Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Defender Humanae Vitae

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A múlt heti HUF- és BUX-mélyrepülés után tegnap minden figyelem a Nemzeti Együttműkődés Gazdasági Rendszerére, annak 29 pontjára irányult, pedig az Országgyűlés más fontos törvényekről is döntött. Egyrészt elfogadták a kormánytisztviselőkről szóló…..
Defender Humanae Vitae 2010.06.09 17:42:14
Vissza a fenti cikkhez: egyetértek, a törvény előnyére változott ugyan (kettős mérce elkerülése, korrekt kiterjesztés az emberiség elleni cselekményekre), de a helyes az, ha történelmi tényekről a téves VÉLEMÉNYeket NEM szankcionálhat törvény, mert ez a történészekre tartozik és a véleményszabadság megsértése is ugyanakkor (Orwell: 1984).
Azonban ha már megszületett ez a téves alapú koncepció, és a jelen törvény elődjét a köztársasági elnök szintén tévesen jóváhagyta, akkor meg kell jegyeznem:
aki tagadja azt, hogy az emberi magzat elpusztítása emberölés (biológia: a magzat genetikai készlete fogantatásától egész élete során megegyezik, az csak fajára és őrá mint egyedre jellemző!) és az abortuszokat jelentéktelen színben tünteti fel, immár e törvény hatálya alá esik és aszerint büntetendő! Sőt, ez alapján az abortusztörvényben szereplő kifogások megalkotói és az abortuszok végrehajtói is, ha komolyan vesszük a jog egyik alapelvét, az arányos megítélést!
A világ legnagyobb holokausztja (hiszen a magzati áldozatok jelentős részét valóban elégetik) az abortusz, évi több mint ötvenmillió meg nem született EMBER áldozattal!
Mi tartozik még ehhez hozzá: hogy még jeltelen sírt sem kapnak, tehát nincsenek számontartva, minimális kegyeletből ki vannak zárva, és meggyalázzák őket azzal is, hogy sokan jognak kiáltják ki az abortuszt! Hozzátartozik ehhez a poszt-abortusz-szindróma is, ami azokat érinti,
akik abortálták magzatukat,
akik túlélték ezt,
akiknek szülei gondolkoztak az ő életének az elvételén,
akinek testvérét abortálták,
akinek abortálását orvos javasolta de az anya, az apa vagy mindkét szülő ezt megakadályozta!
Hány millió áldozat is ez?
Még ha nem is számolom a posztabortusz szindrómát, csak a számontartott műtéti és a számon sem tartott korai (kemikáliás és pesszáriumos, eseményutáni fogamzásgátlásnak hazudott) abortuszokat együtt, bizony csak a magyarság körében is milliókkal több ez, mint az a bűvös (számszerűleg korrekt vagy eltúlzott) hatmillió!
Szóval, ébresztő!
Az emberellenes tetteket kell szankcionálni, és nem az ezeket tagadó véleményeket.
  Ahogy azt ma délelőtt a Mandineren elsőként megírtuk, a bíróság jogerősen kétmillió forint kártérítés megfizetésére kötelezte Bolgár György rádiós műsorvezetőt a Kruchina-fivérekkel szemben (most kaptuk a hírt, hogy délután pedig - nem jogerősen - a…..
„Mi, moralizálgató baloldaliak nevezzük manapság nihilistának a kapitalistákat. És igazunk van, mert ők nálunk sokkal radikálisabbak, sokkal nihilistábbak. A kapitalisták sohasem moralizálgatnak.” Chers camarades, kedves elvtársnők, Tamás Gáspár Miklóst hallották. A…..