltés..., de én azt nem nevezem igényes zenehallgatásnak, azért más egy laptopon meghallgatni vmit, mint egy jó cuccon, háttér zenének jó, de élvezetnek nem annyira.